Counter-Strike:Source

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nos, a cl_Restrict bla bla esetében valójában a következõ a helyzet:

Elõször berakták, pedig nem kérte senki, default 1-re. Aztán, miután kurvanagy felháborodás lett belõle, adtak egy megoldást, amivel szerver oldalról fixálni lehet a ratek tartományát úgy, hogyha ez a restrict 1 akkor is.
Ezután minden hawaii, erre most bejelentették, hogy kiveszik a restrict cvart, DE fixen beimplementálják 1-re az értékét az engineba (tehát nem lesz állítható). Szal bye-bye kliens oldalon matató scriptek. Viszont ez, a ratek állítását továbbra sem befolyásolja, azt a szerver felhúzza mindenkinél annyira, amennyire kell, külön script nélkül.
Nem.
Nem kiveszik a cl_restrict_server_commands-ot, hanem zárolttá teszik, és 1-re állítják, azaz ezentúl mindenkinek 1 lesz, tehát semmilyen szerver parancsot nem enged majd. Szóval elõször bevezették a FOS funkciót mint opcionális funkció, de most kötelezõvé teszik.
Ebben van valami igazság, de mégis csak õk hozták össze a világ egyik korszakalkotó gémjét...
Nem mindíg megy minden simán...

Jójójü, de én nem sources hanem 1.6 os vagyok.<#beka3><#beka3>

Háát, a support jó, frissíteni, újíteni mindíg kell...
Eggyet took mondani, a blizzard az aki egy nagy sz@r....(az kicsit off a blizard de példa kell.)
Nem a vALVE.

Zsoltika 007
Hát ha ezt így megkérdezed akkor rotfl!

Elmondom a legutóbbi ügyeskedésüket: Van 2db azaz két darab szerverük amin az updateket tesztelik. Nem tudom merre jártál az utóbbi idõben de erõteljes lagolások voltak a linux szervereken (a szerverek nagyon nagy százaláka ezen fut). Kb 1 hónapig tartott mire rendbehozták. Megjegyzem 2 hétig azt se tudták mi van. Úgy kunyerálták az infókat a szerver üzemeltetõktõl. De errõl Borg többet tud mesélni. Aztán itt van a fantasztikus cl_restrict_server_commands parancsuk amit bevezettek és adták a haxoroknak a lehetõséget hogy ne egyenlõ szabályos ratek legyenek szerver oldalról. Aztán azt hallani hogy most kivették azt a legújabb béta verzióban.(ezt fogod te is megkapni ha letesztelték). Nincs olyan updatejük amiben el ne basznának valamit. Pl beraknak egy új radart és 3 másik dolog elromlik és pár hétig úgy is marad.(vagy esetleg vissza nem vonják az updatet párszor már eljátszották) Röviden szólva: Ez az egész egy tákolt szar. Kicserélsz egy dolgot és elromlik 2 másik. Ha nem hiszed kérdezz utánna...

Aztán a kedvencem hogy a vérkocka majmok meg itt rinyálnak teli egy cs2.hu-t hogy jajj mé nem versenyjáték mé nem? Esetleg arra nem gondolnak hogy egy olyan játék amit havonta változtatnak és újabb hülyeségeket raknak bele aminek semmi értelme és senkinek sem kell, ráadásul rendszeresen elbasszák a frissítéseikkel arra nem rendez egy cég sem több száz ezer dolláros lant..

Aztán itt csak az update-el elbaszott dolgok 1.5-2%-át írtam le. Ha képben lennél és a source-ot megjelenése óta játszanád nem kérdeztél volna ilyen butaságot... <#kacsint>

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

Hát nekem van egy új Source Engine-em, méghozzá az EP2-é, van benne flashlight árnyékolás, SMP(többmagos, HT-s proci támogatás), meg minden új cucc, és jó gyors XP alatt is, gyorsabb a CSS mapokon, mint a CSS jelenlegi engine-je.

Lehet kipróbálom Vista alatt majd, hogy ott milyen.

Egyszer már próbáltam Vista-n, igaz akkor csak azt próbáltam ki, hogy DX10 támogatás is van -e benne már, de az még nincs, bár nem csodálom, mert 2006 novemberi az engine.
Nem, a Support terén a Valve a Top1.
Bármennyire is furcsa, ez így van.
És még ezt figyelembevéve is, kalap szar amit mûvelnek. Fõleg a linux szerver fronton.
Meg persze vannak olyen fejlesztõk, mint a Gaspowered/THQ, akik elsõre úgy irják meg a játékukat, hogy nem kell különösebb support. De ez pont olyan ritka, mint a Valve support színvonalassága.
Sztem a néhai fennakadások utánn is benne van a vALVE a világ top 5 játékkészítõ teamjében.

GTFO, mivel is ???
Mostanság nem vok képben.
Na szal mivel is???erre kíváncsi vok.

Zsoltika 007
A valve már olyan szinten lejáratta magát hogy nem hinném hogy ilyen dolgokon aggódnának...

