Counter-Strike:Source
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A döntõ, 4 oldali megállapodás alapján lehetne jövõ kedden 20:00-kor.
Gyõzzön a jobb, vagy mi!
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
bind ALT +wav
alias +wav "voice_loopback 1; voice_inputfromfile 1; +record"
alias -wav "voice_loopback 0; voice_inputfromfile 0; -record"
counter-strike source mappába kell rakni a wavot
voice_input.wav néven
Ha jól emlékszem csak ilyeneket játszik le 8000Hz 16Bit Mono
De lehet hogy tévedek az értékekben, bár azt ugy is észre veszed.
ASUS M2N;AMD 4850e;Ati HD4650;2x2GB,MX510+Steelpad_QCK
Kérdés ti is készek lesztek E???<#eplus2>#eplus2>
AMD Phenom x4 M2N-MX SE PLUS GEFORCE 8500GT 2GBram
\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)
Hadd találjam ki...megen frissítés volt mi?
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Én nem is akarok rábeszélni senkit, meg megmagyarázni mi a fasza védelem.Én ugyis minden nap csak a vírus írtást fogom csinálni, mert ez a munkám.A vevõ elsõ kérdése általában, hogy milyen vírusírtó van a gépen.
iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5
\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)
Soha nem fut se tûzfal, se antivirus állandó jelleggel a gépemen, csak akkor van fent amikor valamelyik nagyobb névbõl kijön egy új verzió és megnézem hogy az épp mennyire lassítja a rendszert, aztán 20 perc után uninstall. Mégse volt soha olyan problémám, ami hip-hopp magától került volna fel a gépeimre az elmúlt években. Annak aki elindít mindenféle random oldalakról összeszedett exéket, crackeket, és a mailben kapott server.scr-t is, és nem kényes arra, hogy a maximális teljesítményt nyújtsa a gépe minden szar nélkül, annak persze jól jöhetnek ezek a programok.
plusz még a CCleaner-t használom az jol kipucolja a regisztrit
iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
Flek0 te hogy oldod meg?
Egyébként szerintem még ez is kevés.
Ha bebújsz nem tudom hány gép mögé, akkor is tõlthetsz le olyan csomagolt anyagot ami nem csak azt tartalmazza amit szeretnél.
De egy jó tanács, rakd fel a kaspersky-t és akkor letudtál vírusírtót/tûfalat/kémprogi írtót.És még szakértelem sem kell hozzá.
omg:|
Mapokkal mihelyzet? Meikekbõl játszunk, marad a választott 2?
Készüljetek a döntõre!
Jó lenne, ha már most terveznétek egy idõpontot, amikor lejátsszátok!
Szega+Lompi vs Dimenzio+Achilles nyilatkozzatok, hogy kinek mikor jó a döntõ.
ACER Aspire 5738ZG
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
ACER Aspire 5738ZG
nade általában ugye, ha nincs tét, sokkal jobban játszik mindenki (szerintem..), ilyenkor meg....
-off-
a másik meg, azt gondolom, hogy (pl) Szega, meg sokan mások (is) már annyira kikupálódott css-ben, hogy nem hiszem, hogy sok esélyünk marad a döntõre.
emléxem még, mikor csak úgy össze-vissza tékázott mindenkit, meg a földet lõtte a fejünk helyett, meg visszabeszélt állandóan, meg vitatkozott, meg megsértõdött.... ejjj régi szép idõk.... hiába, fiatal vér, tele energiával, szabadidõvel... tiétek a jövõ (még több multiplay <#nyes>#nyes>) egyem a buksi fejét... (de azért a döntõre mindenképp leszakadhatna a keze... <#vigyor1>#vigyor1>)
oh, sry, kicsit sok lett...
-on-