Counter-Strike:Source

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

20k/80/80 és 30k/101/101 között lehet állítani. Jelenleg ez a rate tartomány van engedélyezve.
Természetesen a 80-as ratek nem használják ki a 100 tick elõnyeit teljesen, de ezeknél még nemigazán észrevehetõ a különbség.
De egy 30/20-as rate emberkét pl feltûnéen nehéz lelõni már a szerveren, ahogy én észrevettem. Lõdöztem a népet d2-n, és volt 2-3 ember, akit az istennek sem bírtam megsebezni se. Benyomom a rate táblázatot, és simán alap raten voltak. Na szal az nem go.

Btw elég sajnálatos dolog, de a 100 tick futtatásának minõsége egyre inkább degradálódik. Úgy tûnik, hogy minden updattel egyre szarabbul viseli a szerver a 100 ticket, egyre több a fluktuáció, ami bizony choke-ban érzõdik (persze a choke nagyon mapfüggõ is, van amin még most sincs, de van amin elég zavaró már 18 emberrel). Egyszerûen a 100 tick már eddig sem volt recommended, de úgy látszik a valve nem is dolgozik ebbe az irányba.

Most kilátásban van egy komolyabb proci (januárra kb), de a levlistek szerint sajnos bármilyen izmos proci lehet alatta, a choke a 100 tick velejárója lett. A levlisten lassan ott tartanak, hogy még 12 playeres 1process/box warszerverhez sem ajánlják a 100 ticket. Szimplán mert nem szerver terhelésen múlik már a 100 tick jó minõsége, hanem az engine-on, amit meg nem ebben az irányban fejlesztenek 😞
A ratekon könnyítés kicsit enyhíti azoknál a choke-t, akinek a saját gyenge sávszéljük miatt volt esetleg több a choke, de attól tartok hosszú távon 66 tickre visszaállás lesz. Pl ha a januári proci fejelsztés, és az addigi updatek sem hoznak javulást (sõt, tovább romlik).

Egyesek szerint nem is a szerver baja ez, hanem a klienseké. Mert ugye amikor a szerverre csatlakozol, akkor a kliens tickrate szinkronba kerül, és így a 100 tick a klienset is jobban megterheli. Ezért van az, hogy noha szerver oldalon NEM tapasztalhato proc terhelés növekedés, de kliens oldalon mégis 3-5 choke-al több van átlagosan, mint mondjuk 1-2 hónappal ezelõtt.
quad
dehogy állitja mindenki annyi büntiRates van ott is mint égen a csillag...

Ez most át lett állítva 80-ra?
Mert elõször én is azt hittem amit Szega, hogy nem állítja be a cuccokat, mert nem csatlakoztatott újra amikor beléptem (ahogy eddig). Mondtam is punknak hogy vmi nem stimmel. A default egyébként nálam 25k/80/80. Aztán kipróbáltam hogy átállítottam alacsonyabbra és a köv körben tényleg újracsatlakoztatott a szerver és át is állított a rateket, de 80/80-ra, az eddigi 100/100 helyett. Eddig netgraphon 100 körüli szokott lenni az in sorban szereplõ rate, most 80 körüli érték volt.

De állít. Csak a Valve új rendszerében maga a var nem állítódik át, viszont a tényleges átvitel igen. Ez kitûnik a netgraphodból is, ha kipróbálod. Hiába marad alap 30-on cmd-d, fel fogja húzni 100-ra valójában.
Ehhez majd hozzá kell csiszolniuk a mani rate leolvasóját, mert az ezt nem tudja mérni egyelõre, csak a vart olvassa ki.
Szega87
furcsa hogy a szerver most csak a ratet állitja cmd-t és uploadot nem állit :S

eztnemmondtam egy szóval se! 😄 warozás ok,német pubszerveres áktung beficcen, de sg-n így hogy látom a rateket....pf ,hát elszomorít,és belefáradtam,hogy mindenkit figyelmeztessek ,meg ecetera
5w0rdf15h
jah persze mindjárt elhiszem h kibírod addig csé nélkül 😄

