Counter-Strike:Source
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
ASUS P5N32-SLI SE Deluxe ¤ Intel Core2 6400 @ 2.13GHz ¤ EVGA GeForce 7950 GX2 1gb ¤ 4* 512 DDR2 800Mhz ¤ 3* 160 GB
Ha nem sebzel csapattársat, nem vesztesz pénzt.
Borg próbáld ki élesbe!!! Aki meg nem próbálta ki ne alkosson véleményt <#ejnye1>#ejnye1> , a team woundot meg ne pls ne emeld mert igy sincs pénzem soha team wound miatt , és lássuk be 200$ ról 500$ drasztikus
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
vedd meg, megéri.
buék!
Na az a problémám hogy ha akarok 1 server-hez csatlakozni akkor ezt a hibaüzenetet adja: "
This server is using a newer protocol ( 7 ) than your client ( 5 )."
Ez mit jelent? Mit kellene tennem?? Valaki please segítsen! Elõre is köszönöm.
Asus Prime Z390-A | Intel® Core™ i9-9900K | Asus ROG Strix GeForce® GTX 1080 Ti | Corsair 32GB Vengeance LPX DDR4 3200MHz | Seagate 2TB | XFX TS 550W
Ha minden jól megy ma má nem hallotok rólam.
BORG: sztem ez a bankos dolog csak a jó játékosokat hozza még elõnyösebb helyzetbe, innentõl még nehezebb lesz
AMD Phenom x4 M2N-MX SE PLUS GEFORCE 8500GT 2GBram
Beállíthatom úgy, hogy max 50.000-ret lehessen összesen kitenni a bankba. Igy nem lehet túl sok körig csak a bankból élni. Illetve, a team wound büntetést is felvesem 200$/shotról 500-ra.
Találtam egy olyan modot, amely jó lenne sztem a szerverre a bet-elés mellé. A neve bank mod, a lényege pedig h pénzt raktározhatunk és vehetünk ki, pályák és restartok között is megmarad a pénz. További infók és a mod maga itt található: http://forums.mattie.info/cs/forums/viewtopic.php?t=1622
A mozgó spray nem anigif, hanem több képbõl álló TGA.
Ezt onnan feltételezem, hogy vannak olyan spraypaintek, hogy egy terror/ct jobbra-balra mozog.
És azoknak átlátszó egy részük.
És 2 elterjedt animált képformátum van: a gif, és az mng, de még az mng sem olyan elterjedt, szóval azok szerintem mindenképp gifek.
átlátszo spray -nek milyen kiterjesztést kell adni?
TGA?
iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5
MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP
TGA?
nem rossz kör lehetett ettõl a Portaltól
MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP
\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)
legközelebb ne vádaskodással gyere szerintem hanem értelmes demoval-.-
\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)
P4. 2.8 Ghz dualcore 64 bit, 1024 ddr2 533mhz, inno3D 7600Gt 256mb. Razer Copperhead , s&s