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

Hát ja, de az a frissítés még kb 2 hónap, mert ugye az ATI még sz@rakszik, és gondolom, hogy nem akar beégni a vALVE egy szer frissítéssel.

Zsoltika 007
Arra utaltam hogy nem feltétlenül a gyenge nvidia/ati driverek miatt ilyen gyatra a source vista alatt. Fõleg annak a fényében hogy a processzornak sokkal nagyobb szerepe van mint a vga-nak. És pont hogy itt kellene legkevésbé észrevenni a gyenge vga driverek által okozott problémákat. Erre pont itt érzõdik a legjobban! <#fejvakaras>
Minden más általam kipróbált játék (stalkert leszámítva) közel xp-s teljesítményt tudott vagy annál jobbat. De a source csak 50%-on fut.
Tuti az lesz mikor kijön az engine update meg fog táltosodni vista alatt is.

Hüm, mért szer a surce endzsine???
Sztem nagy muri amit a garry's mod produkál vele...
Monnyuk UnrealEngine3 hoz képest 0.De már majdnem 4 éves..

Zsoltika 007
Nálam is. Meg a Td Unlimited is. Mondom én hogy a source engine szar. A R6 Lockdown pedig 2x gyorsabb mint xp alatt. (Jó tudom szar lett de multiban jó móka haverokkal.)

Elég az SC, nekem cnc3 nagyon komolytalan lett...

És meglepõ vagy nem meglepõ módon az SC teljesen jól fut Vista alatt is nekem, nem mint a source.
Zsoltika 007
Ismerõsök már tolják pár hete. Én maradok a C&C-nél és a Supreme Commandernél. <#vigyor>

SG team tagoknak kötelezõ 😛
gyííkok 😄 elõször aszontam énis hogy fasság😄 de kvajoa cucc😊
eszak-kelet gall ra gyertek és klánozunk..persze énleszek a király😄
gyerekek fejezzétek be.. te meg nefürgyé le.

"Minde olyan beállítás" Istenem fél éve csézem mág egy felbontás sem tudok cfg-be beállitani. Egy olyan ismerosom sincs csébe aki olyan beállitásokat tudna nekem csinálni hogy elonyos helyzetbe keruljek talán Csalló anno még õ csinált nekem autoexec.cfg-t ami még mindig meg van.

http://kepfeltoltes.hu/081024/g_p2_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

bertino
mekkora poén lenne 😄DDDD

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Mi nem bullshit?

Az neted szolgáltatójához, meg árához semmiköze nincs a pingednek...
azt azért hozzátenném hogy nekem is mindig ugyanannyi a pingem, csak ha rajtam kívül még 3man neteznek, akkor nem valami élvezetes a játék. hiába ezt a sz*rt sokan használják

Szega87
Jól beszélsz testvér <#eljen> Nézted már? #51297 😊))

Lompi73
Minde olyan beállítás,progi ami
elõnyösebb helyzetet idéz elõ a többi játékossal szembe
az CSALÁSNAK minõsül.
Kivéve gép, net, és ehhez hasonló alapkülömbségek

AMD Phenom x4 M2N-MX SE PLUS GEFORCE 8500GT 2GBram

Lompi73
Amit szega mond igaz.
1 mega net 4800 huf Arrabonet kft-tõl
A pingem bármelyik este ellenõrizheted!

Borg: nem bullshit

AMD Phenom x4 M2N-MX SE PLUS GEFORCE 8500GT 2GBram

szóval szerintem sem egyenlõ😊

és ezt még a google sem érti 😄

BEAST
vigyazz ebbol nem fogja megerteni xD

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

!= != =

Köszi szépen dimenzio harcos. Ez jól esett. <#smile> Bár velem nem is az a probláma hogy csitelek hanem, hogy HAXolok és PunkZoli állitása szerint õ engem csak fejen lõ és nem hallok bele ! Még annyit, hogy FLeK0 veled nem értek egyett, hogy a hax=cheat.

http://kepfeltoltes.hu/081024/g_p2_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

OrioN the S
segítek! regelve van (tudom a fórumozó keresõbe nem dobja ki ,de én már láttam õt írni ide -.-)

(vagy csak be voltam baszva ,de sztem õ volt 😄 )

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

Szega87
Részemrõl csak 1 kérdés: Miért te írogatsz ahelyett hogy õ regelne be és beszélgetne velünk?

Szega87
Délután 2 után bejöttem 1 pillre mikor megnéztem vége e a jelenetnek amit kikell szednem, erre elaludtam és 10 perce állitottam le mikor felkeltem. Most van 4 giga BMP-m 😛

Szega87
mikor megyünk lan ozni? annyiszor emlegeted itt a topicba. Igérem 1.6ozok veled ha te source-ozol velünk 😄

Szega87
na ebbe tévedtél , kérdezz meg egy olyat aki cserélt már accot vagy kért kölcsön...

