Counter-Strike:Source
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ujujuj, logikai magaslabda
annyi lenne a kérdésem, hogy még pár éve vettem a játékot, de jó rég nem játszottam vele. most lenne kedvem, viszont új felhasználót nem enged kreálni, mert a kód már használva van, viszont a régi felhnév-hez tartozó jelszóhoz küld egy emailt verifikációs kóddal+ jelszó emlékeztetõ kérdéssel, de arra az emailcímre már nem emléxem. Ilyenkor mit lehet tenni, hogy be tudjak lépni a steambe(és nyomulhassak utána)?
sajnos email emlékeztetõ nincs, ezért ott vagyok, ahol a part szakad
thx
Valaki nemtudja, hogy melyik az a szám ami PunkZoli filmjének a végén van?
http://thenamelessphoto.com/
köszi, próbálkozom
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
@
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)
WIN ben állítsd be a vezérlõpult-hangok ban 5.1 re.
@
(Mondjuk az csak 5 percig tartott)
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
Kartel Kocsma
Ha laggmentes szervert akarok akkor ide gyertek: 195.70.35.202:27015
Be favoritba és hívd a haverod is 😛
<#wave>#wave>
hány évesek vagytok?😄
@
Xfire-en a nevem solidsnakeonly1 Batlefield 2-ben a nevem SNAKEV500
Vistás nvidia driverben be kellett állítani hogy configure independently így megosztott lett az asztal és tudsz külön felbontást adni képernyõnként.
Powerstrip meg azért kell hogy csinálj egy driver inf filet amiben engedélyezve van az 1360x768 felbontás és ezt a drivert megadni a tv-nek a device managerben.
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
http://kepfeltoltes.hu/081024/g_p2_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
LCD TV-m van és csak 1280x1024-et enged...
Mármint a TV max felbontása 1360x768, de a játékban csak 1280x1024et lehet beállítani. Ha arra rányomok elsötétül a kép és kiírja hogy No signal...
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!