Counter-Strike:Source
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
fy_duo

\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)
\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
nemelég az hogy szar volt a rate-m mikor bementem
mostmár minden kör-ben kibasz vagy bemek és rögtön
mi a rákért van ez????????????????????????????????????????
"time out"
Ezzel pedig bekapcsolhatod a 16xAA-t. Mozizashoz kotelezo.
Mind1, most tokeletesen alkalmas vagyok, hogy barki konnyeden lelojon.
Szerintem a Valve féle rate fixálás még nem az igazi. Legalábbis azóta vettem észre, hogy jobban berángat néha.
Ellenben jó hír, hogy a 100tick ajtó bugra van szerver oldali workaround 😊 Nemsokára én is megcsinálom a szerverünkre, és bár van egykét apró mellékhatása, szerintem jo lesz.
(Szega, ha van ujabb demo kuldjed)
Itt egy kis video. Lelassitottam, hogy szemleletesebb legyen a lagg:
killpunk.mp4
Nezd meg a kontrollpanelbe, hogy a szejjelhaxolt drivered tud e szelesvasznat. Ha a windozba tudsz allitani 16:9-et akkor a csben is.
Délelõtt még "cséztem" most meg valamiért nem megy! Úgy kezdõdött, hogy válaszottam szervert, de bárhova mentem kihajított pár hibaüzivel! Aztán kiléptem a Steambõl, újraindítottam a gépet, és amikor bekapcsolnám a Steamet ezt írja ki :
Fatal Error: failed to load platform modules!
Mi a gond? Mit csináljak?
Elõre is kösz!
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
.:HNS-OЀX:.Hungarian Soldiers Cod2-es és css-es klán! jelentkezzetek! MSN:[email protected] E-mail:[email protected]
.:HNS-OЀX:.Hungarian Soldiers Cod2-es és css-es klán! jelentkezzetek! MSN:[email protected] E-mail:[email protected]
A szervereken való normális játék érdekében MINDENKI tegye be a következõ sort az autexec.cfg-jébe:
cl_restrict_server_commands 0
Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
eladom neked 7 félér az enyémet, és a 10 rongybol annyit kapsz vissza h veszel 1 tekilát meg egy kalinkát az interfructban..
.: mobilize.hu :.