Counter-Strike:Source

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

examinee
Kisablakba, vagy ablakba hogy lehet játszani? Egyáltalán lehet ugy?
Mert havernak ha ki alttabozik 10 perc mire a kép bejön, szar a monitor. és más alkalmazás inditásakor mindig szarakszik.. Igy meg menne.

otto13
én angol serveren szoktam anyázni<#vigyor>persze akkor ha PL:kezdön TK-at kapok.. mondon ku...... anyád erre már kaptam is a bant lol.ja és lehet,hogy értette_ meg a polon az admin felirat viritott <#nyes><#nyes>

Járókeret(80.249.166.44:27080) vakond(DSL)(rum)

Mr Wild
"az még nem is lenne annyira baj (dehogynem!!!), csak ne mikrofonba csinálja,"
és ne alaptalanul

Asus P5N32-SLI SE Deluxe * Intel(R) Core(TM)2 CPU 6400 @ 2.13GHz (2 CPUs) * NVIDIA GeForce 7950 GX2 1GB * 2048MB RAM * 483 GB Total * Samsung SyncMaster 795MB * Windows Vista óóó jeee

az még nem is lenne annyira baj (dehogynem!!!), csak ne mikrofonba csinálja, mint amit sokan teszik... másik kedvencem a halál utáni pofázás hogy persze haxor, lagolt, fájt a mutatóujjam stb =(

Mr Wild
ezzel teljesen egyetértek.kivéve ha velem történik 😛
ugyanis a kurvaanyázásért tkztam, és amikor láttam, h bannt kaptam, rögtön meg is bántam 😛 amugy ezt leszámítva én mindig jól viselkedem😊) még csak anyázni sem szoktam..ez viszont manapság kuriózum 😛

Asus P5N32-SLI SE Deluxe * Intel(R) Core(TM)2 CPU 6400 @ 2.13GHz (2 CPUs) * NVIDIA GeForce 7950 GX2 1GB * 2048MB RAM * 483 GB Total * Samsung SyncMaster 795MB * Windows Vista óóó jeee

Solid Snake
<#hehe>
engem is XD
urbijoe
Ponza tegnap elött engem is le csiter geci-zett ,mert le mertem löni vagy 4x

iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5

ne foglalkozzatk vele sztem ennyit.
csíterez, gecizik, kikk nevelõ célzattal.
mi úgyis tudjuk, hogy csitelsz, de igy szeretünk <#love12> <#vigyor1>
OrioN the S
<#eljen>

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

A demo nem veszi azt, ahogy éppen írok saybe 😊
A fraps viszont igen 😉

De mindegy, már nem érdekel, megmondtam neki, hogy nyugodjon le, mert ha nem akkor bannolom, és leállt.
lehet kötekedni, de amíg nem áll ott mögötted addig úgyse hiteles a "frapsolás" (veszel demóbol avit pl)...
mellesleg ilyen szinten csíterezni, szánalom =(

Amúgy megkérdeztem most, és nem Ponza az, hanem az öccse.
Tehát jók voltak a sejtéseim.
Majd ha lesz az igazi Ponza, akkor megmondom neki, hogy kicsit beszélgessen el az öccsével 😄
Nem.
Mert fraps-el látszik, ha valami cheat van.
PL ha wallhack, akkor látszik, hogy átlátszó a fal/ott egy kis felirat 3d-ben.
Vagy ha aim, akkor minden player színes.

Szóval direkt azért fraps-el szarakodtam, hogy lássa, hogy nincs semmilyen cheatem.
hahh MESTER =))

demot vegyél, ne frapsal szórakozz xD

OrioN the S
ki kell rakni egy kicsit ,ha nem jön meg az esze ,akkor hello van még szerver. ennyi.

