Counter-Strike:Source
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP
Elindult az SG elsõ CSS map szépségversenye!
A szavazás szokás szerint az SGTEAM HQ-n található meg.
5 mapra szavazzatok, amelyek szerintetek a LEGSZEBBEK. Más paraméter most nem számít!
A nyertes 5 map 1-1 dedikált napot kap a szerveren (szombatokat), amikor zsinórban csak az fog futni, hogy mindenki tövirõl hegyire megismerhesse!
Hajrá 😊
kérdések tömkelegét tenném fel... 1 a szerver hol fut? (magángépen? vagy bérlitek)
a többit majd ennek függvényébe 😛
Két út áll előttem. Az egyik az alkoholizmus, a másik járhatatlan.
MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP
Assaulton hátsó ajtónál látom jön abot mielõtt kinyitná az ajtót bum heccsát 😊
MSN: [email protected] • FTF|2™ PORTÁL - FTF2.ATW.HU • MzpeґҲ™ • Logitech G5 LASER 2000dpi mindenkit szívesen látunk portálunkon, illetve szerverünkön
Tud valaki Source-hoz hedsot trénert?
Van egyáltalán?
üdv.
<#eljen>#eljen>
ASUS M2N;AMD 4850e;Ati HD4650;2x2GB,MX510+Steelpad_QCK
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
bár ha jól sejtem az majd csak a jövõ évi tervekben szerepel 😊
Egyenlõre még csak béta állapotú de ki lehet próbálni...
a steam exétek után írjátok ezt be: -clientbeta steam3friends -beta steam3friends
Utána indítsátok újra a steamet, várjátok végig a steamupdate-et, utána a játékok update-jét(max 5perc) és utána be tudtok jelentkezni a Friends-be <#vigyor2>#vigyor2>
/Forrás FPSbanana/
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
MSN: [email protected] • FTF|2™ PORTÁL - FTF2.ATW.HU • MzpeґҲ™ • Logitech G5 LASER 2000dpi mindenkit szívesen látunk portálunkon, illetve szerverünkön
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
Legalább egy képet közölhettek volna az uj modellekrõl majd...
De még lehet hogy bele sem kezdtek😄
Jancsi! Szombat ok! ^^
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
mi a jobb: logitech g1 vagy a MICROSOFT Mouse IntelliMouse Optical?
Counter-Strike: Source Update Available
January 31, 2006, 3:03 pm · Alfred Reynolds
An update to Counter-Strike: Source has been released. The update will be applied automatically when your Steam client is restarted. The specific change is:
Counter-Strike: Source
* The grasses and shrubs in cs_compound and de_port have been restored to their original state
hja ,és sztem bõven megéri a 7rugót,dupláját kiadtam volna érte,ha tom ,hogy ennyit szórakozok majd vele
ui: Borg! Még 1x THX naon sokat segítettél 😊 <#worship>#worship>
BORG neked meg naon köszönöm nélküled nem sikerült volna imádlak 😄