Counter-Strike:Source

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szega87
János írta : A profinak elvileg még célkereszt se kell >>állitás
Szega írta : jó a profik játszanak célkereszt nélkül >> nem én állitom , hanem János hsz-ére irtam hogy tegyék azt ha annyira prok

nem értem hova durrogsz

Zsoltika 007
Nekem meg ne írogass ilyeneket nem vagyok a pattanásos kis barátod. Lehet azok értékelik ezt. Én nem.

"nem én írtam"
Nem? Akkor ez mi?
"jó a profik játszanak célkereszt nélkül , majd ha én is prau leszek lehet én is gondolattal ölök majd"
Ezt biztos a fórum motor írta be nem?<#wilting>

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

errre a dinamikus árazásra amúgy is kifognak találni vmi bojkotttot,ahogy ez nagy divat most... meg sztem 11ét azért jelentették be ennyire elõre,mert sztem õkse gondolják komolyan...
Az eddigi sírások amúgy is feleslegesek voltak.
autoszimulator
álmomban sem 😄 😄 😄
jonemkell elsõre oltani mer nemfigyeltem oda 😮

de akko ez azt jelenti h warokon ha ezt beállítod, semmi változás nem lesz, magyarul az eddigi sírások mindmind feleslegesek voltak... Publikot ez a dolog max érdekessé teszi

.: mobilize.hu :.

vki játszani? most

mp_ parancsokat mikor állítottál te kliens oldalon?
autoszimulator
de gondolom ez adminfunkció, mer ha mki a saját konfigjában tudná állitani, akkor az geciség lenne, mer nekem pl drágább lenne a desert mint neki <#ejnye1><#rinya>

Logikusan, ha nullára teszed, akkor minden fixáras marad.
Szega87
tegnap publicon ilyen névvel voltak páran "mp_dynamicpricing 0" , és ez miként is funkcionál?

There will be a cvar controlling this new functionality,
mp_dynamicpricing, you can disable it if you wish by setting its value to 0.
- Alfred

OrioN the S
<#pias>

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

hidgadj

Szega87
hidgadj le , verd ki , azt olvassá , János mondta hogy a prok célkereszt nélkül játszanak , nem én írtam , amúgy meg tudok olyanról aki célkereszt nélkül játszik

Zsoltika 007
Ezt honnan szedted? Célkereszt nélkül csak az a pro játszik aki noob-okat lõdöz. Ami ugye szánalom. Mert ha a saját kategóriájában játszana hamar meghalna ha célkereszt nélkül menne.. Az meg nem nagy cucc ha rá rajzolja a monitorra a célkeresztet.

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

Szega87
jó a profik játszanak célkereszt nélkül , majd ha én is prau leszek lehet én is gondolattal ölök majd <#gonosz1>

Amúgy én a dinamikus célkeresztrõl kérdeztem de nem gond

janos666
Õ, auto-size? <#idiota>
Mi értelme ide-oda állítgatni? A profinak elvileg még célkereszt se kell, csak úgy dísznek néha, nemhogy szín-méret-albedó-váltós, ugrálós, ivós.
Szega87
vlkinek van normális, érthetõ utmatatása a dinamikus célkereszt használatáról cs:s-be?

mánem de köszi😄 kiokosodtam magam egy életre😄 mostmár tõlem lehet kérdezni szószból😄...amúgy meg vmi gebaszom volt megint mert ellenkezõt csinálta a menüben az átláccóra! átláccóra volt kömény
SCITEK
punk, ha levelet irsz nekem az nemjo otlet, mert nemhasznalom csak ha muszaj.
tessek a celkereszt, ha meg akyualis:

cl_crosshairusealpha 1
cl_crosshairalpha 255
cl_crosshaircolor 1
cl_crosshairscale 1200

autoszimulator
gondolom vmi helyi ADSL-ed van mint nekem... Ilyenkor ugye azt mondják hiába váltasz szolgáltatót, a vonal minõsége ugyanolyan marad.. na hát ez nem igaz... Én váltottam a körzeti szolgáltatóról egyenlõre egy kisebb, de már országos szintûre, és látszik a különbség a packetloss és choke terén is<#eljen>

mértnem váltasz szolgáltatót?
janos666
Nah, gondoltam játszok egy rövidke búcsújátékot az új vásárlási rendszer elõtt, de ahogy elkezdett csökkenni a kinti hõmérséklet azzal arányosan megint kezd szarrámenni a netem mint tavaj télen. 43-as volt pingem, de stabil 20 körüli packetlossom volt játék alatt, ki is léptem, mert képregényszerû volt az egész, és mintha lagolt is volna. Parancssorból pingelve is televagyok timeoutokkal: 37, 37, 56, 43, 30, nem érkezett válasz ; nem érkezett válasz; 21, nem érkezett válasz, 34, 56, 32, 32, nem érkezett válasz.
Nabazdmeg, gondolom karácsony körül már a pingem is 120 körül lesz megint és januárban még a weblapokat is fél napig tölti be ha egyáltalán bejönnek.
lucskos kolbászokkal ,ínyenc tejföllel! és persze mustárrral nyakonöntve!
stp4trick
hogy a francba lehet egy rakottkrumpli cupákos?

MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP

OrioN the S
ne kötekedjünk má megin 😞

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

Szega87
neked baszott nagy war tapasztalatod van , te aztán tudod <#eljen><#kuss>

janos666
10 napja nem ittam 1 centi szeszt se, mert legutóbb csúnya vége lett. (azt hittem megfáztam, ezért nem mentem vele orvoshoz, de kiderült hogy összedtem valami nyavaját, mikor mégis elmásztam vele orvoshoz mert már mindenem kezdett szétmenni -5 éve csak pípírok miatt láttam- adott valami baszotterõs gyógyszert, szedtem 2 hétig, pont aznap mikor elfogyott hívtak valami olyan helyre ahol még akkor is kötelezõen ajánlott volt megjelennem ha nem is iszok, de ha már ott voltam gondoltam kitisztult már belõlem a gyógyszer 1 nap alatt, úgyse ittam vagy 1 hónapja, bepótolom, de nem tisztult még ki, gondold tovább mi lett a vége...)
Bocs az offért, de reméltem most is triplapost lesz és lefényképezem...
autoszimulator
grillkolbász rulez <#alien>

kevesebb alkohol több fekvõtámasz!
janos666
Mik ezek a dupla-tripla postok? ELõbb a Vista topicba nekem is triplán postolt, úgy vonogattam vissza.
SZerk: Te visszavontadtörölte valaki vagy magától tûnt el a triplapost?
Mozzanat
urbi nagyon sokat agyalsz az egéren ,<#beka2>jo az egér és kész

engem meg egy jo cupákos rakottrumpli izgatott most fel de nagyon! 😄D
Mozzanat
de jo nektek én most értem haza a munkábol

janos666
Nekem van, azért húztam haza hétvégére nehogy letartóztattassam magam Pesten. De errõl nem beszélek tovább, nem hiányzik a büntipont. 😊
ne mondd hogy van olyan dolog ami téged most ennél jobban izgat??!??! 😊

Akkor irány be.
CheAteR88
deüresaszerver<#rolleyes>

\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)

anyám... milyen fontos dolgokra van idõtök... 😉
Nem tudok belegondolni, sosem veszek 😄
Zsoltika 007
De azért gondolj bele milyen az mikor alapból nem vehetsz desert-et.

Szélsõségekben gondolkodsz.

A 3100$-os M4A1 ára reálisan sosem fogja elérni a 4000$-t. Ez 30%-os áremelkedést jelentene, ilyen különbség, ugrás pedig sosem lesz a népszerûségében, mert pont ahogy mondtad: Akkor is venni fogja az, aki ezt szereti / ezzel tud lõni. Jó ha 5-10%-ot fog ingadozni az ára, mielõtt beáll egy stabil szintre.

Hogy mire jó? ld #43622 vége.
janos666
M4-et pl. tuti ezután is sokat fognak venni, szerintem felmegy az ára 4000 köré is, inkább leszoknak a pajzsról, aminek meg esik majd az ára, így megint rákapak, akkor viszont a gránátról szoknak le, és lesz egy 4000 dolláros m4, egy 800 dolláros helmetkevlár, meg 100 dolláros gránátok, 3 hét múlva megint mindenki gránát mániás lesz, akkor meg ismét 4000 marad az m4, ha nem 4100. Vagy egy darabig üres tárakkal fejezik majd be a kört, mert elszámolták magukat. Egy helyen lezárják a rendszert és véletlen lesz hogy épp mit nyomtak meg.

De jó, ne legyen akkora kavarodás.
De mire jó?
Áll a franc, erre vannak a buy scriptek.
Az hogy 3200, vagy 3197, vagy 3213$ egy fegyver, teljesen mindegy. Nem oszt, nem szoroz. Itt nem többszázas eltérésekrõl van szó, hogy minden héten újra kelljen tanulni az egészet.
janos666
De akkor is szar ha nem kerekek az árak, hanem 3178 dollár egy M4, és 143 dollár egy flash gránát, mert gondolkozol hogy költs el 3322 dollárt. Ha 4-5 tételt is vásárol már nekiálsz papíron számolgatni?
A kereslet néhány hét/hónap után beáll majd egy stabil szintre. Onnan jó ha +- 1-5$-os változások lesznek (bár szerintem inkább befejezik a dinamikus ár projektet, onnantól ugyanis már nem lesz szükség erre).
janos666
Attól még kaotikus az egész. Nem szabadna dinamikusan változóvá tenni a fegyverek árait, nem is csak a profi játékosok miatt, hanem úgy egyáltalában véve zavaros lesz az egész. Ha sokféle fegyvert használsz akkor is elõre kell tudnod vásárláshoz hogy mi mennyibe kerül, hogy felmérd mire futja neked. Nem magolhatod be minden hétfõn az ártáblázatot, és nem is álhatsz le zsebszámológépet kattintgatni a kezdõn félóráig hogy jönne ki jól...
Vagy ezentúl nem csak 1 fegyverre, meg egy pistolra fognak rákockulni a klánok, hanem megtanulnak gazdálkodni, és lõni más fegyverekkel is.
Vagy csak az a profi, aki a jelenlegi faék bonyolultságú árrendszert tudja használni?
Mindent meg lehet szokni, de itt másról is van azért szó, mint az eddigi változásokról, mert azok egyszeri, egyértelmû dolgok voltak.
Azon az 50, vagy akár 5 dolláron múlhat a fegyvereken túl egy plusz gránát, egy helmet, egy defkit, vagy egy tár megvétele. Ezeken mind múlhat egy kör. Hetente más végkimenetele lehet egy ugyanolyan körnek. Ez nem jó, ez túl véletlenszerûvé teszi a játékot ahhoz ahhoz, hogy bárki is rámondhassa, hogy profi szinten ûzhetõ a dolog a többi, ilyen tekintetben is jobb game közt.

Valahogy nem látom át, hogy eleinte 50-100$, késõbb max 1-5$-os árváltozásoktól milyen taktika is burulna...
Én inkább úgy látom, hogy a CS scene csak minden alkalmat megfog arra, hogy sírjon a szája valami miatt, ami a saját bénaságáról eltereli a szót. A valve meg sajnos ad valamit mindig, amivel elsõre kötözködni lehet.