Counter-Strike:Source

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sland
Jónak látszik

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

urbijoe
mikor?

iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5

OrioN the S
dicsak

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

Ma lesz majd valamikor egy maptesztünk is:
fy_duo
CheAteR88
k

\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)

próbáld egy nap kihagyással a 2között
CheAteR88
6x egymás után?:S

\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)

CheAteR88

OrioN the S
most ^^

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

OrioN the S
😊 minnya indulok érte 😊

Minden gondot megold.

köszi
az valve bug... szal vársz
CheAteR88
mi a rohadásé basz ki szerverrõl
nemelég az hogy szar volt a rate-m mikor bementem
mostmár minden kör-ben kibasz vagy bemek és rögtön
mi a rákért van ez????????????????????????????????????????
"time out"

SCITEK
SCITEK
[url=http://web.t-online.hu/scitek/Forceware_97.02_.exe]97.02[/url] Csak most, csak neked!
Ezzel pedig bekapcsolhatod a 16xAA-t. Mozizashoz kotelezo.

dén van😄 dikk SOHAA!!!
😊

SCITEK

mit te? 😊
CheAteR88
nyugogy meg és töröld le!!!4

97.02 xp-n még csak bétában sincs egyelõre...93.x nél járnak a forcewarek! monnyá jobbat ,me megbasz az ideg😄 vagy kondzolparancsot! 😄
akkor jól tettem... de amúgy szar hogy vagy játszok vagy kikkelek, annyi ilyen van 😊

a szerveren akinek eltérnek az értékei az nemírta be a restrictet... szóval kikkelhetõ
kéne egy kis segítség. akinek 30000 a rate-je az normális? és akinek a másik két érték 20-30 körül van?

teccik a címe😄
SCITEK
Ez nalam mar regi historia. Legeloszor akkor vettem eszre, mikor felujitottad a szervert. De nem a 100 tick miatt, mert eleinte 66-al futott. Bar lehet, hogy ez az ido pont egybe esett egy csodalatos valve updateval. Megneztem a smallan, ott is tapasztaltam, bar epp 26-an jatszottunk de nem volt ennyire durva. Persze leloni ott se lehetett senkit.
Mind1, most tokeletesen alkalmas vagyok, hogy barki konnyeden lelojon.

Ma én is lagoltam sokszor.

Szerintem a Valve féle rate fixálás még nem az igazi. Legalábbis azóta vettem észre, hogy jobban berángat néha.

Ellenben jó hír, hogy a 100tick ajtó bugra van szerver oldali workaround 😊 Nemsokára én is megcsinálom a szerverünkre, és bár van egykét apró mellékhatása, szerintem jo lesz.
SCITEK
Egyebkent mostanaban egyre jobban laggolok. Legutobb mikor jatszottam mar alig birtam leloni valakit. Sose lesz SG-s movie. A felvetelek hasznalhatatlanok.
(Szega, ha van ujabb demo kuldjed)
Itt egy kis video. Lelassitottam, hogy szemleletesebb legyen a lagg:
killpunk.mp4

SCITEK
En meg a vistaval kinlodom😊 De XP-n a 97.02 egeszen jonak bizonyult.

7600gt .. legújabb driver van fennt ,neked?
úgy! nem elérhetõ!!! ilyen szürke,hogy szopjon ki
SCITEK
Erre gondolsz?

Nezd meg a kontrollpanelbe, hogy a szejjelhaxolt drivered tud e szelesvasznat. Ha a windozba tudsz allitani 16:9-et akkor a csben is.

Lompi73
Frag guild VS Island
16-14

AMD Phenom x4 M2N-MX SE PLUS GEFORCE 8500GT 2GBram

Csuhai G
Császtok!
Délelõtt még "cséztem" most meg valamiért nem megy! Úgy kezdõdött, hogy válaszottam szervert, de bárhova mentem kihajított pár hibaüzivel! Aztán kiléptem a Steambõl, újraindítottam a gépet, és amikor bekapcsolnám a Steamet ezt írja ki :
Fatal Error: failed to load platform modules!

Mi a gond? Mit csináljak?
Elõre is kösz!

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

csinájj

Zsoltika 007
Alapból nincs. Neked kell létrehoznod.

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

odex
C:\Games\Steam\SteamApps\lordevo\counter-strike source\cstrike\cfg ebbe nekem nincs 1 ilyen nevû file hogy autexec.cfg :S vagy csak énvook ilyen lama hogy rosszhelyen járok? :S mert minden más helyen végig vizsgáltam hogy van-e ilyen file :S

.:HNS-OЀX:.Hungarian Soldiers Cod2-es és css-es klán! jelentkezzetek! MSN:[email protected] E-mail:[email protected]

Zsoltika 007
Nem.

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

odex
az nemlehet hogy báttyám tk-zott és azért?

.:HNS-OЀX:.Hungarian Soldiers Cod2-es és css-es klán! jelentkezzetek! MSN:[email protected] E-mail:[email protected]

Rip
Banner alja, piros szöveg...

A szervereken való normális játék érdekében MINDENKI tegye be a következõ sort az autexec.cfg-jébe:

cl_restrict_server_commands 0

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

odex
ja bocs és még annyi hogy szinte minden szerveren ezt csinálja hogy ledob és eztírja ki! pl: cs2hu,smalla

Sland
Y@nk3Y egy WH-s! Légyszi, BANoljátok!!!!!!!

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

odex
csá all! van 1 kis problémám! ezt írja ki a játék nekem! (Disconnect: kicked by console : Illegal Alias In Use) ez nemtudom mi de tudnátok segíteni? (eredeti játék van nekem)

berlinboy6329
Tettem fel néhány új fegyvermodellt és nem mûködnek.Illetve mûjödnek csak a textúra rossz rajtuk.Mindent bemásolok oda,ahoba kell mégis a fegyverek rózsaszín-fekete kockásak.Mi a baj?

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

autoszimulator
<#fejvakaras>

.: mobilize.hu :.

OrioN the S
de

autoszimulator
õõõ...

eladom neked 7 félér az enyémet, és a 10 rongybol annyit kapsz vissza h veszel 1 tekilát meg egy kalinkát az interfructban..

.: mobilize.hu :.

OrioN the S
4k újonnan teckóba meg 576 meg a szokásos helyeken és pont annyit kapsz vissza a 4k-ból ,hogy tudsz venni egy dobozos dreher classicot is

Sland
mennyiért veszed?