Counter-Strike:Source
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szega írta : jó a profik játszanak célkereszt nélkül >> nem én állitom , hanem János hsz-ére irtam hogy tegyék azt ha annyira prok
nem értem hova durrogsz
"nem én írtam"
Nem? Akkor ez mi?
"jó a profik játszanak célkereszt nélkül , majd ha én is prau leszek lehet én is gondolattal ölök majd"
Ezt biztos a fórum motor írta be nem?<#wilting>#wilting>
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
jonemkell elsõre oltani mer nemfigyeltem oda 😮
de akko ez azt jelenti h warokon ha ezt beállítod, semmi változás nem lesz, magyarul az eddigi sírások mindmind feleslegesek voltak... Publikot ez a dolog max érdekessé teszi
.: mobilize.hu :.
There will be a cvar controlling this new functionality,
mp_dynamicpricing, you can disable it if you wish by setting its value to 0.
- Alfred
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
Amúgy én a dinamikus célkeresztrõl kérdeztem de nem gond
Mi értelme ide-oda állítgatni? A profinak elvileg még célkereszt se kell, csak úgy dísznek néha, nemhogy szín-méret-albedó-váltós, ugrálós, ivós.
tessek a celkereszt, ha meg akyualis:
cl_crosshairusealpha 1
cl_crosshairalpha 255
cl_crosshaircolor 1
cl_crosshairscale 1200
Nabazdmeg, gondolom karácsony körül már a pingem is 120 körül lesz megint és januárban még a weblapokat is fél napig tölti be ha egyáltalán bejönnek.
MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
SZerk: Te visszavontadtörölte valaki vagy magától tûnt el a triplapost?
\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)
A 3100$-os M4A1 ára reálisan sosem fogja elérni a 4000$-t. Ez 30%-os áremelkedést jelentene, ilyen különbség, ugrás pedig sosem lesz a népszerûségében, mert pont ahogy mondtad: Akkor is venni fogja az, aki ezt szereti / ezzel tud lõni. Jó ha 5-10%-ot fog ingadozni az ára, mielõtt beáll egy stabil szintre.
Hogy mire jó? ld #43622 vége.
De jó, ne legyen akkora kavarodás.
De mire jó?
Az hogy 3200, vagy 3197, vagy 3213$ egy fegyver, teljesen mindegy. Nem oszt, nem szoroz. Itt nem többszázas eltérésekrõl van szó, hogy minden héten újra kelljen tanulni az egészet.
Vagy csak az a profi, aki a jelenlegi faék bonyolultságú árrendszert tudja használni?
Azon az 50, vagy akár 5 dolláron múlhat a fegyvereken túl egy plusz gránát, egy helmet, egy defkit, vagy egy tár megvétele. Ezeken mind múlhat egy kör. Hetente más végkimenetele lehet egy ugyanolyan körnek. Ez nem jó, ez túl véletlenszerûvé teszi a játékot ahhoz ahhoz, hogy bárki is rámondhassa, hogy profi szinten ûzhetõ a dolog a többi, ilyen tekintetben is jobb game közt.
Én inkább úgy látom, hogy a CS scene csak minden alkalmat megfog arra, hogy sírjon a szája valami miatt, ami a saját bénaságáról eltereli a szót. A valve meg sajnos ad valamit mindig, amivel elsõre kötözködni lehet.