Counter-Strike:Source
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Természetesen a 80-as ratek nem használják ki a 100 tick elõnyeit teljesen, de ezeknél még nemigazán észrevehetõ a különbség.
De egy 30/20-as rate emberkét pl feltûnéen nehéz lelõni már a szerveren, ahogy én észrevettem. Lõdöztem a népet d2-n, és volt 2-3 ember, akit az istennek sem bírtam megsebezni se. Benyomom a rate táblázatot, és simán alap raten voltak. Na szal az nem go.
Btw elég sajnálatos dolog, de a 100 tick futtatásának minõsége egyre inkább degradálódik. Úgy tûnik, hogy minden updattel egyre szarabbul viseli a szerver a 100 ticket, egyre több a fluktuáció, ami bizony choke-ban érzõdik (persze a choke nagyon mapfüggõ is, van amin még most sincs, de van amin elég zavaró már 18 emberrel). Egyszerûen a 100 tick már eddig sem volt recommended, de úgy látszik a valve nem is dolgozik ebbe az irányba.
Most kilátásban van egy komolyabb proci (januárra kb), de a levlistek szerint sajnos bármilyen izmos proci lehet alatta, a choke a 100 tick velejárója lett. A levlisten lassan ott tartanak, hogy még 12 playeres 1process/box warszerverhez sem ajánlják a 100 ticket. Szimplán mert nem szerver terhelésen múlik már a 100 tick jó minõsége, hanem az engine-on, amit meg nem ebben az irányban fejlesztenek 😞
A ratekon könnyítés kicsit enyhíti azoknál a choke-t, akinek a saját gyenge sávszéljük miatt volt esetleg több a choke, de attól tartok hosszú távon 66 tickre visszaállás lesz. Pl ha a januári proci fejelsztés, és az addigi updatek sem hoznak javulást (sõt, tovább romlik).
Egyesek szerint nem is a szerver baja ez, hanem a klienseké. Mert ugye amikor a szerverre csatlakozol, akkor a kliens tickrate szinkronba kerül, és így a 100 tick a klienset is jobban megterheli. Ezért van az, hogy noha szerver oldalon NEM tapasztalhato proc terhelés növekedés, de kliens oldalon mégis 3-5 choke-al több van átlagosan, mint mondjuk 1-2 hónappal ezelõtt.
Mert elõször én is azt hittem amit Szega, hogy nem állítja be a cuccokat, mert nem csatlakoztatott újra amikor beléptem (ahogy eddig). Mondtam is punknak hogy vmi nem stimmel. A default egyébként nálam 25k/80/80. Aztán kipróbáltam hogy átállítottam alacsonyabbra és a köv körben tényleg újracsatlakoztatott a szerver és át is állított a rateket, de 80/80-ra, az eddigi 100/100 helyett. Eddig netgraphon 100 körüli szokott lenni az in sorban szereplõ rate, most 80 körüli érték volt.
Ehhez majd hozzá kell csiszolniuk a mani rate leolvasóját, mert az ezt nem tudja mérni egyelõre, csak a vart olvassa ki.
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
szedtem le énis vmi mapot és lejött jol-.-
\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Ha tudjátok akkor írjátok le pls a fórumba,vagy a [email protected] msn címre írjatok.
Elõre is köszönöm!
December 4, 2006, 6:00 pm - Jason Ruymen
--------------------------------------------------------------------------------
Updates to the Source Engine have been released. The updates will be applied automatically when your Steam client is restarted. The specific changes include:
Source Engine
Removed revert command, as it was being used to change restricted cvars
Enabled friends in the in-game player list
Fixed server browser to allow banned users in Counter-Strike 1.6 to play Garry's Mod online
No nézd csak, apránként de megtanulják milyen updateket kell kiadni... ha igy haladnak a dwp is vissza lesz vonva...
mé megint mit basz el?:S
\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)
a megoldás itt van... 😊
Amikor rá kattintok a Steam parancsikonra, be írom a felhasználót és a jelszavamat Akkor ezt írja ki : Steam is having trouble coonection to the Steam servers. ???????
Segítsetek mert nem tudok játszani 😞😞😞
Elõre is köszönöm!!!
HP Pavilon g6-1336sa AMD Quad Core A6-3420M 750GB Drive 8192MB DDR3 SDRAM
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
sok az új hsz nem olvasok vissza 😊
Dimenzio ha készen állok írok neked