OrioN the S

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

odaadta az ökkántot... nézd, az ökkánt név lesz az alap default konfig név, amivel auto indítasz... koltennek olyan karakterek voltak a nevébe ,ami ökkánt névben nem engedélyezett(keretezés pl).. ennyi ,bye
a vác egy rakás... ezt a kis goszti bizonyította lanon

hax != cheat

Oda volt írva aki elhiszi elhiszi aki nem az nem!De a lényeg a lényeg akkor ha bannolva is volt az már elég rég történt!És már elég rég beszélitek h tuti megint csitel meg stb....de ha ez igy lenne akkor a vac már elvileg közbelépett volna vagy nem?!?!

PSN ID: Zottyantas

5w0rdf15h
persze és a haver csítelt v kölcsönadta még1 havernak..... nagyon lerágott csont ez a "kölcsönadta, nem õ volt" sztori

ha meg életedbe nem cséztél akkor fingod sincs h mit merre hol...szal megint csak hiába jössz ide megvédeni

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

demámé? én is iszonyatosan jól játszom <#hehe> , de nincs szándékomban / idõm lan-ra menni.
mondjuk csapat(féle) az van.
de most mért jött fel megint ez a Kolten-népszerûsítõ társalgás?
most nincs bannolva, nem?

walkinG-ot meg ne bannoljátok már ki...
bár nem ismerem, de régebben játszottunk együtt és azon kívül, hogy jól játszik, fele annyira sem gondolnám, hogy csal, mint ez a Kolten.
Na mondok én valamit.
Attól, hogy az accját odaadja(steam user+pass), a neve, hogy Kolten nem marad meg, mert az a config fájlokban, vagy a registryben van lokálisan tárolva.
Hacsak oda nem adta az egész cstrike mappáját, vagy a gépét.
De ha csak az accot, akkor a playernév nem megy át.
hmm, és a haverja nem tudta átállítani a nevét se, de a kamu.cfg-t meg jól betette a helyére. valahol nincs rendben ez a történet =(

Ha az az a vac ban hogy vennie kellett egy új cs-t mert letiltották akkor azt meg tudom mondani miért volt. A vizsgaidõszak elején odaadta valami haverjának és az õ loginjával jáccott, elbaszta, aztán kifizette neki az újat, ezért nem változattott nevet de már utólag bánta kicst, de nem akart más néven jáccani. (Aki elhiszi elhiszi, aki nem az nem)

"Soha nem cs-z tem még és szerintem nem is fogok" kész innentõl kezdve tovább nem is érdemes olvasni. eddig kimaradtam ebbõl a kolten dologból, most is csak hozzád szeretnék intézni pár megjegyzést. van fogalmad róla milyen segédeszközöket lehet használni? cfg-ját te írod hogy ennyire biztos vagy a dolgodban? láttál már aimot ami egyáltalán nem feltünõ? és még sorolhatnám... haverod ezért véded, de az ilyen jellegû hozzászólások tök feleslegesek. flek0nak meg teljesen igaza van, lanon még nemigazán láttunk. amúgy ha a te helyedbe lennék énis védeném 😊

ha olyan sokat játszik akkor lehetne csapata és lanon is ilyen jó lehetne
nem?

Akkor nyilatkozhatna pl arról, hogy legutóbbi miért kapott VAC bant. Ami ugye nemigen téved.
Gondolom erre nem jön válasz majd.
Nahát! MÉg életemben nem írtam ide, de most már engem idegesít ez a sok nagyon okos ember.Soha nem cs-z tem még és szerintem nem is fogok de ez nem azt jelenti, hogy bajom lenne vele. Viszont albérletben lakom hétközben és képzeljétek el akit ti KOLTEN néven ismertek a lakótársam és õ mutatta a róla szóló hozzászólásokat. Idejöttünk és egyszerre a töbieekel elkezdtünk röhögni, hogy lehet valaki ilyen hülye, vagyis valakik. A hülyét nem rosszallóan értve, de ilyeneken mérgelõdni meg hasonlók. Egyszerûen sokat jáccik, szoktuk is nézni meg basztatni miatta, de nem csítel(hú tényleg menõ szó biztos ezért használjátok annyit)Nem érdekel elhiszitek e vagy nem, de hogy itt állandóan bannal fenyegetitek az érdekes dolog. Legalább ne a csítelésre fogjátok, ami nnem igaz mert még én is ideges lettem a hozzászólásoktól. Az meg hogy ki akarja bannolni megint nem tudni, mert az sg hu-t ismerve nem 15 évesek az adminok épp ezért meglepõ hogy a kicst konolyabb emberek is ilyen gyerekesek. Egyelõre ennyi nem fogok vitatkozni csak már írni akartam valamit én is, mert nem úgy van monden ahogy gondoljátok.

Sajnos ja.
Volt is valaki itt, aki mondta, hogy vacbannolták, de nem baj, majd elmegy a tescoba, és lop egy cd-keyt...

Többek között ezért is vettem én steamen. Nincs cd-key, nincs probléma.