Counter-Strike:Source
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mert havernak ha ki alttabozik 10 perc mire a kép bejön, szar a monitor. és más alkalmazás inditásakor mindig szarakszik.. Igy meg menne.
Járókeret(80.249.166.44:27080) vakond(DSL)(rum)
és ne alaptalanul
Asus P5N32-SLI SE Deluxe * Intel(R) Core(TM)2 CPU 6400 @ 2.13GHz (2 CPUs) * NVIDIA GeForce 7950 GX2 1GB * 2048MB RAM * 483 GB Total * Samsung SyncMaster 795MB * Windows Vista óóó jeee
ugyanis a kurvaanyázásért tkztam, és amikor láttam, h bannt kaptam, rögtön meg is bántam 😛 amugy ezt leszámítva én mindig jól viselkedem😊) még csak anyázni sem szoktam..ez viszont manapság kuriózum 😛
Asus P5N32-SLI SE Deluxe * Intel(R) Core(TM)2 CPU 6400 @ 2.13GHz (2 CPUs) * NVIDIA GeForce 7950 GX2 1GB * 2048MB RAM * 483 GB Total * Samsung SyncMaster 795MB * Windows Vista óóó jeee
iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5
csíterez, gecizik, kikk nevelõ célzattal.
mi úgyis tudjuk, hogy csitelsz, de igy szeretünk <#love12>#love12> <#vigyor1>#vigyor1>
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
A fraps viszont igen 😉
De mindegy, már nem érdekel, megmondtam neki, hogy nyugodjon le, mert ha nem akkor bannolom, és leállt.
mellesleg ilyen szinten csíterezni, szánalom =(
Tehát jók voltak a sejtéseim.
Majd ha lesz az igazi Ponza, akkor megmondom neki, hogy kicsit beszélgessen el az öccsével 😄
Mert fraps-el látszik, ha valami cheat van.
PL ha wallhack, akkor látszik, hogy átlátszó a fal/ott egy kis felirat 3d-ben.
Vagy ha aim, akkor minden player színes.
Szóval direkt azért fraps-el szarakodtam, hogy lássa, hogy nincs semmilyen cheatem.
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
.:HNS-OЀX:.Hungarian Soldiers Cod2-es és css-es klán! jelentkezzetek! MSN:[email protected] E-mail:[email protected]
.:HNS-OЀX:.Hungarian Soldiers Cod2-es és css-es klán! jelentkezzetek! MSN:[email protected] E-mail:[email protected]
De amúgy tanulságos video számomra is, visszanéztem többször, és sok hibámat vettem észre rajta.
Egyrészt, hogy mindig reloadolok, ha felveszek a földrõl egy fegyvert.
Felkapok egy coltot, és elõjön az ellenség, de már megy a reload.
Simán lelõttem volna, ha nem reloadolok, mert lett volna rá idõ.
Akkor utána átváltottam glockra, pedig ha visszaváltok ott a colt, ami lövésre kész.
És a legdurvább, hogy 28 golyó volt a tárban, de ezt akkor nem figyeltem.
A másik hibám, hogy nem nézek elég nagy szögben körbe.
Megyek be egy szobába, és nem fordultam eléggé balra, pedig ott campelt egy ellenség, és miközben én hátbalõttem a másikat, az oldalbalõtt.
Amúgy most hogy visszanéztem a videot, látom, hogy mást is szidott.
De egyszer volt, hogy az öccse játszott, lehet megint õ az, mert Ponzát nem ilyennek ismertem meg...
Ok nélkül elkezdezte, hogy ez kamu Dodo, meg kapcsold már ki a god modot, és hasonló, meg sértegetett, és ezt kb 20 percen át, egészen amíg ki nem léptem.
Ráadásul akkor kezdte a kamuzást, amikor a gg_factory-n volt 4 fragem, és 7 halálom...
Office2-n mondtam neki, hogy veszek fraps-el videot, mert azzal minden cheat látszik, szóval láthatja, hogy én nem cheatelek.
Persze tudom, hogy minden normális ember tudja, hogy nem cheatelek, de jól esik majd a képébe nyomni egy videot, hogy amit õ cheatnek néz, az valójában skill.
Benyomtam a fraps-t, és akadt, meg rángatózott tõle a játék, de mondom nem baj, talán így is jó lesz.
A szörnyû körülmények ellenére frageltem párat, olyanokat is, amiket kívülrõl cheatnek lehet nézni, pl füstön át megláttam a ct kilógó fejét, majd odamentem, és teletömtem golyóval.
Remélem így Ponza megbizonyosodik, hogy nem cheatelek, és még pár egyéb kételkedõt is meggyõzök...
Tömörítek éppen, majd linkelem a video-t, ha megvan.
Tudom nem kéne ebbõl ekkora ügyet csinálni, de én mindenbõl szeretek nagy ügyet csinálni 😄
a franc megint gg-s map megy 😞(((
irány a smalla 😊))
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
Kickelni se sokat kickeltem, mert általában mire elhatároztam, hogy akkor kick, addigra egy másik admin már megtette 😄
\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)
mute, vagy kapcsold ki a chatet ha nem bírod ezeket.
de ez most kivétel volt, minden ok nélkül kurvaanyázni, ez nem teccett
én egy olyat bannoltam 6percre ,aki kezdõn nézelõdött
a ban-t az nemtomkivolt:S
\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)
mert játszottunk egy opencup meccset és nemtudjuk hogy kell lejenteni.ha vki tudja pls help!
de még mindig nem találtam meg az igazi nikkemet 😊
(nem én voltam, de azért jó poén)
nem adtam rá semilyen okot, meg nemcsak velem volt nagy a szája..amugy egy szellözõben volt, én felmentem mellé, és akkor pofázott, h menjek már innen "fogyaték" meg egyebek,(lehet h egy másodperce beblokkoltam, nemtom, de nem álltam meg, szal nem tartottam fel vagy ilyesmi),közben elõrébb mentem, visszanéztem rá, és akkor mondta h ne nézzél kurvaanyád..én meg hopp egy fejes..
de nem vok árulkodós, végülis mind1 ki volt, csak hát nem szeretnék egy hülye miatt végleges, vagy akármilyen bant, sõt kikket sem kapni Sg-rõl.
majd ha legközelebb is ugatni fog, jól beköpöm 😛
2. Csináltál -e valamit, ami okot adhatott a lekurvaanyázásra?
PL blokkolás, arra mindenki allergiás, jogosan.
A szándékos TK az csúnya dolog, sokkal csúnyább, mint a káromkodás, az teljesen elfogadható, mert sokakból kihozza a játék. Én is nagyon sokat káromkodok, utólag tûnik csak fel, hogy milyen sokat.
Amúgy meg szerintem csak pár perces ban, végleges bant csak nagyon komoly dologért szoktunk adni, pl cheat, vagy folyamatos, napokon át tartó faszoskodó magatartás.