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

és akkor mi van ha sír utána a szája? tanuljon meg viselkedni. amúgy meg máskor is hasonló stílusban adja elõ... szal mehet máshova ha nem változtat a hozzáállásán ennyi

odex
ja lenne 1 warez kérdésem mi az a warez XD

.:HNS-OÐ&#8364;X:.Hungarian Soldiers Cod2-es és css-es klán! jelentkezzetek! MSN:[email protected] E-mail:[email protected]

odex
Jónapot kívánok záptojást kínálok!

.:HNS-OÐ&#8364;X:.Hungarian Soldiers Cod2-es és css-es klán! jelentkezzetek! MSN:[email protected] E-mail:[email protected]

Na, kész a video, de szerintem hagyom a francba, mert 110 mega, és így se valami szép a kép.
De amúgy tanulságos video számomra is, visszanéztem többször, és sok hibámat vettem észre rajta.
Egyrészt, hogy mindig reloadolok, ha felveszek a földrõl egy fegyvert.
Felkapok egy coltot, és elõjön az ellenség, de már megy a reload.
Simán lelõttem volna, ha nem reloadolok, mert lett volna rá idõ.
Akkor utána átváltottam glockra, pedig ha visszaváltok ott a colt, ami lövésre kész.
És a legdurvább, hogy 28 golyó volt a tárban, de ezt akkor nem figyeltem.
A másik hibám, hogy nem nézek elég nagy szögben körbe.
Megyek be egy szobába, és nem fordultam eléggé balra, pedig ott campelt egy ellenség, és miközben én hátbalõttem a másikat, az oldalbalõtt.
Szega87
errõl annyit hogy engem is lekurvanyázott a simpsonos gg mappon , meg végig ilyen anyázos-bazmeges-egyéb kötõszavas hangulata volt

Akartam adni bant, de akkor csak jött volna ide felháborodva panaszkodni...
Amúgy most hogy visszanéztem a videot, látom, hogy mást is szidott.
De egyszer volt, hogy az öccse játszott, lehet megint õ az, mert Ponzát nem ilyennek ismertem meg...
vegyen demót, bizonyítsa hogy van alapja az állításának. ha nem akkor kussoljon. ha nem teszi meg kikkeld, esetleg banold egy idõre. (banolás - idétlen németeket végleg szoktam ha rontják a játékélményt TKval és hasonlókkal)

Egy kissé felidegesített Ponza.
Ok nélkül elkezdezte, hogy ez kamu Dodo, meg kapcsold már ki a god modot, és hasonló, meg sértegetett, és ezt kb 20 percen át, egészen amíg ki nem léptem.
Ráadásul akkor kezdte a kamuzást, amikor a gg_factory-n volt 4 fragem, és 7 halálom...

Office2-n mondtam neki, hogy veszek fraps-el videot, mert azzal minden cheat látszik, szóval láthatja, hogy én nem cheatelek.
Persze tudom, hogy minden normális ember tudja, hogy nem cheatelek, de jól esik majd a képébe nyomni egy videot, hogy amit õ cheatnek néz, az valójában skill.

Benyomtam a fraps-t, és akadt, meg rángatózott tõle a játék, de mondom nem baj, talán így is jó lesz.
A szörnyû körülmények ellenére frageltem párat, olyanokat is, amiket kívülrõl cheatnek lehet nézni, pl füstön át megláttam a ct kilógó fejét, majd odamentem, és teletömtem golyóval.

Remélem így Ponza megbizonyosodik, hogy nem cheatelek, és még pár egyéb kételkedõt is meggyõzök...

Tömörítek éppen, majd linkelem a video-t, ha megvan.

Tudom nem kéne ebbõl ekkora ügyet csinálni, de én mindenbõl szeretek nagy ügyet csinálni 😄
"mindenkinek jár mégegy esély.." -> éljen osama...

a franc megint gg-s map megy 😞(((
irány a smalla 😊))
Zsoltika 007
Nem utólag kell bánkódni. Meg kell tanulni viselkedni. Ha nem tud vagy pedig zavarja mások szórakozását akkor meg kivágni a pics*ba.

