Counter-Strike:Source

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

popkorn

5w0rdf15h
aha te prau <#szomoru2>

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

ez meg a másik, énis sokat nyomom németeknél és ugyanaz az effektus. lámák mint az állat de azért bel mögül ki kapod a fejest. kimész spectbe, akkor általába az elsõ dolguk lelépni a francba ha nem hülyék, de van akit még ez se érdekel. rohadjon meg az összes csaló, és ha egyszer már lebukott legalább más játékkal próbálkozzon, és ne a normálisan játszó embereknek tegye tönkre a kikapcsolódását...

OrioN the S
<#wow3>

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

én csak egy apro dolgot mondanék még így mellékesbe, és vonatkoztassunk el koltentõl...
ha van egy "haver" aki tönkretesz egy ökántot , egy bizonyos néven... amit nem egyszer változtat,de lényegében ugyanaz!..ergo a név megmarad,keretezi ,klánnevet tesz elé meg ilyenek...bannolják...vácban..újökkánt!
kérdem én: ki az a hülye FASZ,aki ugyanazon a néven képes tovább játszani???! ha rajtam múlt volna ,én az összes vacbanon lévõ neves kis gecinek ,az új ökkántját azonnnal! AZONNAL banra tenném!
(sry csak német szerverrõl jövök ,és vettem egy aimost😛/akit érdekel elküldöm,de már annyi ilyen van,hogy márcsak f10,vagy popkorn)
1 -
2 😄DDD NEM
3 multkor is vettem, akkor se hittétek el, aztán mégis igazam lett?? aha...

nekem EZ bõven elég bizonyíték. most is úgy nyomja mint akkor semmi különbség. múltkor is igazam volt (mellesleg egyáltalán senkit nem szoktam csíterezni)

5w0rdf15h
1. nem kell elhamarkodottan ítélni
2. lehet h jobb mind te
3. ha gyanús vegyé demot és mehet sharedbansra

1) nem lelõhetetlen
2) mégis mindig elõbb tudja hogy a másik mit csinál
3) nagyon lámán mozog xD

5w0rdf15h
<#nyes>

OrioN the S
hja.. akkor már Zolit meg Szegát is bannolhatnánk <#whatever> 😛

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

szerintem az hülyeség hogy cheat miatt bannoljátok amíg nincs rá bizonyíték. mióta szokás komolyan csíterezni vkit demo nélkül? nemhogy olyan demo nincs róla ami bizonyít, de egyeltalán semmi sincs és ki akarjátok rakni.
ha már mindenáron bannolni akarjátok akkor inkább az 5+-os k/d-ra hivatkozzatok...
nem az õ védelmében írom ezt, mindenki védelmében.

OrioN the S
Én nemtom :| Sztem le lehet lõni D: (csak nem sikerül) De és ha nem csítel? :S Akkor meg rajtunk fognak röhögni ,hogy jólmegy neki és ezért bannoltuk D:

Promi
Nekem nem hizna a majam 1 kilatasban levo bannal a fejem folott.
A ban csak az SG -re szol.
biztos hízik a mája, hogy ilyeneket írtok róla... 😊)))

mikor játszott õ is (meg én is), nem volt semmi gyanús (2-3 napja office2-n), csak jó volt.

az, hogy bannoljátok, az csak az SG szerverre szól, nem?
Promi
#46480 <#nezze>
mit?
Szerinted miért vetettem fel a témát pont most?
sztem ha senki nem tiltakozik mondjuk éjfélig akkor ennyi volt õ 😄

volt pár nap mikor nagy láma volt, mostmeg belõhetetlen... BAN!

koltenre visszatérve én úgy gondolom,hogy addig amig nem gyanus addig megtûrhetõ...ha átlépi ezt a határt , kevesebbért,mint bárkimást ,demo nélkül ban! és kész
Promi
En is csak tippeltem.😊
Promi
"nem volt valami nagy szám"

Na latod ebbol kiindulva nem kepes az ember 20-30/0 -as aranyokra.
(szerintem)
7 éve? : DDD

Promi
Mikor jott ki az utolso beta cs?
Utanna jott asszam az 1.3 ugye?
kolten, eddig mikor vele jacottam nem volt valami nagy szám.. mindenkivel elõfordul h valamikor jol megy valamikor nem.. sztem tanult az elõzõ esetbõl...