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

baromira unom már a haxosokat😄 ,hagytam is a gecibe^^ addig nem játszom max amig ki nem lesz javítva
tényleg? és hova??
Promi
Eppen elotted irtak le
Ha esetleg elkerülte volna a figyelmedet, a HQ sem mûködött ma még. Errõl bõvebb infó max msn-en.
mit is kell csinálni az Illegal Alias In Use üzenet elhárításaként???
cl_restrict_server_commands 0 - nem lehet ráeröltetni a népre valahogy? LAMASon asszem mindenkinek beállítja ha szar

én smalla2-n vettem észre hogy nem megy. persze az is megeshet hogy ott ki is van kapcsolva.

a másik meg hogy látszik ,hogy csomóan csatlakznának...többször is ,de valszeg az új updattel elkúrták az allowdownloadot
lol bug

de mint tudjuk azt még a jó édes anyukánknak se szabad elmondani <#idiota><#idiota>

simán megadom neki😄
engem valami faust vett fel,de töröltem 😄

OrioN the S
hja holnap meg a passodat kéri 😄

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

Szega87
"remove this friend..." <#awink>

CheAteR88
nekem minden fasza volt tegnap
szedtem le énis vmi mapot és lejött jol-.-

\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)

egy srác felvett frencbe és itt panaszkodik ,hogy semelyik mapot nem tudja leszedni automatice a szerverrõl! alap konfigja van, most kezdte a játékot... vmi bibi van
okesz <#integet2>
CheAteR88
lol😄

\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)

Promi
OrioN the S
de

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

Nem Cheatelt!

Sehogy. És 100% hogy cheatelt, nem kell melléduma. Vegyen újat.
Szega87
újra megveszi <#banplz>

sajnálom, ok nélkül nem igazán banolnak!

Sziasztok!Egyik barátomnak banolták a Steamjét mert azt írták hogy cheatelt.De nem! Hogy tudná meg csinálni,hogy ne legyen banolva?
Ha tudjátok akkor írjátok le pls a fórumba,vagy a [email protected] msn címre írjatok.

Elõre is köszönöm!

CheAteR88
je!

Source Engine update released
December 4, 2006, 6:00 pm - Jason Ruymen

--------------------------------------------------------------------------------

Updates to the Source Engine have been released. The updates will be applied automatically when your Steam client is restarted. The specific changes include:

Source Engine

Removed revert command, as it was being used to change restricted cvars

Enabled friends in the in-game player list

Fixed server browser to allow banned users in Counter-Strike 1.6 to play Garry's Mod online

No nézd csak, apránként de megtanulják milyen updateket kell kiadni... ha igy haladnak a dwp is vissza lesz vonva...
nullázták a desert árát!

CheAteR88
re steam update?:S
mé megint mit basz el?:S

Guer
dehogy
a megoldás itt van... 😊

Imrusssss
THX XD 😄

HP Pavilon g6-1336sa AMD Quad Core A6-3420M 750GB Drive 8192MB DDR3 SDRAM

énaztmondom ,hogy ez csak idõleges ,légy türelemmel! esetleg restart, próbálkozz késõbb
Imrusssss
Sziasztok van egy problémám!!!!!

Amikor rá kattintok a Steam parancsikonra, be írom a felhasználót és a jelszavamat Akkor ezt írja ki : Steam is having trouble coonection to the Steam servers. ???????

Segítsetek mert nem tudok játszani 😞😞😞

Elõre is köszönöm!!!

HP Pavilon g6-1336sa AMD Quad Core A6-3420M 750GB Drive 8192MB DDR3 SDRAM

nahol?!😄
CheAteR88
holabanner?:$

Sland
<#rolleyes>

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

Szega87
#46418 : úristen , üdv a Föld nevû bolygón
#46419 : nem

Tápot is kaptál újat?
Sland
valld be hogy eddig kiképzõben voltál és skillt növeltél. nem ittál nem ettél, csak gyúrtál szórszra -.- HOGY NYERHESSSS<#nyes><#nyes><#nyes>

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

Szega87
halihó , új winchesterrel újra itthon a gépem , a memória csak csütörtökön jön meg , meg csütörtökig tuti telepítek 😊

sok az új hsz nem olvasok vissza 😊

Dimenzio ha készen állok írok neked

Sland
mehetünk

az ilyen mapokon nem látom az ellent

Miattam akár 10 perc múlva.