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

aj

Mr Wild
és ha kikkeltek egy anyázót,vagy tksat, vagy valakit, majd õ visszajönne a szerverre, egybõl bannoljátok? lehet, hogy közben megbánja, amit tett, és a továbbiakban nem teszi..mindenkinek jár mégegy esély...szvsz

Hát én még soha nem bannoltam 😄
Kickelni se sokat kickeltem, mert általában mire elhatároztam, hogy akkor kick, addigra egy másik admin már megtette 😄
Mr Wild
😊

CheAteR88
zoli az oan ha csak látya az emberen hogy anyázni fog akkor má kik(vagy ban)😄

\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)

Mozzanat
én multkor kurvaanyázásért 1 ora bannt adtam de töbszöri figyelmeztetésre,ja és elöte kickeltem (zoli már nem ijen elnézö)<#vigyor1>

OrioN the S
😄 (Y)

akkor ez nem lesz a te játékod
mute, vagy kapcsold ki a chatet ha nem bírod ezeket.

Mr Wild
nem szoktam amugy tk-zni, legalábbis szándékosan nem..
de ez most kivétel volt, minden ok nélkül kurvaanyázni, ez nem teccett

rvs
Szega87
a supervisornak kell e mailbe irni az eredményt , mellékelve a mind2oldal eredményét illetve a status/rcon status screenshotokat . A screenshotok mínõsége 80 as értéknél nem lehet rosszabb , melyik csapatba vagy?

ez kivételesen nem én voltam XD bár ha tk zol lazán kidoblak legközelebb...
én egy olyat bannoltam 6percre ,aki kezdõn nézelõdött
CheAteR88
én arra emléxem hogy 2 embert kikikkeltem mert folyamatosan tk-zott
a ban-t az nemtomkivolt:S

\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)

mondtam tegnap, hogy sztár vagyok!

Clan-base-n jártas itt vki???

mert játszottunk egy opencup meccset és nemtudjuk hogy kell lejenteni.ha vki tudja pls help!
Szega87
Mr Wild
hehe az lol

Mr Wild
tudod, michael beginner 😛
de még mindig nem találtam meg az igazi nikkemet 😊

Amúgy te milyen néven játszol?
😊

(nem én voltam, de azért jó poén)
Mr Wild
jaja, csak párperces volt, de azért megilyedtem ?P
nem adtam rá semilyen okot, meg nemcsak velem volt nagy a szája..amugy egy szellözõben volt, én felmentem mellé, és akkor pofázott, h menjek már innen "fogyaték" meg egyebek,(lehet h egy másodperce beblokkoltam, nemtom, de nem álltam meg, szal nem tartottam fel vagy ilyesmi),közben elõrébb mentem, visszanéztem rá, és akkor mondta h ne nézzél kurvaanyád..én meg hopp egy fejes..
de nem vok árulkodós, végülis mind1 ki volt, csak hát nem szeretnék egy hülye miatt végleges, vagy akármilyen bant, sõt kikket sem kapni Sg-rõl.
majd ha legközelebb is ugatni fog, jól beköpöm 😛

1. Mi volt a neve annak, aki lekurvaanyázott?
2. Csináltál -e valamit, ami okot adhatott a lekurvaanyázásra?
PL blokkolás, arra mindenki allergiás, jogosan.

A szándékos TK az csúnya dolog, sokkal csúnyább, mint a káromkodás, az teljesen elfogadható, mert sokakból kihozza a játék. Én is nagyon sokat káromkodok, utólag tûnik csak fel, hogy milyen sokat.

Amúgy meg szerintem csak pár perces ban, végleges bant csak nagyon komoly dologért szoktunk adni, pl cheat, vagy folyamatos, napokon át tartó faszoskodó magatartás.
Mr Wild
nemhiszem el! egy arc elkezd nekem fogyatékosozni meg kurvaanyázni és fejbelövöm (TK 😛) erre bannolnak...vki csináljon vmit!!! 😞((