Counter-Strike:Source
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5
Felvan rakva a cs 1.6-os verzió de kéne hozzá bot.Tudtok segíteni hogy honnan lehet letölteni botokat és hova kell bemásolni?Mert egyedül unalmas lenne...Elõre is köszi szépen!
Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Amúgy aki ellopta, az nem visszaadta, szó sincs róla. Írtam a supporton h ellopták, elküldtem a lefotózott eredeti dobozt+cd keyt, és resetelték a passwordot.
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu
hol láttad, melyik városban ?
miskolcon még keményen 7k... én is azt vettem
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
mikor jövö héten egy pisztoly 10.0000000000000$ lesz
Biztos az lett a fõnök a cs teamben aki annó 5 éve a mac10-et berakta a játékba. Azóta nagyon sok düh halmozódott fel benne amiért nem vették a kis fegyverét, így most térdre kényszeríti 1-2 hét alatt a játékostársadalmat.
<#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
netrõll izs rendelheted
AMD Phenom x4 M2N-MX SE PLUS GEFORCE 8500GT 2GBram
...."érdekes" új játék lett, csak már semmi köze a Counter Strike -hoz, mondjuk inkább Counter Quake a reális.
ÉS NEM ÉRTIK A VALVE -nél, hogy miért nem akarja a CPL versenyjátékká tenni a Sourcet,...hót komolyan nem értik....
És nem update formájában jön a frissítés, hanem a szerver egy http outbound formájában egy valve belsõ weboldalról tölti le az új listát.
mert valamelyik nap az M4 még 3700$-volt most meg 4300$
inkább olvassatok könyvet...
na lassan megyek játszani... 😉
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Te régi csibész, Eq4? 😊 Köszi a segítséget. Meg tudnád adni az e-mail címet, ahová küldeni kell a fotót? (ne a sajátodat add meg 😄 )
ui.:kb 2 hetet kellet rá várni
Régen nyomtam 1.6-t és használtam egy accountot rá.
Utána megvettem a HL2-t és csináltam egy másik accot sajnos. Akkor nem tudtam, hogy ilyen macerák lesznek a cd key-yel 😞
Meg lehet valahogy oldani, hogy a két accountot "összevezesse a valve?"
Tudom mind a két acc nevét és jelszavát és a cd keyek is megvannak, mivel minden full legális.
Nézegettem a supportot, de nem jöttem rá, mit kéne csinálni. Az tuti, hogy nem küldöm el nekik a cd tokom borítóját (HL1-nél azt kéri).
HL2-rõl elfogadnak digitális fotót e-mailben, jól értelmeztem?
és visszaadta az ökkántodat mert nem tudott vácra menni... ilyenkor szopod a faszt az a megoldás😄