Counter-Strike:Source

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

scorpeeon
vki tud segíteni?
Steamen az accomat elcsórták (úgy hallottam h nem én vagyok az elsõ eset) , a steam supporton visszaszereztem de nem tudok belépni VAC-os szerverekbe mert azt írja h cheateltem. Biztos aki ellopta, az cheatelt, én soha nem csináltam ilyet. Mit lehet ez ellen tenni? A f@sz kivan h egy mocsok ellopja, és elb@ssza az accomat, és nem tudok mit csinálni csak megvenni még1x 10k-ért? Írtam emiatt is a supportba nekik😞(

Ezt írták:
"Our system indicates that your account has been permanently banned by the Valve Anti-Cheat system (VAC) - unfortunately, the Steam support team is unable lift the ban.

We are unable to disclose the cheats which were detected, nor can we provide the date and time the infraction took place.

This ban applies to a Steam account - regardless of whom was using the account at the time the infraction occurred - and any games registered under the account. The use and security of your Steam account is your responsibility.

Deleting the account will not release its CD Key(s) to be used on other accounts. It is recommended that you not register retail products or purchase new Steam subscriptions on your banned account.

The account may still be used to play single-player games, or to connect to non-secure game servers and for games played over a LAN. To find non-secure servers, please change your filter settings in the server browser list to show servers which are not VAC-secured (from the Steam main menu go to the View option, select Servers and then select "Not secure" in the Anti-Cheat drop-down).

If you choose to purchase a new copy of the game, please register it or install it under a newly-created Steam account. Prior to installing, remove all cheats from your system - if you do not know where the cheats were installed, you may want to consider reformatting the machine and starting over with a new installation of your operating system.

Please let us know if you have any further questions."

Szóval azt mondják h nem tudják feloldani a bant, és hogy teljesen mind1 h ki használt cheatet, az accountom védelme az én felelõsségem, és single playerezni így is tudok, meg nem védett szervereken játszani (ilyenbõl van vagy 5 db összesen, tele cheaterekkel). Most komolyan: ki az aki single playerben CS:S-zik?? És még figyelmeztetnek h ha megvenném még1x, nehogy ugyanerre az accountra regeljem, nyissak újat, mert a ban megmarad. Sry ha kicsit hosszú, de nagyon idegesít h nem tudok multizni pedig eredetiben megvan 😞( És azt sem értem h hogyan lophattál el 1általán az accomat: vmi spyware, v. mi lehetett? Van pedig tûzfalam.. Egyik pillanatról a másikra nem fogadta el a jelszót. Azt visszaszereztem, erre ott a ban... Ha vki tud, hellp...

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

balvin
SZerintem a Valve teszteli az embereket, hogy mennyire ragaszkodnak a CS-hez. Bevállalják e azt hogy egymás után 10x kell elindítani a steamet ahhoz hogy játszhassanak😄

geccs<#gonosz1> belépettt😄 píszlávvan😄
balvin
igen... Steamcsít😄 nekem minden játék megvan benne <#circling>

najo nemis

szintén csít?😄
geci összeomláááás😄DDD FLEKO DÖGÖLJ MEG 😄 elõre is^^
balvin
neked eggyel magasabb szintû gondod van (WinSock Error 10054) xD
én még jobban jártam😄D

balvin

Milyen kicsi a világ<#vigyor2>
15bõl 1szer belépett... Én ezért a hibáér pár hete újraraktam steamet, de semmi...

mi a harci fasz van a steamemmel??? 😄 restart,géprestart ,klient regisztri blob törlésére se reagál😄
Szega87
welcome <#bee1>

5w0rdf15h
szasztok megjöttem 😄

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

minek állítgatod
Sztem nincs ilyen. más: dxlevel állításánál nekem lehal az egész gépem, de valami brutális módon 😄DD igaz mire hetedjére rájöttem már nem volt olyan vicces ^^

RaSTaBaNDiTa
a shift nem parancs hanem gomb<#wave>

urbijoe
nyomod a shift-et

iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5

RaSTaBaNDiTa
megtudná mondani nekem valaki azta parancsot amivel be tudom állítani hogy alapból ne fussak hanem sétáljak? (allways run off) <#worship>

urbijoe
már megjavult

urbijoe
mi a szar van a Steam-el?
elinditom elkezd update-elni aztán eltünik ,és csak a folyamatoknál látni hogy megy

hogy tudok hangot szkriptelni vagy bindelni be jol?
M@TriX
mert mindig elfelejtem berakni a flashbe... 😉 kavinton vagy mi is a neve? 😉

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Naxos
faq miért nem megy?

Szega87
Szega87
bocs de te ki is vagy ? mert fejbõl vágom a névsort de nem emlékszem matthewpamer nevû adminra 😄

doxadmin
Nagyon király az a HL2-es map!!

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"

Zsoltika 007
Ahha! Szóval téged is ez motivál. <#vigyor>

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

Matthewpamer
😄DDDDDDDDDDDDDDDD

Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!

Szega hab testébe hatolhat bele😄
Matthewpamer
és mit nyer aki nyer?:]

Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!

a mostanira már nem lehet 2v2 customkupára, mivel már/még tart
ott😄 díjnyertes lábak ··;
Matthewpamer
^^
cs2hus vagyok 😄
azt hittem van vmi kupa ahol lehet írtani a népet ;]

kezdõ vagy? és most nem bántásból kérdezem?! de a http://counter-strike2.hu/ télleg egy elég kiforrott közösségi formát tud mutatni az egészrõl! nemutolsósorban fórumterén EZ a topik az etalon😄
Szega87
cs2hu | PaTrik írt 1 sorozatot a warról és minden velejárójáról amit azt hiszem elkell olvasnod , a cs2hu archivumába megtalálod , többrészes a cikksorozat , olvasd át figyelmesen !

Matthewpamer
Helo, hogy lehet jelentkezni "warokra" ?

CheAteR88
sry de én pont fordítva:S

\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)

Szega87
ott készült a szõrõs lábadról a fotó csiwiwre?

janos666
<#vigyor2>
pedig volt már ilyen 😛
DE! velem volt ilyen,csak horvátországban ébrettem,és nemtudtam mivan! ··
Szega87
asszem D lant megint az ancients nyeri

Szega87
nem hinném hogy egyik reggel felkelek és onnantól nincsen skill ^^

skill
Szega87
én csak azt nem értem miota kijött az update 1/4 annyi embert tudok csak megölni mint elõtte , wtf? :9

bertino
simán tudsz...

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

és ez még csak a bemelegítés, jövõ héten game over 😊

CheAteR88
nem cs-tem 4 napja és összeomlik minden:|
miezaszar?:S
mennyimá a fegyverek:SSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS
és mienek a sebzések:SSSSSSSSS

tömören szar-.-

\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)

autoszimulator
elhiszem 😄

.: mobilize.hu :.

Lompi73
Net nélkül izs megy hidd el!!
<#vigyor2><#violent>

AMD Phenom x4 M2N-MX SE PLUS GEFORCE 8500GT 2GBram

autoszimulator
hát én probáltam net nélkül, a steam csatlakozni akart a steam szerverhez, ami net nélkül nehézkesen ment neki...

.: mobilize.hu :.