Counter-Strike:Source

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Amennyire én fel tudom fogni, ez korrekt ábrázolása a dolgoknak 😊
M@TriX
nah valahogy így gondoltam, ha jól gondolom 😉

a rajzot egyedül csináltam nem segített senki! 😉

na jó azért (huszon)ötéves már elmúltam...

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Szega87
<#eljen><#vigyor>

A következõ event 5vs5-ös lesz, klán szinten, szintén custom mapokon. Majd.
M@TriX
így a végeredményben 8 slot lenne, az elsõ négy hely aki az elsõ körben nyer, a második 4 pedig akik elsõ körben vesztenek.

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

M@TriX
ez túl rövid lesz... 😊

szerintem lehetne kb. 2 havonta rendezni ilyen warokat 😉

mondjuk az egyszerûség kedvéért. a következõ 5letem van, ami talán egyszerû is lesz:
a csoportban van egy gyõztes és egy vesztes a gyõztes össze lesz sorsolva egy másik csoport gyõztes csapatával. ezért a legegyszerûbb sztem az lenne ha a másik csoport vesztese meg a másik csoport vesztesével játszana, szóval a két csoport vesztese és gyõztese waroznanak tovább.

a VL(vesztesek ligája) is így menne tovább, lenne 2 war végülis összesen, mert a négy csoportból lenne 4 "vesztes" csapat amibõl lenne 2 war, azok gyõztese meg vesztese játszhat még1-et és vége is az egésznek.

ezt a kupára is ki lehtne terjeszteni, hogy aki az elsõ körben bennt marad, de a másikban nem, akkor az utolsó két csoport gyõztese és vesztese is játszana egyet így jönne össze a teljes rangsor.

2 hónap múlva pedig jöhet az újabb Kupa 😉

remélem nem fogalmaztam túl bonyolultan, szerintem egyszerû, mégha néhol kaotikusan is hangzik...

de tovább magyarázom ha kell

Szega87
remélem mindeki jól érzi majd magát <#eljen>

A sorrend mindegy, a lényeg hogy a csoportokból 1 team kikerül gyõztesen, õk a továbbjutók. Igy marad 4 team, akik megint waroznak majd egymással. Majd megint, és akkor már csak 2 team, a gyõzelemért, és a második helyért.
A vesztes csapatok tõlem játszhatnak új meccseket egymással, pl a kettõbõl a másik mapokon, hogy eldõljön a sorrend közöttük is.
M@TriX
jah még pár kérdés, szóval ha jól tudom egyenes kiesés lesz, és onnan hogyan tovább?, a veszteseknek is lesznek még további meccsei vagy csak a gyõzteseknek?

mert jó lenne ha nem lenne olyan rövid, ha mondjuk nem jön össze, akár úgyis lehetne, hogy a vesztesek is újra össe lennének sorsolva és lenne így egy vígaszág, az elsõ warkör után úgyis lenne egy nyertes oldal meg egy vesztes oldal, így még izgalmasabb lenne 😉

vagy így lesz? vagy nem így lesz, de nem is lesz? 😉

M@TriX
na lassan megértem a dolgokat, szóval a megadott idõpontokban, akik jelentkeznek egymás után lejátszák a war-okat igaz?

szóval ha jól értem ha az összes csoport jelentkezik akkor az elsõ kört mindenki le is játsza jól értem?

na akkor jelentkezzen a Laser Team - !, ha mindenigaz nekünk mind2 idõpont jó

autoszimulator
omg.. akkor nem is érdekel az egész ^^ 😊

.: mobilize.hu :.

Nem mindenkinek volt, de valve levlisten is irták, hogy rengeteg szervert érintett. Aztán fél8 8 után már SG-n sem volt ilyen, ha jól láttam.
urbijoe
én megusztam 😊

iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5

Szega87
én sg -n játszottam , semmi time out nem volt

Promi
Nemet szerveren jatszottam, semmi time out nem volt.
nemjátszom^^
autoszimulator
ennek nagyon örülök 😊
lehet tanulni belõlük sztem 😉

FIGYELEM: Két kupa-war idõpont került kitûzésre, amelyekre jelentkezni lehet holnap estig! Részletek a HQ-n.
Szerintem ez már rég megbeszélt dolog, hogy minden warról demo készül, ami automatikusan éjfélkor kikerül letölthetõre a HQ-n 😊
autoszimulator
szerintem mellettem még jópáron díjaznák, hogy ha a 2on2 warok,k legalábbis azok egy részének a demoit feltöltenétek valahova, hogy meg lehessen tekinteni, mert engem például érdekel, de sajnos játszani nincs idõm 😞

melyik játékra gondolsz?
biztos most iktattak be egy "rossz játékokkal nem játszhatsz" jellegû törvényt az USA-ban, és még kapkodás van a valve-nál

