Counter-Strike:Source

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zsoltika 007
Elõfordul. 😞

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

Győri Devi
megvettem ma a jatékot és egyböl fordulhattam a supporthoz mert a cdkey már használatban volt..

やられたらやり返す。倍返しだ!

gyuriii
találtam egy oldalt. állítólag ingyen TeamSpeak szervert adnak. szerintem egy próbát megér: www.twix.ini.hu

CheAteR88
punk nállunk már elvbõl nemkap bant😄
anno asszem kapott vmi nick bantés azzal nemis tud feljönni

\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)

De nem lagol.
Mert nagyon jó pingje van.
Tehát nem is futtat más netet használó progit, mert az lerontaná a pinget, tapasztalat, ma véletlenül felmentem 100KB/s-el feltöltõ torrenttel, és lett 250-es pingem, pedig 128 a feltöltésem.
És ha voicecommon(mikrofonba) beszél, akkor is kihagy a hangja.
Tehát vagy valami szar õsrégi routere van, vagy pedig ratehax.
Jaj bocsánat az aláírásom nem Zolinak szol hanem csak ugy általánoságba.

http://kepfeltoltes.hu/081024/g_p2_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Biztos.
Az meg csak olaj volt a tûzre hogy bemontam 'akkor bye ha ban' lehet nem kellet volna. Csak az a baj hogy bárki betud lõnni csak Zoli nem. Na mind1. Meg még annyit hogy én elõbb kaptam bant mint P.... aki nem csak szerintem játszik furcsán de én utolse érem.
u.i.: Nem orulok a banak mert szeretem sg-re járni<#rinya>.

Igen az vagyok.

5w0rdf15h
<#vigyor1>

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

parva flamma
Szega87
Zoli a leggyengébb láncszem! ZSISZLÁT <#wave><#nyes>

fléééém
5w0rdf15h
igazán megtanulhattad volna h punkot nem szabad lelõni me bant kapsz 😄

de leám 😄 lol
az aláírásom neked szól
Szega87
nem bírta cérnával szegény, biztos lelõtted 😄DDD

Szerk: SG TEAM topic 😄DDDD

Szerk2: az aláírásod Zolinak szól? oo

szovjet radiátor mérnöke vagy? O_o

http://thenamelessphoto.com/

Punkzoli KÖSZÖNÖM SZÉPEN A BANT !!! <#worship><#worship>

Hali^^

Nem tudom vki ismeri-e ezt a modot: CS: Source Zombie Horde Mod

Ha igen akkor pls vki segítsen a beüzemeltetésében, mert nagyon nem akar összejönni :S

Nem szenvedek elmebetegségben... Minden percét élvezem^^

Ez meg olyan, amire másol azt mondják: Bullshit.
azért van 5ös pingje mert 0 cmdrattel, vagy netlimiterrel haxol, nem kell a kamu a szegény chellos gyerkekrõl

Szega87
A legifjabb CSS-s a családban 😄DD

Szega87
ez olyan dolog hogy más az mikor vlki chello-s és van X megás netje és akad neki mert 500 an csatlakoznak adott területen rá a kis pöcs mellékvezetékre, meg más az mikor olyan szolgáltató hogy 1 megás netet kinál de használják 3 an az országba és igy van 5 ös pingje , lásd Lompi , vagy vlkinek bérelt vonala van , ami csak az övé és nem is látod laggolni.

SCITEK
Csak akkor erdekes a dolog, mikor az egyen 5-os pinggel laggol es teleportal.

Szega87
azért mert vlki laggol nem lehet büntetni , borg igy is feltett ms határt ami jelenleg 60ms, lehet nem annyi csak mondtam egy számot

Na szóval, most az van, hogy visszamentem, kiálltam spectbe, hogy azért egy demot vegyek róla.
Aztán néztem jó nagyot, hogy nem rángat.
1 kör lement így, ellenséggel nem találkozott.
Na mondom jó, akkor még 1 kört veszek, hátha más a helyzet, ha action van.
És jól sejtettem: ahogy ellenséggel közvetlen közelbe került, lõttek rá, õ is lõtt, és így viszont rángatott, ahogy akkor, amikor ellenségként velem találkozott.
Szóval ha nagy a packet forgalma, akkor rángat csak.

Hogy mi legyen vele, azt már talán tényleg máshol, de ez úgy gondolom közérdekû info volt.
Tudom, de a CSS playerekkel kapcsolatos dolgokat itt szoktuk megbeszélni általában, mert ez a topic részben a szerver topicja is.
5w0rdf15h
te Dodo van SG Team topic is 😊

Nivea
autoexecben nincsenek megadva alapbol az értékek?

E-Sport|Avante: Hónapok óta folyamatosan rángat, de úgy, hogy 1 métereket ugrál futás közben. A voicecommja is olyan, hogy fél másodpercenként kimarad. 1000x szóltam neki, de még egyszer sem volt hajlandó semmit tenni. Magyar, szóval ért. Most úgy lõtt le, hogy megyek, és hirtelen szinte odateleportált, úgy nézett ki, és halott vagyok.
Ez már csalásnak minõsül szerintem, még ha valami nem szándékos hiba okozza akkor is.
A nete nem szar, mert chelloja van. Az elég gyors, hogy ne rángasson.

