Counter-Strike:Source
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Bár nekem nem jött be. inkább iszogatok.
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
Egy hét alatt 10 ezer embert fogott meg az uj VAC. Nem rossz...😄
<#nyes>#nyes>
Jah, nem lattatok veletlen a fokuszt? Epp most lett vege par perce, ma megint a jatekok karos hatasarol volt szo benne 😊 Kodiak is szovegelt picit, meg egy masik CS arc akit nem ismerek. Aztan kissracra rapakoltak EKG-t aztan beloktek cszni.. es csodalkoztak hogy emelkedik a pulzus. haat..
c000: inc $d020; c003: inc $d021; c006 jmp $c000;
mar par heten nem Surciztam, aztan ma be szerettem volna lepni, de a legtobb magyar szerverrol illegal alias hibaval KBC-elt. Mi az oka? Tudja valaki?
ez a cl_restrict_server_commands 0 megoldana? Mert a consolban igen sok szep piros restrict es hibat sorolt fel nekem. Eddig nem csinalta, mist miert van ez?
c000: inc $d020; c003: inc $d021; c006 jmp $c000;
na písz😊 (ctkzedõn senki nemvette észre hogy nigger vagyok,lazán elvegyültem^^)
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
scene_showlook "0"
scene_showmoveto "0"
xbox_throttlebias "100"
xbox_throttlespoof "200"
xbox_autothrottle "1"
func_break_max_pieces "15"
adsp_debug "0"
dsp_dist_max "1440.0"
dsp_dist_min "0.0"
snd_pitchquality "1"
snd_digital_surround "0"
dsp_enhance_stereo "0"
dsp_volume "1.0"
dsp_slow_cpu "0"
cl_allowupload "1"
closecaption "0"
bgmvolume "1"
ezek a parancsok mire valók?
<#email>#email>
Mert hl2dm és dods az jó.
Kb 2hét múlva kész lesz a moviem. Ott van pár jelenet ahol nagyon sokat keyeltem.Majd be fostam hogy a végén ne bugozzon be, mert akkor szétvágom!! Nagyobb munka volt vele mint némelyik effectel.
ASUS M2N;AMD 4850e;Ati HD4650;2x2GB,MX510+Steelpad_QCK
nemtomhogy de próbáltam rendezni és magamat tettem át dust cpg-n, de t voltam, ctbe akartam....nemtom hogy de duplacsere történt immár ct oldalon tébetettem magam:S õvolt a kezemügyében:S szry ,télleg szégyellem magam 😞
DE!^^
de..sztem vmi nemstimmöl a szerverrel se ,me lowabb fps van a szokásos mapokon,és vmi mintha belowolna lövésnél,ellennél...csakarra tok gondolni ,hogy egy resi ráférne a szerverre😛
Egyszerûen a 100 tick ilyen.
Bármelyik serveren.Tek te mintha panaszkodtál volna ilyenre?
ASUS M2N;AMD 4850e;Ati HD4650;2x2GB,MX510+Steelpad_QCK
azaz cs-zek, irnak, ESC, és semmi-.-
de asztqalon ottvan és látom....
\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Avval fel tudja telepíteni nem? és a saját kódjával bigyulál. Az nem jó?
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
haver vett egy cs 1.6ot de source key volt benne...
Hogy tud sourcal játszani ha megvan neki a key? steamrõl le tudja tölteni?
ha igen hogy? Semmi nincs meg neki, csak a Source key
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!