Ugy néz ki valami kifeküdt a Valvenál, mert folyamatosan timeoutol mindenki... holott a pingek, meg minden rendben van... mintha az auth szerverekhez nem lehetne csatlakozni...
na irány a szerver
Lompi73
szted, mé kérdem?
Egy kis kikapcsolódás 2gyilok közt

AMD Phenom x4 M2N-MX SE PLUS GEFORCE 8500GT 2GBram

Az, azt ott les majd mindenki, hogy mi ez a visszhangzó lihegés a szellõzõben 😄
Lompi73
MEZTELEN?<#puszis><#finom>???

AMD Phenom x4 M2N-MX SE PLUS GEFORCE 8500GT 2GBram

Szega87
képet hol ez a hely 😄

Amúgy kiderült az is, hogy a lost mapon a kajaraktárban be lehet menni a szellõzõbe egyedül is. Ugyanis van láthatatlan ladder, csak ügyesen meg kell találni.
A szellõzõben az alsó komplexumban bárhova el lehet jutni, a bombplacet is jól be lehet védeni. Nameg van egy rejtett kép Kate-rõl is 😛
Guer
ha vki még embert keres maga mellé zuzzon nekem pü-t

Szega87
valószinüsége kicsi mivel cask óránként kell , és max 20 vagy 30 percig mehet a map , ami szószerint max mert nem szokott extendálva lenni , valamint a valószinüség hogy az az óránkénti gombnyomás beleesik a játék intervalllumába csekély , de be le is esik , kell hozzá 2 ember , egyzserre kell bepötyögni a kódokat , ÉS IGY TOVÁB ÉS IGY TOVÁBB <#idiota><#idiota><#idiota><#idiota>

Majd lehet, hoy a gombot is nyomogatni kell a bunkerben kezdõknek 😄 (Aki nem nézi a sorozatot az nemérti mirõl van szó)

Ati

hálistennek!
Hm, nipper szerint még idén lesz új de_lost 😊
Átdolgozza teljesen a jelenlegi mapot.

MA 20:00-ig lehet nevezni!

(A kupa lebonyolításához szükséges párok már megvannak. A mai jelentkezések a számuktól függõen este kerülnek elbírálásra, hogy még bekerülhetnek-e a kupába.)

Mozzanat
most csak 3 vannak

Meg az új steampowered fórum is jó lett. Jól átdizájnolták.

itt
Kismayo-ból kijött egy HDR-es új verzió. Megy fel a szerverre.
ma legalább 2x már feltöltöttem 😊 tök sok az új arc

csókszi, smasszatásch

13-an vannak a szerveren... lol
autoszimulator
ehh kipróbáltam írásvédettséget, de játék inditása után az írásvédettség eltünt a sort pedig kitörölte <#idiota><#idiota><#buck>

css a mi barátunk ^^

na jó de lehet hogy indítás után ki is gyomlálja valami.
ha írásvédetté teszed akkor viszont nem tudja.

autoszimulator
nem hülyeség, de sajnos ettõl sem lesz jó, mivel pont emiatt lett készítve ez a BAT fájl, ami annyit tesz, h erre kattintva, belép a játékmappába, kicseréli a gemainfo.txt.mmc tartalmát a gameinfo.txt-vel, igy bekerül ez az egy sor, és így inditja a játékot...

M@TriX
lehet hülyeség, de ha írásvédetté teszed?
(config.cfg-nél alkalmazom ezt...)

autoszimulator
sajnos ezt is megcsináltam...
sõt mivel a css inditásakor kitörölte, ezért megcsináltam a txt.mms fájlt is, amit a *.bat olvas be lefuttatáskor de igysem <#szomoru1>

A gameinfo.txt -be kell egy sor még.

SearchPaths
{
GameBin |gameinfo_path|addons/metamod/bin
Game |gameinfo_path|.
Game cstrike
Game hl2
}
autoszimulator
egetrengetõen hatalmas problémáim vannak megen -.-
Régen anno sikerült otthoni boots skillkedéshez feltennem a DM módot, de most vmi nem stimmel... Elóször ugye telepitettem a SourceMM-et, ezenleírás alapján... De mikor indítom a játékot, az elkészitett BAT-al, akkor elindul, minden szép és jó, de a consolba beirom például azt hogy META, csak annyit ir h unknown command... Na most szerintem ez miatt nem müködik a DM addon sem... Valaki tudja hogy van-e vmi specko dolog még amit itt be kell állitani? inditáskor vagy vmi?

OrioN the S
^^.

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.