Counter-Strike:Source
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Haverral akartunk játszani, úgy hogy õ csinál szervert, és én csatlakozok hozzá neten keresztül. Ez sikerült is, de kapcsolódás közben ezt a hibaüzenetet kaptam:
Fordítva is ez a helyzet, ha õ csatlakozna az én szerveremre.
Neki is meg nekem is eredeti a source, és a frissítések is 100%-ak.
Szóval van valami megoldás erre?
Elõre is THX

Dodo:
mac 10 hõlégfúvó??XD
A scout meg sétabot...
Scitek: akkor hogy lett ez a frissítés dolog??
Mit értetek GG -s map nak???
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
A hõlégfúvó meg a MAC10 😄
Amúgy a glocknak adtam egy új nevet nemrég: fleck 😄
De ez lényegtelen...
Én mint 1.6 os a hajszárító elnevezésõ fegyverrõl a szúnyog jut eszembe a ctk hangtompítós uziszerûsége...
Jóragondolok???
Am, ez valami frissítés volt???
AK gyorsabb lett
Scout erõsebb lett
Desert írtó pontatlan lett
USP gyengült
UMP gyorsabb, erõsebb lett
Hajszárító pontosabb lett
Kés kevesebbet sebez
P90 erõs lett, mint régen
Meg még talán változtak dolgok, amiket egyelõre nem vettem észre.
De komolyan, az AK is sokkal gyorsabban lõtt, meg az UMP is, ami egyébként régebben elég lassú volt.
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
de_solitude
aim_amwoods (GG-vel)
cs_abscond_pro
de_shevat_ka
Mapteszt kb 15 perc múlva lehet.
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
Thrash \'Till Death
eddig nagyobb bajom nem volt belõle 😊
a windows-os cuccokat meg csuklóból kikapcsolom
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Erre már gondoltam én is. de ez elég biztonságos?
Te kivered nekem, én kiverem neked. Hogy oldjuk a feszültséget. De semmi buzulás! Buzulás az nuku! ' José Luis Torrente '
Volna nekem egy problémám.Amikor játszok a CS-S-el akkor nagyon laggol a játék és nem tudom miért teszi ezt. A netem 1Mb-es, Nod32, és a ZoneAlarm van fent. Elötte a Nod és az Outpost volt fent akkor soha nem volt ilyen problémám, csak az outpost mindig meghibásodot ezért gondoltam kiprobálom a ZA-t. Segitsetek please <#rinya>#rinya>!
Lehet hogy csak bekellene állitani a ZA-t?
Te kivered nekem, én kiverem neked. Hogy oldjuk a feszültséget. De semmi buzulás! Buzulás az nuku! ' José Luis Torrente '
már 1 ideje nincs netem, és 1 ideig nem is lesz (a szomszéd gyerekhez szoktam bekunyerálni magam), és már az elvonási tünetek jelentkeznek, fõleg CSS (éccaka már CSrõl álmodok). Na szóval legalább otthon tuggyak BOTok ellen zúzni, hogy csillapítsam az elvonási tüneteket, meg ne menjek ki a formából, de ha a CONSOLEba beírom hogy bot_add akkor azt írja, hogy Failed create BOT, vagy valami ilyesmit... de mi a (/%=!+)-ért? Meg nekem a Create Server után nincs csak ahol a térképet lehet, semmi bot. Elõre is kössz! Csõ mindenki
Csak annyit, hogy ha így folytatódnak a dolgok, akkor a Valve meg lesz lincselve...
Ma újra felraktam a sourceot,és amikor elinditom töltés közben hibát ír ki engine error leokézom kiad egy ablakot ahol azt írja hogy vmi rosszmemóriacímre hivatkozott a progi.
MI lehet ez,eddig nem volt?
Köszi elõre!