Counter-Strike:Source

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

balvin
az "emberiség" csak 4 emberbõl áll?😄

balvin
mert itthon ülök torokfájással😄 holnaptól már csak a tanárra figyelek😄

CheAteR88
miileg?😄

\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)

nebasszatok fel agyilag😄 (nem az alsó szöveg a lényeg amúgy😊
stp4trick
mér van rajta nyakkendõ????

MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP

OrioN the S
Mé nem a tanárra figyelsz? :o

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

stp4trick
azt bárki látja, ha fel van véve a kedvencek közé a topic, akkor a fórum kezdõlapján bal oldalt lévõ kedvencek mellett pirossal jelzi a látogatás óta keletkezett hozzászólásokat

MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP

balvin
a szépreményû politikus miért pucér? miért van rajta fehér napszemüveg, amiben semmit se lát? miért egy ötcentis bottal mutat a táblára? miért raksz te be képeket ide éjjeli fél 3kor hétköznap?😮 mér kérdezek baromságokat?<#banplz>

balvin
egy kis off ha nem baj😊
Azt csak adminok meg vip-ek tudják itt látni, hogy hány új üzenet van utolsó belépés óta?

OrioN the S
úgytudod természetesen

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

természetesen úgytudom hogy ehét péntekig meglett hosszabbítva a jelentkezés
stp4trick
"A nevezésre 2006. szeptember 25. 20:00-ig van lehetõség Swordfishnél PÜ-ben. Ha a jelentkezést rendben találtuk, választ fogtok kapni Swordfish-tõl."
PÜ=privát üzenet

afórumon olvasva de nem látom..
hogy lehet nevezni??
CheAteR88
akkomá #43823

\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)

Szega87
ha beirod hogy mért és aztán anyázik nyugdt szívvel kickelheted szerintem

Akár.
ban!
CheAteR88
ha utána anyázik akkor kick?😄

R0sc0
már ez is megvolt.. Biosban minden visszaállitottam alapara, ujraraktam az egész fost. Már kezdek megõrülni ettol..
lehet letörörlöm az egész csér a búsba...

Pakolni kell és kész. Egyet ide, egyet oda...
CheAteR88
de vannak pl olyan "skilles" emberek aki fogjamagát bejön szerverre és 5v5 nél fogja magát és beáll a skilleseb csapatba ako pls 10-2 re vezer duston és minden killénél röhüg:|

Mondjuk ezt én sem értem. Miért kell hagyni, ha egyszer ott az eszköz, és lehet tenni ellene.
OrioN the S
admin vagy?

Lompi73
Ja ! A sok buzi sgy csapatba tömörül, (aNYERÕBEPERSZE)
és mi a vége?
mészárlás.
Mi birkák meg kör-kör után haggyuk........
<#mf2><#levele><#mf1>

AMD Phenom x4 M2N-MX SE PLUS GEFORCE 8500GT 2GBram

balvin
affirmative, van ember... jövök

balvin
jövök jáccok ha van ember😄 kicsit kezdem megunni ezt a játékot:S

OrioN the S
és czbe vhogy sokkal jobbvolt :c

Szega87
az estate custom map

Az ajtókkal eddig sem volt baj.

Vagyis annyi igen, hogy máskép nyílnak, mint az alacsony tickrates szervereken. Kicsit jobban nekik kell feküdni.

A túszokat pedig tegnap délelõtt már megjavítottam, este mentek rendesen.

/ Most kezd gyûlni be a nép megint, mindjárt megyek én is /
az estate-n már mennek a túszok úgy láttam, de az ajtókkal még mindig baj van (ugye?)
Graymillel? Biztosan ugyanarról a mapról beszélünk?

A valve túlfuxolt mapok nekem valszeg a soundscapek miatt lagolnak. Lehet kéne már egy új hangkari a live helyett...
Szega87
a graymillel és a portal még a régi gépemen se volt gondom , pedig 5 éves volt , meg a mostanival sincs infernon és militián gond , és nekem is 7600 GT és csak 1 giga memoria és mégis semmi gondom 26 player melett !!! max grafon hdr el !! sok sok fps el !!!

M@TriX
húzott memória és/vagy hangk driver vagy egyéb alkatrész melegedés...

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Természetesen egyeztetés lesz az idõpontokat illetõen, hiszen olyankor nincs értelme rendezni, mikor senki sem ér rá.
OrioN the S
Ha most szombat este lesz az jo me Punkal lehet egy kocsmában lehajtott fejjel artikulálatlanul berszélgetünk 😊

5w0rdf15h
esténként lesznek valszeg olyan 8-9 körül és hajrá nevezzetek 😛

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

ja, lehet. tegyé fel egy fullos buherálatlan xp-t.
R0sc0
sajnos már probáltam gyengébb beállitásokon is. Ugy is kifagyott 😞
Nem backupos volt a CS. Én arra gyanakodok, hogy az elõzõ windows ami rajta volt az nem egy eredeti alap xp volt hanem XP simplicity amit már megbuheráltak hogy "jobb" legyen . Nos nemtudom, lehet hogy az állitott az alap rendszerbeállitásokban.

Lompi73
Nekem is az esték lennének jobbak,
mint valszeg mindenkinek.
<#law><#nemtudom>

AMD Phenom x4 M2N-MX SE PLUS GEFORCE 8500GT 2GBram

akkor lehet, hogy win reinstall után a csét bekappból tetted vissza? mert akkor az elbekappolt cséd már xar lehet.
bár abban csak a gcf fájlok vannak?!
nem is tom, valami a csé beállításaiddal lehet akkor.
vegyél le mindent kisebb/gyengébb beállításra. hátha... <#shakehead>
Ez van a Kupa kiírásban:
"Igy tehát egy waron 2 mapon, 2x6 kör zajlik le majd."

Sztem így jobb, nem?
...mindkét mapon 2x6 kör zajlik...., vagy 2x2x6 kör zajlik a mapokon.....

Így azt lehet gondolni, hogy a 2 mapon összesen 12 kör lesz majd.

Bocs télleg, de elõjött belõlem a <#zavart2> vagy a <#wilting> esetleg a <#idiota>.
Másrészt meg <#wave>.

Achillessel mégis neveznénk úgy tûnik...

Arról nem találtam semmit, hogy kábé mikor történne a lebonyolítás: csak hétvégén?, esténként?, csak hétvégén esténként?, esetleg hétköznapokon hajnalban.....

<#wave>
R0sc0
és más játékoknál nem fagy ki, csak CSnél.

(ezt egy kommentebe is beûrithettem volna) sry

R0sc0
és nem huztam rajta semmit se.

R0sc0
ugyanezzel a géppeé nyomtam, (9600xt, pentium 3000 mhz, 1gb ram)

R0sc0
csak az a baj hogy más szervereken is kifagy.. 😞

kevés az info:
más szerveren is fagy? fagyás elõtt is uezzel a configgal/hardverrel játszottál? nincs túlhúzva valami hw?
Igy ennyi info alapján, biztosan csak egyet állíthatok: rossz szerveren játszol 😛