Counter-Strike:Source
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nesze neked szega. Mar nem csak a k/d -t kell figyelneg, hanem a bankszamladat is.
Biztos neked lesz a legtobb penzed 😊
Biztos neked lesz a legtobb penzed 😊
nagyon jó az office07 és bankrendszer is mindeki szemébe eddig pozitivum 😄 1 óra alatt összelehet szedni a 100.000$ depositot xD
Mûködik a bank script a szerveren.
Igy használd:
say-be bank
Majd a menüben tudsz pénzt betenni, kivenni, egyenleget lekérdezni.
Van egy olyan opcio is, hogy auto pénztárca feltöltés, ha ezt bekapcsolod a menüben, akkor minden kör elején 16000-re tölti fel a pénzed a számládról.
Mapváltáskor elvileg magától berakja a megmaradó pénzed a bankba.
Másik játékosnak is küldhetsz át pénzt, saybe:
transfer névrészlete összeg
Uj map a cs_office07, elég jó, most épp az megy. Az eredeti office-szal megegyezik a layout, csak épp új kinézetet kapott.
Igy használd:
say-be bank
Majd a menüben tudsz pénzt betenni, kivenni, egyenleget lekérdezni.
Van egy olyan opcio is, hogy auto pénztárca feltöltés, ha ezt bekapcsolod a menüben, akkor minden kör elején 16000-re tölti fel a pénzed a számládról.
Mapváltáskor elvileg magától berakja a megmaradó pénzed a bankba.
Másik játékosnak is küldhetsz át pénzt, saybe:
transfer névrészlete összeg
Uj map a cs_office07, elég jó, most épp az megy. Az eredeti office-szal megegyezik a layout, csak épp új kinézetet kapott.
fúú nemtoom, talán chinestar.. vagy idiot..
jo
többnyire rateállitás miatt kell 0 ra rakni , mert ha 1 en van akkor a server nem tudja beáálitani az adott értéket
Ma akkor leteszteljük a bank scriptet a szerveren, plusz 1-2 új mapot is.
Feltéve hogy magához tér valaki 15 órára 😄
Feltéve hogy magához tér valaki 15 órára 😄
voltmár a szerveren...
azt tudom hol kell beállitani,de azthittem van olyan beállitás hogy csatlakozáskor mit tegyen
amugy melyik az a progi ami látja a Skype-ot meg az MSN-t is?
amugy melyik az a progi ami látja a Skype-ot meg az MSN-t is?
iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5
használ valaki Skype-ot?
azt hol lehet beállitani ,hogy felcsatlakozásnál ne egyböl elérhetö legyek ,hanem pl:nincs a gépnél funkcioval induljon?
mert MSN-ben volt ilyen beállitás
azt hol lehet beállitani ,hogy felcsatlakozásnál ne egyböl elérhetö legyek ,hanem pl:nincs a gépnél funkcioval induljon?
mert MSN-ben volt ilyen beállitás
iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5
Amúgy találtam egy egész érdekes mapot, a neve decs_fobos. A map egy ûrbázis, ahol egyszerre van tússzabaditás és bombarakás. Mivel ilyen tipusú pálya nincs a szerveren ezért sztem jó lenne kipróbálni.
én még itt vok... Lamason vannak
Miért nincs senki semilyen magyar szerveren se?
Lehet, hogy csak nekem van most kedvem CSS-ezni?<#idiota>#idiota>
Na mindegy, inkább megyek mostmár aludni 😄
Lehet, hogy csak nekem van most kedvem CSS-ezni?<#idiota>#idiota>
Na mindegy, inkább megyek mostmár aludni 😄
Vegas, te milyen néven játszol?
Mert gondolom játszol, mert sokat látlak erre felé.
Mert gondolom játszol, mert sokat látlak erre felé.
Arra, hogy ne kickeljenek mindenhonnan<#eplus2>#eplus2>
Amúgy engedélyezi, hogy a szerverek állítgathassanak a klienseden.
Amúgy engedélyezi, hogy a szerverek állítgathassanak a klienseden.
A cl_restrict_server_commands 0 paracsot kell berakni a cfg be.
buék csak jöttem municioé D:A😄SA:Asdf,aSD?ASDa
Jó lesz igy sztem, amúgy már beszéltem errõl a szerveren, még mielõtt belinkeltem volna, és ma kerestem meg.
OK, de olyan rózsaszín ne legyen 😄
várjá, most melyik körre gondoltá?
amikor t kezdõrõl awp-vel kilõttem a ct kezdõn állókat, vagy amikor kör kezdete elõtt átrohantam lekéselni õket?
amikor t kezdõrõl awp-vel kilõttem a ct kezdõn állókat, vagy amikor kör kezdete elõtt átrohantam lekéselni õket?
BUÉK!!! Újévi lövöldözés? =]
Pedig ottvan a menüben.
Amúgy nekem tetszene ez a bank mod, szóval támogatom én is.
Ja meg ez a slap hogy van? Még soha nem slapeltem. Egy egyszerû parancs, vagy lehet irányítani is, hogy milyen irányból, milyen erõsséggel?
Ja meg ez a slap hogy van? Még soha nem slapeltem. Egy egyszerû parancs, vagy lehet irányítani is, hogy milyen irányból, milyen erõsséggel?
Amúgy admin hogy tud slapelni?
Mert én felraktam a Mani's Admin plugint, de nem volt olyan opció az admin menüben, hogy lehessen ilyen slap, freezebomb, firebomb, beacon, stb.
