Counter-Strike:Source
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a rajzot egyedül csináltam nem segített senki! 😉
na jó azért (huszon)ötéves már elmúltam...
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
szerintem lehetne kb. 2 havonta rendezni ilyen warokat 😉
mondjuk az egyszerûség kedvéért. a következõ 5letem van, ami talán egyszerû is lesz:
a csoportban van egy gyõztes és egy vesztes a gyõztes össze lesz sorsolva egy másik csoport gyõztes csapatával. ezért a legegyszerûbb sztem az lenne ha a másik csoport vesztese meg a másik csoport vesztesével játszana, szóval a két csoport vesztese és gyõztese waroznanak tovább.
a VL(vesztesek ligája) is így menne tovább, lenne 2 war végülis összesen, mert a négy csoportból lenne 4 "vesztes" csapat amibõl lenne 2 war, azok gyõztese meg vesztese játszhat még1-et és vége is az egésznek.
ezt a kupára is ki lehtne terjeszteni, hogy aki az elsõ körben bennt marad, de a másikban nem, akkor az utolsó két csoport gyõztese és vesztese is játszana egyet így jönne össze a teljes rangsor.
2 hónap múlva pedig jöhet az újabb Kupa 😉
remélem nem fogalmaztam túl bonyolultan, szerintem egyszerû, mégha néhol kaotikusan is hangzik...
de tovább magyarázom ha kell
A vesztes csapatok tõlem játszhatnak új meccseket egymással, pl a kettõbõl a másik mapokon, hogy eldõljön a sorrend közöttük is.
mert jó lenne ha nem lenne olyan rövid, ha mondjuk nem jön össze, akár úgyis lehetne, hogy a vesztesek is újra össe lennének sorsolva és lenne így egy vígaszág, az elsõ warkör után úgyis lenne egy nyertes oldal meg egy vesztes oldal, így még izgalmasabb lenne 😉
vagy így lesz? vagy nem így lesz, de nem is lesz? 😉
szóval ha jól értem ha az összes csoport jelentkezik akkor az elsõ kört mindenki le is játsza jól értem?
na akkor jelentkezzen a Laser Team -
.: mobilize.hu :.
Egy kis kikapcsolódás 2gyilok közt
AMD Phenom x4 M2N-MX SE PLUS GEFORCE 8500GT 2GBram
AMD Phenom x4 M2N-MX SE PLUS GEFORCE 8500GT 2GBram
A szellõzõben az alsó komplexumban bárhova el lehet jutni, a bombplacet is jól be lehet védeni. Nameg van egy rejtett kép Kate-rõl is 😛
Ati
Átdolgozza teljesen a jelenlegi mapot.
css a mi barátunk ^^
ha írásvédetté teszed akkor viszont nem tudja.
(config.cfg-nél alkalmazom ezt...)
sõt mivel a css inditásakor kitörölte, ezért megcsináltam a txt.mms fájlt is, amit a *.bat olvas be lefuttatáskor de igysem <#szomoru1>#szomoru1>
SearchPaths
{
GameBin |gameinfo_path|addons/metamod/bin
Game |gameinfo_path|.
Game cstrike
Game hl2
}
Régen anno sikerült otthoni boots skillkedéshez feltennem a DM módot, de most vmi nem stimmel... Elóször ugye telepitettem a SourceMM-et, ezenleírás alapján... De mikor indítom a játékot, az elkészitett BAT-al, akkor elindul, minden szép és jó, de a consolba beirom például azt hogy META, csak annyit ir h unknown command... Na most szerintem ez miatt nem müködik a DM addon sem... Valaki tudja hogy van-e vmi specko dolog még amit itt be kell állitani? inditáskor vagy vmi?