Counter-Strike:Source

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

szerintem nem. Két oldalról is nézhetjük:

1: közvetlen hatás, ugrik nagyjából az összes komolyabb stratégia. Amikor a CS berobbant az esportba, elég sokáig tartott amíg egy-két csapat rájött, hogy csak a helyes pénzkezeléssel lehet nyerni. Ekkor jöttek azok a stratégiák, amik pontosan kiszámolva készülnek minden lehetséges körre, a meccs elejétõl a végéig. Ez van akinél egyszerûbb, és van ahol több oldalnyi táblázatokban szerepel 😊, de fontos része volt a játéknak, meg az amatõr szinten is. A valve ezt most kivágta, mert hetente nem lehet új taktikát írni, mindenki csak azt fog venni amit tud (és így hányszor lesz olyan, hogy azt se tudja mit vehet, hacsak nem böngészi fél órán át hetente az árakat..). Eddig egyedül az utolsó kör volt ilyen, most mindegyik. Ez elég publicossá teszi ezt a részét is.

2: a valve ezzel gyakorlatilag kijelentette, hogy szarik az esportra (bár ez sztem eddig is világos volt), így nagyon lecsökkent annak az esélye, hogy valaha is komolyabb versenyeken lássuk viszont. Igaz, hogy a magyaroknak ehhez nincs sok köze, de azért itt is (és külföldön nagyon sokan) vannak olyanok, akik azért játszottak ezzel, mert hittek abban, hogy a Valve egyszer majd 'megcsinálja' a játékot, és lehet annyira jó, mint az 1.6.
de nem.

Ez meg baromság, szerintem.
autoszimulator
ehhh... én deserttel uj update ota embert nem találok, de akkor ez vmi css hiba, jovan megnyugodtam 😄

Borg: hát szerintem akkor nem csak te vágnád szét õket mert akkor update után napokig a szerverek felére nem lehetne menni, mert nem lenne updatelve, mire meg updatelik, arra megint hétvége, azaz káosz 4ever -.-

.: mobilize.hu :.

Ha update formájában jön, akkor nem. Minden update felülirja a gameinfo.txt-t, ami meg kilövi a metamodot, vele az összes többi cuccal.
minden héten küldenek egy email-t a szervergazdáknak instrukciókkal hogy hexa szerkesztõvel hol és mennyire írják át az árakat 😊

vegre olcso lesz az ump <#szeret>
glock azért jó, mert cs-ben, az esetek jó részében célozni felesleges (úgyse oda lõ, vagy ott adja be ahol te látod vagy gondolnád), az olyan gyorsan ismétlõ fegyverekkel mint a glock meg lehet osztani ész nélkül mindenfele.

glock nálam szûk mapokon játszik ,like prodigy,vagy inferno ...tágtereknél a dezert😄 amit elkurtak most szépen 😄 hovátarta világ:S 😄
Nem hiszem, csak sikerült ennyi hónap alatt egy automatikus megoldást találniuk.

A valve szerint minden hétfõn igazítanak a globális árakon, gondolom update formájában.

A kérdés, hogy ez minden hétfõn olyan updatet jelent-e (mint a többi), ami manuális beavatkozást is igényel a szerveren, mert akkor széjjelvágom õket...
Szega87
mér ? én is utáltam a glockot de annyira megtetszett még régen serteperte ahogy lõtt vele hogy azóta azzal alszom azzal kelek 😄

autoszimulator
láccik nem jáccottunk még D:

késelni abszolute nemtok, glock meg megintcsak felejtõs cucc 😄

Október 7-e után nem lesznek meccsek, ez a rendszer nem teszi lehetõvé. Legfeljebb csoportos publicozásnak hívhatod majd, ha valaki mégis ilyenre vetemedne.

Szega87
glock + kés és nyerõ vagy 😄

sztem szerveroldaliban majd fixálják szépen az árakat...
autoszimulator
vajon, lol -.-

autoszimulator
és ez valyon csak publikra lesz jellemzõ, vagy a warokon is ezek az árak várhatóak? mert azok pár tacticot a földbe tudnak taposni 😄

Szega87
ez igy izginek igérkezik 😄

ez így értelmes is lenne

Hi!
Na az elnne a gondom hogy nem tudok belépni a Steambe...Kéri a jelszót megadom erre kiírja "Fatal Error: failed to load platform modules" valami segítség kéne
Tévedés.

Fluktuáció van, nem konstans növekedés.

1. Hét : Elkel 100db kevlar.
2. Hét : Elkel 105db kevlar.
3. Hét : Áremelkedés 5%-kal. Elkel 110db kevlar.
4. Hét : Áremelkedés 4.7%-kal. Elkel 107db kevlar.
5. Hét : Árcsökkenés 2.8%-kal. Elkel ...

És így tovább. Nem fog minden héten 10%-kal több kevlar elkelni, még akkor se ha az ár változatlan lenne. Max ha minden héten 10%-kal növekedne a CSS playerek száma.

Pont a kevlarok esetében a fluktuáció mértéke minimális, mivel úgyis vesz mindenki, aki nem akar meghalni.

Egy AWP esetében már más kérdés. Jelenleg drága, nem vesznek sokan. Az elsõ körben csökken 2-3%-ot az ára, ettõl még mindig nem fognak sokkal többen venni. Kell 6-8 hét, és lemegy az ára mondjuk 4000$ alá, míg mondjuk az AK-é meg eléri a 3500$-t (valószínûtlen). Hirtelen ráeszmél a nép, hogy megéri már az AWP, és veszik mint a cukrot. A kereslet nõ 15%-kal, az ár nõ 15%-kal, kerül 4600$-ba újra. Megint leszoknak róla egy kicsit.

