Counter-Strike:Source

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

R0sc0
Hello!
Akadt egy kis problémám a CSSvel. Mostanában sokszor kifagy. Hol ritkábban hol sürübben. Álalában a Badboys szerveren játszok. Amiota kifagy aota volt eg y windows reinstall de ez se változatatott a problémán. Egyszeuen csak emgáll a kép beakad a hang és kész. restart gomb. Nem tudjátok mi lehet a probléma?

Mozzanat
borg este legyél már msnen ok zso-

Azokat bugos mapoknak hívják, mint pl a port, inferno, militia, graymill, stb.
Mozzanat
vannak olyan mapok,amikor igazábol nem tudom milyen gép, vagy videokártya kellene hozzá mert be be szaggat 2 giga ram és 7600gt mellett is

M@TriX
azért elõ lehet venni régi jó (és új, de) 2D-s játékokat, nemtom az ízlésvilágod csak mondom...

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

jeh, marad az aknakeresõ😄
M@TriX
pontosan, kb. duplaennyiért lehetne kb. elégségest venni.

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Elfelejtheted kb. Se a proci (fõleg), se a videokártya nem elég ahhoz, hogy rendesen futtasd rajta.
nem, sajna cs:s-re gondolok:\ áhh, nehéz ez:\
M@TriX
hát a vidkari elég gyérnek néz ki, az ilyen integrált cuccok sajna nem sokat érnek, legalább egy Ati vagy egy Nvidia jó lenne...

persze ha nem a cs:s-re hanem a cs-re gondolsz...

huhh😄😄 mellényomtam

EZEN
min?

Szerintetek ezen mennyire futna a cs?:\\\\
Igen.

Szega: Le van irva minden a versenykiírásban.
Szega87
double elimination vagy 1 map 16 gyõzelemig? hogyan lesz? 1 kis infot lehetne róla kapni?

M@TriX
aham így érthetõ, de ha mondjuk ma jelentkezik még 1 pár, akkor akár mehet is a dolgo nem? 😉

A hangulatkeltést kifelejtetted.

Pedig az ok egyszerû (max felfogni nem), 8 vagy 16 párra akarjuk kerekíteni a jelentkezõk számát, hogy végig párosan lebonyolítható legyen. Most asszem 7 párunk van, és kell még legalább 1. Tegnap este még néhányan jelezték, hogy jelentkezni akarnak, így kicsit ki lett tolva a határidõ.
Szega87
szerintem akkor van értelme péntekig várni ha páratlan a csapatok száma , ha páros lekéne zárni mert szinte 0 az esély hogy 2 csapat még jöjjön péntekig

M@TriX
sztem is a péntek kissé sok...

ebbõl se lesz semmi.. tologatás, ránemérés, nemérdeklés..

ezt holnap irtam csak visszajöttem a multba jah.

Szega87
ma ? <#merges2>

zárd le, ma kezdjük.

M@TriX
natürlich 😉

még 8 elõtt 20 percel 😉

Akkor jelentkeztetek már a kupába, ugye?
M@TriX
jah én is szívesen beugranék meccset nézni ha éppen akkor online leszek.
nem lassítja a gépet gondolom ha 10en ott kuksolunk 😉

Igen, SourceTV spect slot van, jelenleg 3, de lehet majd kicsit többet is engedélyezek.
Amúgy meg SourceTV demo is készül minden meccsrõl.
Miattam...
T-boy
Borg, Spectatorként lesz a nézelõdés, vagy Steam TV-bõl?
Ha nem érkezik vissza a noti szervízbõl, akkor úgy készülök, hogy összetákolok péntekig, egy dual 1,4Ghz-s PIII gépet, de csak ha steamTV-bõl megy.
Érdekel hogy mi lesz a kimenetel.

Ó jaj, lelkem odvában megdöglött a bagoly.

CheAteR88
tartalékos lehet más teamból beugró?<#fejvakaras>

\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)

Mivel még néhányan jelezték, hogy jelentkeznének, a kupa határidejét kitoltuk péntek este 20:00-ig.
Az elsõ meccsekre várhatóan jövõ hét folyamán kerül sor.
állat volt most 😊
estate, yacer, miami, lost 😊 mindez csaknem fullon végig...
M@TriX
Püben a többi 😉

M@TriX
jelen

Föld hívja matrixot! már 1 óránk sincs hogy jelentkezünk szoval ha akarsz indulni plz jelezz vissza!!!!! <#zavart2>

Ugyse érdekel senkit, hogy milyen gépem van, ergó nem írom le! 8)

azajó -.-

OrioN the S
me ga koponyát is

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

XD a golyó elvileg megtöri a fényt nem? 😄

OrioN the S
nem 😊 mi így fogunk 😊 te meg csak álsz bambán az akval mi meg lézersót tartunk

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

éste igy akarsz jáccani? 😄 tiszta dítmeccs lenne

OrioN the S
b5 2? 😄

OrioN the S
<#vigyor1>

Szega87

Matrix pü ment! <#worship>

Szega87
<#merges2>

Lompi73
Rághatod!!!!
De nem az eredmény miatt, hanem amit kapsz majd tõlem!.....<#boxer>

AMD Phenom x4 M2N-MX SE PLUS GEFORCE 8500GT 2GBram

Ezt most csak sword tudná megmondani, leragadtam a múltheti 7 párnál.
OrioN the S
<#gonosz1>

Szega87
jelenleg páros a végeredmény vagy még rághatom az ujjam ?