Ez csak el van rejtve, vagy pedig alapból nincs a Mani's Admin Pluginben, és egy kiegészítés, amit külön kell felrakni?
Mert én felraktam a Mani's Admin plugint, de nem volt olyan opció az admin menüben, hogy lehessen ilyen slap, freezebomb, firebomb, beacon, stb.
Ez csak el van rejtve, vagy pedig alapból nincs a Mani's Admin Pluginben, és egy kiegészítés, amit külön kell felrakni?
Ez csak visszaélésekre adna okot. Ha valaki beszorul (ami ugye havonta ha elõfordul valami mapon), akkor majd admin kiüti, vagy megvárja a round végét és kész.
kösz
ASUS P5N32-SLI SE Deluxe ¤ Intel Core2 6400 @ 2.13GHz ¤ EVGA GeForce 7950 GX2 1gb ¤ 4* 512 DDR2 800Mhz ¤ 3* 160 GB
és már régóta akartam kérni , van olyan script hogy be kell írni hogy "!stuckme" és akkor slappolja a usert adott helyen 3 szor ha bevan szorulva
A bank admin adhat a számládra, vagy vehet le róla. (ez 1 kijelölt steamid - én) Ezen kívül nincs ilyen, hogy indulásnak ennyit meg annyit kapsz.
A számládat berakással indíthatod el, 1000/2000/4000/8000/16000/mind egységekben lehet berakni, vagy kivenni. Illetve, egy automatikus opcio is van arra nézve, hogy a map végén megmaradt pénzedet mapváltás elõtt automatikusan betegye a számládra.
A számládat berakással indíthatod el, 1000/2000/4000/8000/16000/mind egységekben lehet berakni, vagy kivenni. Illetve, egy automatikus opcio is van arra nézve, hogy a map végén megmaradt pénzedet mapváltás elõtt automatikusan betegye a számládra.
ha jól tudom lehet olyat is elkövetni benne hogy alapból 50000$ van a bankba és abból lehet deposit/withdraw alapon gazdálkodni
Bár sokan még a bountyt se értik mikor feljönnek szerverre ...
Bár sokan még a bountyt se értik mikor feljönnek szerverre ...
A kutyát nem érdekelte a vip mod. 1 max 2 népszerû vip-es map miatt meg nem éri meg futtatni a szerveren.
A bank scriptre még nyitott vagyok, vannak jó érvek mellette, és ellene is. Talán korlátozott beállításokkal, tehát 50k max betéttel, és úgy hogy elsõ körben még nem lehet kivenni belõle pénzt jó lehet. Nem?
A bank scriptre még nyitott vagyok, vannak jó érvek mellette, és ellene is. Talán korlátozott beállításokkal, tehát 50k max betéttel, és úgy hogy elsõ körben még nem lehet kivenni belõle pénzt jó lehet. Nem?
az igazi skill az mikor cpl millen kezdés után 5 másodpercel serteperte Terrorként CT kezdõn kinyír vlkit
OFF:
<#banplz>#banplz>
OFF:
<#banplz>#banplz>
coming soon^^
Amúgy sztem meg ez a bankozás épp lehetne 1 esély a vesztes csapatnak, pl ha az ellenfélnek már sokkal jobb fegyverzete van, akkor végsõ esetben vehethetõ. Szóval sztem jó lenne, ki kéne próbálni élesben, ha tetszik a playereknek, akkor maradjon. Amúgy mi lett a VIP moddal? Sztem jó volt.
awp-vel mind a kettõt el kell lõni, volt már rá sok példa. na abba is hagyom me már nem látok túl jól, boldog új évet 5:24 perc múlva (asszem 😄)
Nálam is ma cobble-n, mennénk b felõl a-ra defuselni, ott fut elõttem az ellen, scouttal lövök, és... erre befut elém egy idiüta csapattárs, és jü h azt lövöm fejbe, ráadásul még slappol is, nem veszi észre h az õ hülyesége miatt történt... Késõbb Lompi kicckelte is mert nem állitotta a ratejeit 😄. Amõgy én csak akkor nyomok bosszút, ha: 1. direkt lõttek le )ekkor -30% cash büntetést nyomok, v ha fegyverváltás közben lõttek le és azt számitotta be amelyikre váltani akartam. Amõgy ha véletlen volt, akkor forgive.
az igazi skill amikor 3an lövünk egyet, én állok leghátul, és engem lõ ki
valve sux
valve sux
MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP
MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP
itt:
Valve\Steam\SteamApps\<userneved>\counter-strike source\cstrike\cfg\
Valve\Steam\SteamApps\<userneved>\counter-strike source\cstrike\cfg\
az igazi skill az, mikor az eléd beugró csapattársat nem lövöd le, de a mögötte álló ellenséget kinyírod. :-)
engedjetek meg egy amatõr kérdést.
hol találom az autoexec.cfg fájlt? csak olyat találtam a cfg mappában h "config.cfg" ez lehet h ugyanaz? 😊
hol találom az autoexec.cfg fájlt? csak olyat találtam a cfg mappában h "config.cfg" ez lehet h ugyanaz? 😊
ASUS P5N32-SLI SE Deluxe ¤ Intel Core2 6400 @ 2.13GHz ¤ EVGA GeForce 7950 GX2 1gb ¤ 4* 512 DDR2 800Mhz ¤ 3* 160 GB