Counter-Strike:Source
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
arra még nem gondoltál hogy vannak olyanok is akik azért játszanak mert jolérzik magukat és nem csak a skillre meg kd-re gyurnak?
Miért ne írhatna low skill-t? ha ott van akkor ott. Volt már nem 1x hogy K4MU-val elmentünk gyakwarolni mid skill klánok ellen. És igencsak gyakran még a low besorolás is erõs volt rájuk. Szerintem teljesen korrekt hogy leírja. És nem szégyen az ha valaki nem vérkocka.. <#ejnye1>#ejnye1>
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
ad2 : low skillt beirva égni <#ejnye1>#ejnye1> legalább írtál volna mediumot abból még tanultok is
Azt viszont kajak nem értem, hogy mi szép van egy clan_mill-ben???
Ennyire kockák???
Nekem a szépségrõl mapok terén az esztétika ugrik be.
Nem értem.<#idiota>#idiota>
AsusA8N-SLIDelux,AMD64X23800+,7950GT,2*512Samsung400MhzRAM,Samsung160GbS-ATA,WD10GbATA-Rack,Maxtor80GbATA,Samsung713N17\"TFT,A4Tech 710-F Steelpad4D
\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'
MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP
Mert én nem találom 😮
AsusA8N-SLIDelux,AMD64X23800+,7950GT,2*512Samsung400MhzRAM,Samsung160GbS-ATA,WD10GbATA-Rack,Maxtor80GbATA,Samsung713N17\"TFT,A4Tech 710-F Steelpad4D
Jó, akkó mék szavazni.
A következõ szavazás majd a legjobban játszható mapokról.
Szal nem a szavazk mögött kell olvasni, nem vagyok én nõ, hogy kódolt üzeneteim legyenek 😊
Szvsz pl. a spirit habár szép, de mérete miatt alkalmatlan arra, hogy több órát játsz vele. Egyszerûen túl sokáig kell rohanni és keresgélni ahhoz, hogy lekössön több órára folyamatosan.
Ha már a szépségversenyt kötöd össze a dedicated nappal, akkor az elsõ 5 map legyen kötött mapcycleben. Szerintem. Így elkerülhetõ az unalmassá válás, és mégis megismertetheted a pályáket kedvedre.
Ujrarakott rendszeremnél még nem találom meg a régi beállítást a cs:s szenz mellé 😞
Srácok a pad még nagyon fontos!! Tudom hogy kurva néhéz kiadni rá több ezrest de sajnos muszály.Mert a végeredmény odabasz.
Például neked Vakond milyen padod van?
ASUS M2N;AMD 4850e;Ati HD4650;2x2GB,MX510+Steelpad_QCK
aztán jött egy olyan idõszak, hogy el lettem eresztve zsével, mint az állat 😄. Fogtam magam, megrendeltem egy Logitech MX510-et, anno 12 000-ért. Elmentem a bótba aztán kifizettem, elhoztam, bekötöttem, megpactheltem az usb-t és mondom, go.
Elindítottam a játékot és mondom te atya úr isten. Olyan gyorsan és jól mozgott az egér, h egyszerûen képtelen voltam konrolálni 😊. Kb olyan érzés volt, mint amikor tudsz biciklizni, de csak segítõ, plusz kerekekkel és elkezdesz csak két kerékkel, eleinte nehézkes, de mégis jobban megy 😊.
Levettem a sensitivity-t, aztán mondom, msot már jó, gyerünk! Olyan szinten bemakkoltam 1-2 helyzetben (vegyük példáu l azt, hogy hirtelen kiugrik egy ellen a láda mögül és hirtelen rá kell rántani a célkeresztet), hogy kérdeztem magamtól, ezt hogy csináltam? Olyan fejest adtam, mint a huzat. Elkönyveltem egy jó, szerencse volt esetnek. Aztán folyamatosan megismétlõdött, a kurzort sokkal simábban és egyszerûbben tudtam rámozgatni az adott pontra. Rengeteget számít az, hogy milyen optikával rendelkezik az egered, fõleg akkor ha hirtelen kell kurzor-helyzetet váltanod, vagy ha kisebb helyekre kell irányítani a célkeresztet (pl csak egy kicsi része lóg ki az ellennek a fedezékébõl).
Igaz, kissé nehézkes megszokni azt, hogy túl jó az egered és túl precíz, meg a fogását (hiába kényelmes, mint az ökör 😊 ).
Egy szó mint száz, én már semmi pénzért nem vennék egy sima, közép- vagy alapkategóriás optikával ellátott egeret. Rengeteget számít és ezt csak akkor tudod meg, ha télleg beruházol egyre és megtapasztalod a különbséget.
Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
Wolwarine: mé? vagy méne? különben meg nemisnekemkell.... 😊
Akillesszel majnem szétbunyóztuk egymást, hogy mit is jelent...
õ rosszul tudja, én meg jól, de tisztázni kéne... 😊
Persze más is válaszolhat 😊
köszi.
ui. Logitech 2kFt-os 2gomb+gördítõ optikai egér ROXXX!
csoda egerek? nincsenek.Akinek van érzéke a cs s-hez az jol tolja olcso egérrel is.Én nekem nincs érzékem a cs s-hez,hiába van logi.mx518-as.még se
megy a game.
Járókeret(80.249.166.44:27080) vakond(DSL)(rum)
.:HNS-OЀX:.Hungarian Soldiers Cod2-es és css-es klán! jelentkezzetek! MSN:[email protected] E-mail:[email protected]
MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP
Amúgy meg látom a sok kocka dust only-t szavaz 😛
Ha télleg a szépség akkor losttemple & egypt !
HDR-es mappokra direkt nem szavaztam mer a HDR em ugy is off alalpból és ugy is low fps 😞
De ha ez meggyõz bárkit, utána majd csinálunk LEGJOBB map szavazást, és dedikált napokat is.
Sok fórumot átolvasva arra jutottam hagy a Razer szinte mindenféle padon fut hibátlanul, ellenben a G5nek akadtak problémái az üveg padokon (Icemat), de már jött hozzá firmwire frissítés így az is jól mûködik már.
Olvasgass utána itt: Patkány,egér,mouz
Vagy itt:HWSW
Remélem ezekért a linkekért nem kapok büntipontot ^^
És most valaki értelmes?
Hogy mit várok? Talán ennek az ellenkezõjét. Végre.