Counter-Strike:Source
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
csak ott 40 ahol szarul van megcsinállva a map
iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5
csak az a baj ,hogy ez egy online multipléjeres gám😛 szal prey legujabb gammák közel csutkán 40fps el mennek ,ez ok ,de ha neten játszanák velük akkkor biztos vagyok benne hogy zavarna az az "alacsony" fps szám... singliben nem jelentõs
nekem ezzel a géppel full minden kivéve a HDR meg ez álsimitás off
és tök jol meg és jo az fps is,map függö 40-200-ig
és tök jol meg és jo az fps is,map függö 40-200-ig
iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5
dx10 mi?
hát hogyne
Hát az én gépemmel nem ritka a 150-200 FPS se.
Persze azért vannak pályák, ahol lemegy 40 FPS alá sok helyen, például a de_wanda.
De sok playerrel, szebb pályákon is, a 60-70 FPS mindig megvan általában.
Persze azért vannak pályák, ahol lemegy 40 FPS alá sok helyen, például a de_wanda.
De sok playerrel, szebb pályákon is, a 60-70 FPS mindig megvan általában.
Én most töröltem ki a source-t. Rájöttem hogy ilyen géppel(amd 1.7, 256 mb ram, gef6600 256-os kari) nem lehet rendesen játszani. Akármit próbálok 10-30 fps. Megyek vissza 1.6 ozni, meg cz-ni. Majd 1 év múlva talán felrakom, mikor jobb gépem lessz.
Ati
Háát a source engine az biztos.
egy napig szép, aztán meg fel se tünik -> off mert zabálja a gépet
FULLL minimum grafikán fut a cs😞
\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)
Oks, akkor nem hiszem, hogy lesz baj.
És errõl a HDR röl van valami pozitív/negatív vélemény ???
És errõl a HDR röl van valami pozitív/negatív vélemény ???
sempron 3000+ cpu, 512/400 ram, 9550GE.. 40-50fps van rajta.. igaz minden lowon.
Teljes 8x ban megy a kártya csak AGP s.
A ramok meg nincsenek húzva 400 on mennek.
A ramok meg nincsenek húzva 400 on mennek.
Van olyan a grafikus kártya griverében hogy teljesítmény > élsimítás és antizóp szûrés aszokat javalom hogy kapcsold mi és a "Ki" opciót válazd mert az "alkalmazásvezélet" se jó. Talán ez lehet a gond, de mondjuk egy 7600 asnak ez nemkéne hogy akadály legyen. Esetleg még az lehet hogy az alaplaodon a graf kártya csak 2 vagy 4x-es agp-n megy a 8x-os helyett és a ram ok is csak 200-350Hz-n a 400-500Hz helyett.
a proci a léyneges mint mármondták páran...
lehet elmegy 40-50 fpsel átlagba de sokszor bereccsenhet egy nagyobb összetalálkozásnál 😊
lehet elmegy 40-50 fpsel átlagba de sokszor bereccsenhet egy nagyobb összetalálkozásnál 😊
Faq
Amúgy én steamen venném.
Amúgy én steamen venném.
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
Hy!
Megszeretném rendelni a CS:S-t...mennyibe kerül kb.??...és pls adjatok egy linket ahonnan megtudnám rendelni biztonságosan(pl.nem hiányzik belõle a kód meg ilyenek)
Megszeretném rendelni a CS:S-t...mennyibe kerül kb.??...és pls adjatok egy linket ahonnan megtudnám rendelni biztonságosan(pl.nem hiányzik belõle a kód meg ilyenek)
Hi...
Viszatérve erre a gép problémára:
ABIT IS7 V2,2,8 celeron d prescott@3200Mhz,AGP 7600 GS /256 mb/,2x512 ddr ram,120 GB seagate
ezen elröcögne olan 40-45 fps el vagy talán még 1 kicsit többel ???
Viszatérve erre a gép problémára:
ABIT IS7 V2,2,8 celeron d prescott@3200Mhz,AGP 7600 GS /256 mb/,2x512 ddr ram,120 GB seagate
ezen elröcögne olan 40-45 fps el vagy talán még 1 kicsit többel ???
az elsõre tudok csak válaszolni, az egy bug, csak a restart segít
Lenne 2 kérdésem:
1.MItõl van hogy néha nemtudok semmilyen stream-es játékot játszani mert azt írja hogy pre-load game. Ilyenkor csak a rastart segít.
2.A szerveren a !bank parancsal nemjön elõ a bank, ha beírom még 1x akkor meg azt írja hogy van 2 felugró ablakom és nemjön elõ.
plz help!
1.MItõl van hogy néha nemtudok semmilyen stream-es játékot játszani mert azt írja hogy pre-load game. Ilyenkor csak a rastart segít.