Most 3x szóltam neki, de válaszolni is szart.

Most még szólok neki, hogy csinálja meg, és ha megint szarik válaszolni, akkor kickelem, szükség esetén pár perces bant adok neki.

Mert ez már tûrhetetlen, és úgy gondolom, hogy ha konkrétan ilyen eset nincs is a szabályzatban, egy ilyen player ellen cselekednie kell egy adminnak.
pls help
ezt a foshalamzt lebutítottam teljesen (tehát minden low, 800x600stb) de ahányszor kilépek visszaállítódnak az értékek tök másra pl majdnem minden highon van,hdr,1024x768,és dx9 a render holott aztis levettem 7re. mitkell megbugerálni ahoz ,h hajlandó legyen megjegyezni a beállításokat?

http://thenamelessphoto.com/

A respawn nem oldható meg bugmentesen a gg-vel úgy, hogy csak bizonyos mapokon fut.
Szega87
Rengeteg külföldi szerveren van dm és gg mod ötvözése, talán nagyobb sikere lenne mint a sima gg nek<#vigyor2>

Szega87
1600*1200 nézd meg mekkora a fej és utána nézd meg 800*600 ba, szóval könyebben húzod rá, viszont így amit én látok 1600*1200 ba azt 800*600 valószinüleg nem mindig vagy részletekbe fogom látni. Szóval mindennek van pozitiv és negativ oldala is. De lehet 2 hét múlva visszarakom 1600*1200ba és úgy játszom, mindig rákell vlmi fogni ogy nem adja, azt ha jön egy rossz széria jöhet a finomhangolás. Kikell tapasztalni minden beállítást

Szega87
mert te 2 textura között Mona Lisát találtál? <#idiota> Szerintem nagyon csúnya map

urbijoe
mért?

iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5

Szega87
sokáig 1600*1200 ba toltam , cs2hus adatlapomon is még az van , csak 2 hete rájöttem így könnyebb

OrioN the S
😊))

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

Ja 😄
Én csak 1 alkalomról tudtam.

Akkor meg...
De nekem meg van annyi skillem, hogy 10 alkalomból legalább 1x megsebezzek valakit, aki jobban játszik nálam.

De Koltent megsebezni is csak akkor lehet, ha háttal áll...
5w0rdf15h
punk úgy értette h nem csak 1 accountja volt már bannolva...

Igen, akkor még nem a HL2EP2 PS3-ra átszenvedésével volt teljesen elfgolalva a Valve, és a VAC2-t is fejlesztgette.
OrioN the S
azt már észrevettem ,ha vki jól játszik és esetleg állnéven akkor egyesek már egybõl nézik a top-ot és ha nincs benne akkor már csíter...

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

egyszer?
5w0rdf15h
bannold azt helo megleszünk nélküle

OrioN the S
jajmáár... 😄

Kolten jobban unja ezt a csíterezést ,mint te amikor lelõ téged ilyen szitukban és õ is ölni tudna ezért.. :\

Bannoljad.. biztos fájni fog neki és felvágja az ereit..

vicces

Egyszerûen ölni tudnék már, ha meglátom Koltent.
Sokan mondták már, hogy paranoiás vagyok.
Jó, lehet kicsit.

De Kolten egyszerûen olyan reakcíókat vált ki belõlem, mint egy bizonyos valaki, akinek nem mondom a nevét. Ez a bizonyos valaki nem CSS player, még csak köze sincs a számítógépekhez, de kb õ tudja így kihozni belõlem az ölni tudnék állopotot, mint Kolten.

Egyszerûen már nem tudom mit gondoljak arról, amikor meglátom koltent, áll, meg se mozdul, fél tárat belenyomok, majd egyszer csak olyan fejest ad, hogy ha nem lennék mindent 3x átgondoló, felelõsségteljes ember, akkor azonnal nyomnám rá a bant. Persze ezt nem egyszer csinálja, hanem minden egyes körben.

Még ez is betudható lenne a szar netcode-nak, a szerencsének, minden egyes tényezõnek, CSAKHOGY KOLTEN EGYSZER MÁR VACBANT KAPOTT!

Szóval valamit mostmár tegyünk ez ügyben, mert egyszer tényleg elszalad a kezem, és rányomok egy bant...

És akkor ha jogosan megkérdezem, hogy mi volt ez, akkor csak mosolyog(beírja, hogy 😊).
Ezért is ölni tudnék. Az a bizonyos ember, akinek nem mondom a nevét, és más se találgasson is ugyanezt csinálja: ha jogosan felháborodva megkérdezik valamirõl, akkor csak mosolyog, hülyének nézve mindenkit, magában meg szakad a röhögéstõl...
Absztrakt mûvészi map, de nem akkora textúrákat használnak, hogy 10fps-el menjen az egész, hanem egyszerûbbeket. Mosolyogni persze lehet rajta, fõleg ha nem érted.
Amúgy én 1280x1024, minden maxon, vsync off.