Counter-Strike:Source
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Elõször berakták, pedig nem kérte senki, default 1-re. Aztán, miután kurvanagy felháborodás lett belõle, adtak egy megoldást, amivel szerver oldalról fixálni lehet a ratek tartományát úgy, hogyha ez a restrict 1 akkor is.
Ezután minden hawaii, erre most bejelentették, hogy kiveszik a restrict cvart, DE fixen beimplementálják 1-re az értékét az engineba (tehát nem lesz állítható). Szal bye-bye kliens oldalon matató scriptek. Viszont ez, a ratek állítását továbbra sem befolyásolja, azt a szerver felhúzza mindenkinél annyira, amennyire kell, külön script nélkül.
Nem kiveszik a cl_restrict_server_commands-ot, hanem zárolttá teszik, és 1-re állítják, azaz ezentúl mindenkinek 1 lesz, tehát semmilyen szerver parancsot nem enged majd. Szóval elõször bevezették a FOS funkciót mint opcionális funkció, de most kötelezõvé teszik.
Nem mindíg megy minden simán...
Jójójü, de én nem sources hanem 1.6 os vagyok.<#beka3>#beka3><#beka3>#beka3>
Eggyet took mondani, a blizzard az aki egy nagy sz@r....(az kicsit off a blizard de példa kell.)
Nem a vALVE.
Elmondom a legutóbbi ügyeskedésüket: Van 2db azaz két darab szerverük amin az updateket tesztelik. Nem tudom merre jártál az utóbbi idõben de erõteljes lagolások voltak a linux szervereken (a szerverek nagyon nagy százaláka ezen fut). Kb 1 hónapig tartott mire rendbehozták. Megjegyzem 2 hétig azt se tudták mi van. Úgy kunyerálták az infókat a szerver üzemeltetõktõl. De errõl Borg többet tud mesélni. Aztán itt van a fantasztikus cl_restrict_server_commands parancsuk amit bevezettek és adták a haxoroknak a lehetõséget hogy ne egyenlõ szabályos ratek legyenek szerver oldalról. Aztán azt hallani hogy most kivették azt a legújabb béta verzióban.(ezt fogod te is megkapni ha letesztelték). Nincs olyan updatejük amiben el ne basznának valamit. Pl beraknak egy új radart és 3 másik dolog elromlik és pár hétig úgy is marad.(vagy esetleg vissza nem vonják az updatet párszor már eljátszották) Röviden szólva: Ez az egész egy tákolt szar. Kicserélsz egy dolgot és elromlik 2 másik. Ha nem hiszed kérdezz utánna...
Aztán a kedvencem hogy a vérkocka majmok meg itt rinyálnak teli egy cs2.hu-t hogy jajj mé nem versenyjáték mé nem? Esetleg arra nem gondolnak hogy egy olyan játék amit havonta változtatnak és újabb hülyeségeket raknak bele aminek semmi értelme és senkinek sem kell, ráadásul rendszeresen elbasszák a frissítéseikkel arra nem rendez egy cég sem több száz ezer dolláros lant..
Aztán itt csak az update-el elbaszott dolgok 1.5-2%-át írtam le. Ha képben lennél és a source-ot megjelenése óta játszanád nem kérdeztél volna ilyen butaságot... <#kacsint>#kacsint>
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
Lehet kipróbálom Vista alatt majd, hogy ott milyen.
Egyszer már próbáltam Vista-n, igaz akkor csak azt próbáltam ki, hogy DX10 támogatás is van -e benne már, de az még nincs, bár nem csodálom, mert 2006 novemberi az engine.
Bármennyire is furcsa, ez így van.
És még ezt figyelembevéve is, kalap szar amit mûvelnek. Fõleg a linux szerver fronton.
Meg persze vannak olyen fejlesztõk, mint a Gaspowered/THQ, akik elsõre úgy irják meg a játékukat, hogy nem kell különösebb support. De ez pont olyan ritka, mint a Valve support színvonalassága.
Mostanság nem vok képben.
Na szal mivel is???erre kíváncsi vok.
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
Minden más általam kipróbált játék (stalkert leszámítva) közel xp-s teljesítményt tudott vagy annál jobbat. De a source csak 50%-on fut.
Tuti az lesz mikor kijön az engine update meg fog táltosodni vista alatt is.
Sztem nagy muri amit a garry's mod produkál vele...
Monnyuk UnrealEngine3 hoz képest 0.De már majdnem 4 éves..
És meglepõ vagy nem meglepõ módon az SC teljesen jól fut Vista alatt is nekem, nem mint a source.
gyííkok 😄 elõször aszontam énis hogy fasság😄 de kvajoa cucc😊
eszak-kelet gall ra gyertek és klánozunk..persze énleszek a király😄
http://kepfeltoltes.hu/081024/g_p2_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Az neted szolgáltatójához, meg árához semmiköze nincs a pingednek...
elõnyösebb helyzetet idéz elõ a többi játékossal szembe
az CSALÁSNAK minõsül.
Kivéve gép, net, és ehhez hasonló alapkülömbségek
AMD Phenom x4 M2N-MX SE PLUS GEFORCE 8500GT 2GBram
1 mega net 4800 huf Arrabonet kft-tõl
A pingem bármelyik este ellenõrizheted!
Borg: nem bullshit
AMD Phenom x4 M2N-MX SE PLUS GEFORCE 8500GT 2GBram
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
http://kepfeltoltes.hu/081024/g_p2_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
(vagy csak be voltam baszva ,de sztem õ volt 😄 )
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
PSN ID: Zottyantas
ha meg életedbe nem cséztél akkor fingod sincs h mit merre hol...szal megint csak hiába jössz ide megvédeni
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
mondjuk csapat(féle) az van.
de most mért jött fel megint ez a Kolten-népszerûsítõ társalgás?
most nincs bannolva, nem?
walkinG-ot meg ne bannoljátok már ki...
bár nem ismerem, de régebben játszottunk együtt és azon kívül, hogy jól játszik, fele annyira sem gondolnám, hogy csal, mint ez a Kolten.
Attól, hogy az accját odaadja(steam user+pass), a neve, hogy Kolten nem marad meg, mert az a config fájlokban, vagy a registryben van lokálisan tárolva.
Hacsak oda nem adta az egész cstrike mappáját, vagy a gépét.
De ha csak az accot, akkor a playernév nem megy át.
nem?
Gondolom erre nem jön válasz majd.
Volt is valaki itt, aki mondta, hogy vacbannolták, de nem baj, majd elmegy a tescoba, és lop egy cd-keyt...
Többek között ezért is vettem én steamen. Nincs cd-key, nincs probléma.