2.A szerveren a !bank parancsal nemjön elõ a bank, ha beírom még 1x akkor meg azt írja hogy van 2 felugró ablakom és nemjön elõ.
plz help!
valamelyik nap ismerõsöm ugyanezt mondta, gép resi és pár próba után ment neki
indíts újra, kipróbáltam nekem megy
miért van az hogy negyed órája jelentkezik be steam és semmi?:S
\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)
procit.
nekem hasonló kaliberû gépem van, csak a proci 2.6-os p4-es és azzal játszható, igaz a grafikát eléggé le kell vennem, de cs-ben nem is az a lényeg.
nekem hasonló kaliberû gépem van, csak a proci 2.6-os p4-es és azzal játszható, igaz a grafikát eléggé le kell vennem, de cs-ben nem is az a lényeg.
+ram
csúnya lessz de jácható 10-30 fps-el
csúnya lessz de jácható 10-30 fps-el
Hááát.
Ram talán elég, Celeron proci az elég gyenge, meg a 9600XT se valami erõs.
Ram talán elég, Celeron proci az elég gyenge, meg a 9600XT se valami erõs.
új gépet
Sziasztok!zso- öcse vok.És én elég gyengéden tudok játszani mert kicsit kevés a gépem a játékhoz!mit kellene vennem hogy normálisan mennyen ASUS P4P800-ZAM VAN + ATIRADEON 9600XT videokártyám!512 ramom!P4 cerka([#vigyor2!Lécives válaszoljatok,de nem kritikát kérek!Elõre is köszönöm!
Én pölö hiába veszem vissza mediumra, vagy lowra, akkor sem lesz különösebben több fps-em.
azt
attól függ mit akarsz játszani... szép grafikával ,de nem érdekel ha nem tudsz lõni😛 vagy akár gyengébb grafon de jobb lehetõségekkel... mediumon sztem is jol fog futni
igazából már az én gépemen is menne legjobb grafikával, csak nyávogok ha szaggat 😊)
Proci a lényeg, abból jó amid van. Szal menni fog rendesen.
Milyen videokártyád van?
a tiéden jó medium szintet elviszi sztem
update:
(ezért de le leszek ugatva)
update:
(ezért de le leszek ugatva)
Hi! Én még csak most ismerkedem a Source-el és az lenne a kérdésem, hogy milyen ennek a gépigénye<#kerdes>#kerdes><#conf>#conf><#help>#help>
Az uj bank script:
CSAK a '!bank' say paranccsal mukodik. A sima 'bank' mar nem megy. Igy legalabb nem jelenik meg a chatben semmi.
Funkciok kb ugyanazok, mint az elozoben, kiveve egyket dolgot:
!withdraw osszeg
Ezzel a say paranccsal gyorsan kivehetsz barmennyi penzt. (nem csak a menubol)
!deposit osszeg
Ezzel a paranccsal gyorsan betehetsz barmennyi penzt.
!transfer kinek mennyit
Gyors atutalas.
- 1 felvetel / round max
- 1 befizetes / round max
- 1 atutalas / round max
- amelyik mapon nincs buyzone, ott nem hasznalhatod a bankot
- 20 nap utan is inaktiv szamlak torlodnek
- szamlanyitaskor mindenki kap ra 2500 dollart
- max balance tovabbra is 100.000 dollar
CSAK a '!bank' say paranccsal mukodik. A sima 'bank' mar nem megy. Igy legalabb nem jelenik meg a chatben semmi.
Funkciok kb ugyanazok, mint az elozoben, kiveve egyket dolgot:
!withdraw osszeg
Ezzel a say paranccsal gyorsan kivehetsz barmennyi penzt. (nem csak a menubol)
!deposit osszeg
Ezzel a paranccsal gyorsan betehetsz barmennyi penzt.
!transfer kinek mennyit
Gyors atutalas.
- 1 felvetel / round max
- 1 befizetes / round max
- 1 atutalas / round max
- amelyik mapon nincs buyzone, ott nem hasznalhatod a bankot
- 20 nap utan is inaktiv szamlak torlodnek
- szamlanyitaskor mindenki kap ra 2500 dollart
- max balance tovabbra is 100.000 dollar
hi all. megvettem a cs:s-ot és mikor servert seretnék keresni et írja: Could not contact master game server to retrieve server list. Mi a baja?
AMD Athlon X2 4800+ 3.00 GHZ, ASUS M2N-SLI, 2x2Gb DDR800 Kingmax, MSI GeForce 8800GTS 320Mb, Samsung 250Gb, Windows 7 x64
Asszem a bank script jelenlegi formájában ennyit élt a szerveren.
A mostani eventscript verzióval jelentõsen megcsappantja a tickratet körkezdéskor, és a bankmenü használatakor.
Aggodalomra viszont egyelõre semmi ok: Nemsokára teszek fel új beta eventscriptet (ami gyorsabb, és nem lagol a popupokkal), plusz van egy alternativ (jobb) bank script is.
A mostani eventscript verzióval jelentõsen megcsappantja a tickratet körkezdéskor, és a bankmenü használatakor.
Aggodalomra viszont egyelõre semmi ok: Nemsokára teszek fel új beta eventscriptet (ami gyorsabb, és nem lagol a popupokkal), plusz van egy alternativ (jobb) bank script is.