Counter-Strike:Source
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
Senkit sem érdekel hogy a gépe lassú! Ha laggol kivágjuk! Nem mehet 17 ember szórakozásának rovására 1 ember hülyesége. (Amúgy meg nehogy már olyan gépe legyen hogy métereket laggol. A 2 éves konfigokon is elfut a csé. És persze ez esetben nem felel meg a minimális hw követelményeknek sem!) Továbbá arról sem ártana elgondolgodni hogy ha olyan qrvára akad akkor hogy lõ be mindent? Na?
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
Csalás akkor van mikor a netlimiterben a hl2.exe-t lekorlátozza. Az mondjuk más kérdés hogy laggol is majd mint a huzat ergo ha az admin nem alszik ki fogja szúrni és megy a ban (mivel a pingje jó nem lehet lag).
Ne érts minket félre! Nem a netlimiter felhasználókkal van bajunk!
Azokkal akik lekorlátozzák a cs:s-t és úgy játszanak.
meg közben weblapokat nézni plussztöltésiidõ nélkül ...
Netlimiter benne a van a nevében... Nem netfirewall, netlimiter!
sávszélesség használatát be és kijövõ irányba valamint korlátozhatod a le és feltöltött adatmenyiséget szintén alkalmazásonlént megtudod nézni hogy melyik process melyik ipvel kommunnikál,szal te is bearanyoztad a napomat 😄
ugyhogy ujra a régi sebességgel fut a game
és mindenki meneküljön amerre lát ,mikor engem meglát ,mert mindenkit kinyirok 😄DDDD
<#violent>#violent><#violent>#violent><#gun>#gun>
iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5
@
Lehetr hogy arra is jó de qrvára nem az a célja.
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Na szoval olyasmit hallotam, hogy valmi "netlimiter" miatt kaptam bant kedves PunkZolitol. Errõl szeretnék egy kicsit tobbet tudni /netlimiter/ Thx.
http://kepfeltoltes.hu/081024/g_p2_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Most néztem reggel egy frag múvit, és az awm nek alapba zoom nélkük volt célkereszt.
Ez is HLTV bug?
Amin fel lehet menni aaaa felsõrészre, akonnan a "konténert" lehet kampelni..
Mivel ugye aaa ct ahogy be megy azon az ajtón ami a kezdõvel szembe van azzal szembe van a lépcsõ..
És, ahhogy a kölök átlõtte, az pont a lépcsõ tetejére ment.
de azé oltás iet makkolni😄
\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)
Bizti röntgenszemcsi je van, ami átlát a falon..
A röntgen szemcsi az vicc, toom hogy wallhack nek hívják.
Tehát a teljesítménynövelés javarésze 99% hogy nem a többszálra optimalizálásból fakad. (kihagytak valami featuret a béta engineból, vagy változtattak valami grafikai dolgon, ami eddig zabálta az fpst)
Ha kihozzák belõle a legtöbbet amit lehet, akkor sem fog szerintem JELENTÕS teljesítményt hozni.
A több magra optimalizálást a Valve egy Szerver-Kliens modellel akarja megoldani singleplayerben is. Úgy akarja, hogy az egy mag/HT egység a fizikát és az AI-t számolja(szerver), a másik a renderelést, és irányítást vezérli(kliens). Multiban ez jelenleg is kb így mûxik, bár talán a fizika nem teljesen szerver oldali még.
Namost ezen kívül van még valami teljesítmény növelõ dolog az új engine-ben, mert a de_wanda 10-el több FPS-el fut a CT kezdõn, ahol a legalacsonyabb az FPS az egész pályán.
Mert nem hiszem, hogy ez a szerver-kliens modell annyira hatékony lenne egy CSS pályán, ahol egyedül vagyok, a fizikát nem basztatom, AI nincs.
CSS-ben természetesen szintén egyedül, local szerveren néztem az FPS-t, és azt hasonlítottam az új engine-el mért FPS-hez.
De pl a Half-Life 2 az valami brutális FPS-el megy az új engine-el, pedig a HL2 mapok a régi(hivatalosan jelenlegi) engine-el sokkal kevesebb FPS-el mennek, mint a CSS mapok, nyilvánvalóan, mert a HL2 mapok szebbek, agyon vannak díszítve, nagyok, stb.
De az új engine-el zárt tereken 150-250 FPS-el mennek, nyílt tereken 60-150-el.
A régi engine-el zárt tereken 90-150, nyílt tereken 40-90.
Szerintem -bár ne legyen igazam- nem fognak tudni túl sok teljesítményt hozni a többmagos CPU-kon, fõleg multiban.
Viszont a konzolos vitát ne kezdjük el itt.
Az EA kavar, ez biztos.
Nem akarja, hogy a PS3-as vérpistik kevesebbszer mondogassák az utcán a challange everything szöveget, mert a csúnya EA elõbb adta ki PC-re, mint PS3-ra.
Azt tudom, hogy neked van Xbox360-ad, arra még azt mondom, hogy a legjobb konzol, de azért akkor sem ér fel egy PC-vel. De a PS3 még konzolnak is rossz. Drága, és egy játékprogramozó az életben nem fogja kihozni a Cellbõl a max teljesítményt. Mert olyan bonyolultan kell programozni. Szóval a cell az inkább egy kísérleti proci, nem játékkonzolba való.
És ismételten bocs, ha esetleg valami olyat mondtam, amit azért nem kellett volna, de még mindig csak 1 órát aludtam az éjszaka.
Amúgy remélem CSS alá egy az egyben kiadják az új engine-t, nem szedegetnek ki belõle featureöket.
Akkor ezek szerint nem a Valve miatt kell fél évet feleslegesen várniuk a PC-seknek az EP2-re, hanem teljes mértékben az EA miatt.
Dehát a szemét EA csak akkor hajlandó forgalmazni a dobozos Valve termékeket, ha a divatkonzolokra is megírja a Valve a játékait.
Bocs, de ez a véleményem, és most kimondom, mert nagyon nincs jó kedvem, 1 órát aludtam csak, és mérgemben már azt a rohadt szúrós párnát is felbasztam a polc tetejére 😄
Szerencsére a földgömb megfogta, és nem dõlt le egy csomó cucc.
Meg a rohadt nap is eltévedt, és északkeleten van, és kivakítja a szemem.
Az a cl_restrict hallásból is egy fölösleges sz@r, nem hogy még amit olvastam.
NEM! Akkor kell mikor igény van rá! És azt amire igény van! Nem azt amihez kedvem van mert én vagyok a valve...