Counter-Strike:Source
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
connect 87.229.26.68:27021; password sghu
nod32+windóz tûzfal maximálisan elég a boldogsághoz,sose volt vírusom
Mostanában eléggé laggol nekem már az 1.6 is, én mikor mondtam a lamasserveren hogy zonealarmot használok akkor kb kiröhögtek és mondták, hogy csézéshez az nem jó. Õk azt mondták hogy használjak Kerio Personalt, mert az elfogadható, az admin aki bennvolt az aztmondta hogy õ speciel nemhasznál tûzfalat, ugyhogy gondoltam itt kéne megkérdeznem, hogy jó e ez a Kerio, és hogy ti milyet használtok, bár ez gondolom olyan mint a billentíûzet, egér, vagy videókártya driver. Mindenkinek más válik be, mindenkinek más a jó. Azért plz írjátok le hogy ti milyet használtok, és szerintetek melyik a legjobb. (Sorry az offért, de ezt a fórumot ismerem a legjobban, és csé közben jöttek a tûzfalgondok. Netem: 1024/128, november végétõl 1280/256)
Good Luck és Have Fun!!!
(telezabáltam magam, jó lesz gamézni... 😊
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
köszi a címet!!!
andris: bárki jöhet, aki nincs egy másik csapatban.
borg: lécci a szerver címét írd meg, mert már nem emléxem, a psw megvan.
köszi!!
MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP
MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP
CV-47
current price
$4,232
projected price
$4,637 (+9.58%)
Amúgy meg, most hogy OFF, már igazán hidegen hagyhat bárkit.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
messz van ez már a 300 megátol😊
\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)
De megnyugtatlak, bõven több lesz az mint 300 mega.
Jah tudom az ED adminok....Sok a köcsög😊
Tõlünk is már eloptak pontokat idiotaságaikkal.Szerencsére mostanában már nem ér kár minket,tudni kell a szabályokat pontosan, meg kell egy két haver admin.
ASUS M2N;AMD 4850e;Ati HD4650;2x2GB,MX510+Steelpad_QCK
Lenne még egy kis problémám. Valaki, aki ráér, nemtudna nekme egy maplistát összedobni, hogy most mik vannak a szerveren? Ugyanis mind a 300 mega egy kicsit sok lenne.
ACER Aspire 5738ZG
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)