Counter-Strike:Source
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Csak remélem a végére páros számú pár jelentkezik, hogy kerek legyen a dolog. Mert különben az utolsó jelentkezõt nem tudjuk elindítani a kupában.
majd meglátjuk, én az optimistán tekintek elõre, aztán legfeljebb be lesz verve a sisakom 😉
persze ha nem jelentkezik senki, akkor kénytelen leszek egyedül indulni 😉
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
PÜ-ben
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
namármost ha én nem találok senkit, attól még nevezhetek?
vannak singlik akiket mondjuk összesorosltok?
az sem gond persze ha 2v1 lesz a vége persze 😉
igaz kijöttem a gyakorlatból, de az önbizalom jó dolog 😉
Van 3 lehetõség a map végén, abból az elsõ tetszik a felének, a második a másik felének, a harmadik meg mondjuk senkinek (vagy csak a másik kettõ jobban). Ezzel már megfeleztük a népet a szerveren, mert a következõ mapon csak az marad, aki arra szavazott. De lehet, hogy még ezek között is van olyan, aki csak kényszerbõl szavazott rá, mert az õ kedvence pont nem volt a 3-ban. 1-2 kör után még õ is kilép.
Szal ha úgy vesszük, mindkét mapcycle megoldásnak megvan a hátulütõje.
a map végi szavazás azért jött be jobban, mert ott 3 közül lehet választani és a legtöbb esetben ki lehet olyat bökni amin marad legalább 4-6 ember.
ha nem lenne világos, ez egy kampánybeszéd volt a map végi szavazás mellett.
tehát: szavazz a map végi szavazásra! 😊
Ugyanúgy, mint ahogy az is átverés, ha botok rohangásznak a szerveren, és azt hiszik van bent nép. Ilyesmit nem akarok csinálni.
Egyszerûen a két szempont között kell az arany középutat megtalálni.
a.) Jó kihasználtság, sok ember a szerveren
b.) Jó custom mapokon játszani
Ezt nem átveréssel kell megoldani, hanem úgy, hogy részben mindenki igényeit kielégítsük. Jelenleg ott a gond, hogy nem lehet megállapítani melyik részére is kellene ráhajtanunk. Mert egyiknek ez kéne, másiknak meg az... Fix mapcyclet szeretne, de azért legyen extend meg swap is, az end of map voteban, ami ugye igy nincs is. Az egyik ezt a custom mapot szereti, a másik meg azt, a harmadik meg dustot akar éjjel nappal. Az egyik ilyen warmupot akar, a másik olyat... Meg kell találnunk, hogy mi az amit a legtöbben akarnak. Mert attól lesz a legtöbb ember a szerveren.
Olyan map nincs, ami mindenkinek tetszik. Egyik ehhez ragaszkodik, a másik meg ahhoz. És amikor az egyik map megy, akkor a másik lép ki, hameg a másik akkor az egyik. És ezért telik meg olyan nehezen a szerver.
Pont erre irányul a szavazás, hogy ezen hogy tudnánk érdemben segíteni (valszeg sehogy).
2.d Mindegy mibõl mennyi, ami jó legyen bent --> erõsen szubjektív.
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
émmost egy jó tyúkhús levesen meg egy adag pörköltes babfõzeléken vagyok túl... <#finom>#finom>
figyemá: mér kaptál 2 büntipontot? (csak érdeklõdök)
lehetne UZI meg desert 😄
MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP
iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5
milyen az új forceware? hozza még az SLI-s dumát?
MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP
iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5