A prognózis szerint néhány hónap alatt a fluktuációk szintje olyan minimálisra áll be, hogy szinte semmilyen változások nem lesznek tapasztalhatóak, VISZONT minden fegyver ára átalakul a mostanihoz képest olyanra, ami tükrözi az irántuk mutatkozó keresletet.
szal így, ebben a megfogalmazásban hülyeség az egész. de gondolom változtatni fognak rajt.
ha meg nem akkor kitalálnak valamit a pluginkészítõk.

háát, szerintem számítana.
számoljunk csak.
1000 dollár egy pajzs, az összes pénznek mondjuk csak 5%-a megy rá hetente.
az mondjuk 4 hét alatt 1000*1.05^4 = 1215dollár, 8 hét alatt 1477 dollár.
persze idõvel leszokhatnak az emberek a pajzsról, de ez akkor is szignifikáns.
3100-os m4-el és 10%-al számolva 4 hét alatt 4500 lenne, 8 hét alatt 6645.

ráadásul öngerjesztõ:
"So if 10% of all dollars world-wide are spent on the Maverick M4A1 Carbine, then its price will increase by 10%"
bár gondolom a megfogalmazás nem pontos.
így minden héten konstans nõne a fegyverek ára, csak akkor nem, ha senki nem venne (0% a fegyverre költött pénz).

És?

Ez max azokat a kockákat érinti érzékenyen, akik 1 fegyver + 1 pisztolyt tudnak összesen használni.

Én minimum 3-4 fegyverrel mászkálok egy mapon belül is. Namost hogy az egyik 10$-ral kevesebbe, a másik 80$-ral többe kerül... annyira nem érdekel, hogy csak na. Ez minimálisat sem változtat azon, hogy mikor milyen fegyverre lesz pénzem.
ja, hetente 😊

Nemtom mi a francon sírtok, alig +- 5-10% ármozgásról van szó...
Nekem tetszik az ötlet. Biztos lessz Gyurcsány csomag is és minden kétszer drágább lessz <#wink>

Ati

maniban ha jól tudom most is lehet árakat variálni.
gondolom ezután is megoldják a fix áras kérdést.
ha meg eddig mégsem tették, valaki majd megcsinálja.

autoszimulator
növelik az élethüséget, infláció rulez 😄 <#banplz>

t ben kezdeni meg ujfent szar lesz😄 dezert ára milyen má?!
a játékosok biztos 😊

janos666
Na mindegy, most egy darabig úgyse érek rá játszogatni, pár hónap alatt csak elfelejtik majd ezt a viccet.
meg igazábol ez érdekes
pedig ott a dátum is, a valve oldalán. 😊

janos666
Á, ez csak valami kamu lehet. Hetente változó fegyverárak? Ugyenmár...
urbijoe
megoldottam hogy rendesen kikapcsoljon a gép a készenléti állapotba
csak ezt a pipát kell kivenni

és magamtol jöttem rá 😊

iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5

Miért fagy ki a játék, ha a Shadow-t HIGH-ra teszem?
Minden más beállítás (hdr-t is beleértve) mûködik, csak ez nem.
nvidia 7600 vidkarim van, elvileg támogatnia kellene ezt a funkciót.

Tud vki segíteni, vagy vmi támpontot adni?

erre gondolsz?
CS:S, nézd a híreket. Amellett hogy publicra megint k*rva jó dolgot találtak ki, a Valve végre pontot tesz a játék szánalmas szenvedésére a 'versenyszerû' ágon. ideje volt 😊

janos666
Mert mi lesz? 1.6 vagy CS:S update?
OrioN the S
és mindezt egy tékbe

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

Akinek esetleg cs:s-ben klánozhatnékja volt mostanában, az gyorsan vegyen CS1.6ot, mert el fogják kapkodni két hét múlva a boltokból 😊

OrioN the S
nemsoká má monitort húzunk...a fejünkre D: cjúbfejzrulz

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

janos666
Nem az egeret húzod hanem átállítod az USB port frissítési gyakoriságát. Ezt azért teheted meg egyszerûen az usbpor.sys átírásával, mert egyes windows verziókban (pl. Windows server 2003) amik gyakorlatilag ugyanezt a drivert használják a vezérlõpult eszközkezelõjében is engedik egy kis görgetõ ablakban állítgatni a Hz-eket 125 és 1000 közt. Ha meg az egered kitol 500-at akkor biztos nem lesz baja, olyan bajod lehet hogy hiába rakod fel 1000-re is, az egér akkor is csak 125-öt küld (az USB port többet frissül az alaplapodon, de nem kap adatot, ez nem gond).
CheAteR88
21.század😛
de mirejoaz?😊

\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)

egeret húzni... beszarok hol tartunk már 😊

urbijoe
progi nekem is van
de nem vagyok benne biztos hogy jot tesz-e neki
mert nincs kedvem fél év mulva uj egeret venni 13.000-ért
de ha nincs külömbség a Hz-ek között akkor semmi értelme a huzásnak

iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5

Szega87
vannak progijaim amikkel lehet huzni 😊 2élû dolog

janos666
Én beraktam 1000-re február környékén, azóta úgy megy, semmi gond nincs belõle (az kérdéses hogy jobb-e, de rosszabbnak biztos nem rossszabb, akkor meg miért ne...?)
Ha már egerekrõl: Most pl. nyúzom kezdõszinten ezt az AutoCAD-ot, és itt ég és föld az itthoni razer egér, meg az nemtudommilyen LED-es optikai amit a kezem alá tettek valam IBM-es géppel ahol okítják.