Promi
Szerintem nincs ojan ember aki ne hibazzon es mindeg folyamatosan tud figyelni minden kis reszletre amibol frag johet ki.
Miota en jatszok cs -vel(kb. 7 eve) soha nem volt ojan, hogy 1-2 mapnal tovabb tartott volna a kiemelkedoen magas fragelesi aranyom (kiveve persze a kezdok ellen).
Szega87
Hárman

Szavazást most nyilvánvaló okokból nem tudok csinálni, de szerintem úgyis kifejti itt mindenki a véleményét.
Akkor már ketten vagyunk.
Szega87
én épp akartam írni hogy tudja mindenki hogy milyen volt régen , milyen lett mikor bannolták , meg kell nekünk feltétlen várni amig ujra bannolják? sztem sem . Javaslom legyen 1 nyilvános szavazás

Promi
En nem hinnem el.
Egy kérdés.

Koltennek most elhisszük, hogy cheat nélkül henteli végig 20/0 meg 30/0 statokkal az összes mapot, amikor egy accountja már vac2 banon van cheatelés miatt?
Csuhai G
Valaki help pls! #46379!

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

buttplug nem számít Borg!!!^^
Ma lehet, hogy tesztelünk 2 új mapot. Valamikor. De lehet, hogy nem.
Az õ korukban ez még extrának számít 😄
quad
nemi élet nélkül nem is élet az élet 😄

ma az egyik ismim felmérést végzett a társaságban,ki mehetne spermát adni tõlünk!
hát lesújtó volt az eredmény!
a lányok az elsõ körben kiestek!
10bõl 9 en fogyasztottak alkoholt az elmúlt 2hétben, Ricsi aki absztinens,meg sztem napi rendszerességggel él nemi életet!😊
Szega87
meg a többi haveroméba is bizonyára , ennek ellenére leszarom , továbbra is odajárok funnolni <3 SG

Akkor hiba a te készülékedben van.
Szega87
3-4 e choke ellenfél nincs , maptõl függetlenül , lövöldözés , gránátozás nélkül

Általában mindenkinek csak akkor van, meg körváltáskor.

De mostanában egyre többet látni menet közben is, ilyen 1-5 choket. Ez még nem zavaró ugyan, csak a tendencia ami nem gut...
quad
nálam csak akkor amikor belépek a serverre utána leesik

😛

lassu vagy! 😊
Ez mondjuk más jellegû gond - is.

A chello az utóbbi idõben nálam is rakoncátlankodott néha, ilyen ping ugrálással.
Engem speciel nagyon zavar hogy mostanába nem is látom az embert és már halott vagyok! Nem próbáljuk ki mondjuk ma v holnap este hogy visszavesszük 66ra teszt képpen? Bár nem tudok rendes véleményt nyílvánítani mert a rózsaszín internetem tegnap például nagyon pingelt <#shakehead>

Pár napja állítottam át.

Amúgy a jelenség ez, amit leirsz. Sajnos a 100 ticket úgytûnik nem is tervezi támogatni a Valve, tehát ahogy fejlesztgetik a motort, erre nincsenek tekintettel. (ahogy sokminden másra se)
Mondjuk még így is jobban adja, mint egy alap szerver, csak zavaró néha ahogy beakad. Szal egy ilyen döntést kell majd meghozni. Nem tudom, hogy a szerver népe bevállalja e, hogy néha meg-megakad, de cserébe jól adja Kivéve ha pont akkor akad, mikor céloznál.. mostanában nekem többször volt ilyen, bizonyos mapokon. Kiugrok a sarkon -> lag -> meghaltam. Sajnos ez erõsen mapfüggõ is. Bizonyos mapokon egyátalán nincs gond, de némelyiken annál több. És utóbbiak között van sok valves is.
igen, a nagyobb terhelés, lassabb, laggolósabb mûködés (vagy nevezzük aminek akarjuk) sajnos érzõdik is. sokan panaszkodnak hogy laggolnak, köztük én is sokszor akadozok. fps pedig nem zuhant, vagy legalábbis nem észrevehetõen, mégis egyre gyakrabban laggolok, akadozok. net se tûnik gázosnak, choke valóban néha felszalad (kör elején), de úgy vettem észre ahhoz nincs köze, nem csak akkor akadok és teleportálódok amikor nagy a choke.

a rates dologhoz: nekem az volt a furcsa hogy eddig ha beléptem újracsatlakoztatott a szerver és átállította 100-ra, tegnap viszont 80-ra rakta. nem mintha gond lenne, csak furcsa, eddig nem ezt csinálta.