Counter-Strike:Source
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP
Valakinek nincs eladó Counter Strike anthology keye? egy dod:source-t adnék helyette, mert a sima dod kéne...meg a régi CS1.6, mert régi klántársaim azzal nyomják azt kéne key...aki esetleg benne lenne a cserében pls privi
ON
Tegnap kiprószáltam a ship-et.Egyszerûen kurvajó!!iszonyat játékélmény, humoros, 5letes megoldások, a karakterektõl szakadni lehet, szal nekem nagyon bejött😊tegnap 3ig azt nyomtam..ajánlom...
ASUS P5N32-SLI SE Deluxe ¤ Intel Core2 6400 @ 2.13GHz ¤ EVGA GeForce 7950 GX2 1gb ¤ 4* 512 DDR2 800Mhz ¤ 3* 160 GB
A németeket le tudja mutezni az admin ha kell, csak szólnotok kell egynek. De ha valamelyik nagyon tobzódik, ki is rakjuk. Viszont addig ugyanúgy játszhat nálunk mint más. Én már játszottam nálunk normális külföldiekkel is, jól elvoltunk. Persze ha nagyon lagol valamelyik, akkor ki szoktam tenni, mert azt azért mégse.
Nem mintha számítana,hogy szega az öcsém de hasonló véleményen vok.
gondold át mikor te mész fel más nemzetiségü szerverre!
Neked se tetszene ha kiraknának me nem beszéled a nyelvet.
A TK-zókkal meg ott az admin, vagy ha nincs akkor meg csapatmunka (KICK)<#banplz>#banplz><#duhos2>#duhos2>
AMD Phenom x4 M2N-MX SE PLUS GEFORCE 8500GT 2GBram
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
An extra area. Cannot be seen, but can
be reached. Getting to it will not be without
sacrifice. Once you blow open the mystery
of what's behind the secrets, blood will have
to be shed. But with bloodshed, opens a new
path. One that bridges the gap between what
used to be out of reach. Don't be fooled by the
obvious route. Your real goal may be right
around the corner.
Valaki fejtse már meg jól 😊
Az én tippem: El kell menni az egyik végében lévõ temetõ kijárathoz, ahol van az a kis vérfürdõ ("around the corner"), a bloodshed vérontást jelent, tehát lehet, hogy az nyitja ki a sírt, ha valaki beugrik oda.
holnap mikor lesznek a meccsek, azt nem lehet tudni?
B+ radio a 7.D-LAN-ról élõben.
www.chipsandcola.hu ( LIVE stream oldal ) - Skype : radeer_2008
Ugyse érdekel senkit, hogy milyen gépem van, ergó nem írom le! 8)
legalábbis most eléggé betett a színvonalnak az óvodás német áradat.
fõleg hogy az update óta nem lehet a mutezni az emberkéket. enyhén idegesítõ...
<és akinek van 1 kis esze ugy védi mint a szeme fényét>és akinek van 1 kis esze ugy védi mint a szeme fényét>
.: mobilize.hu :.
.: mobilize.hu :.
Amúgy is kirívó az eset, mivel ugye a pisztolyok közül az emberek 90%-a csak desertet VESZ, HA VESZ valamit. És ezért lesz drágább.
Mert ugye az USP meg a Glock JÁR, a többi meg kaki.
Ati
Nekem bindelve vannak a fegyverek, meg equip összeállítások egy-egy gombra, és ugyanúgy mûködik minden, ahogy elõtte.
Aki meg buymenübõl vásárolgatott eddig billentyûkkel, az egyszerûen bindelje át a 6-os menüt a 8-as gombra.
bind "8" "slot6"
A 8-as gombot immár ugysem használod másra, akkor meg olyan mindegy... és máris minden ugyanugy megy mint elõtte.
Az meg hogy picit változnak az árak hetente, pubon ki nem szarja le? Most 50-100$-al változik valami, az senkinek nem alakítja át a vásárlási szokásait jelentõsen (sajnos).
Szerintem ez megint csak hiszti, ami a dwp körül van. Ugyanaz a kockahiszti, mint a "dust pls".
Járókeret(80.249.166.44:27080) vakond(DSL)(rum)
.:HNS-OЀX:.Hungarian Soldiers Cod2-es és css-es klán! jelentkezzetek! MSN:[email protected] E-mail:[email protected]
ASUS P5N32-SLI SE Deluxe ¤ Intel Core2 6400 @ 2.13GHz ¤ EVGA GeForce 7950 GX2 1gb ¤ 4* 512 DDR2 800Mhz ¤ 3* 160 GB
most hétvégén ingyen ki lehet prószálni a the ship-et a steam-en.én már töltöm, de 1,2gb.tõõccsétek ti is, mert sztem jó gamenak igérkezik😊
.:HNS-OЀX:.Hungarian Soldiers Cod2-es és css-es klán! jelentkezzetek! MSN:[email protected] E-mail:[email protected]
iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5
1 klánt akarunk alapitani az ahoz kéne még 2 ember 😊
Ugyse érdekel senkit, hogy milyen gépem van, ergó nem írom le! 8)