Counter-Strike:Source
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
de amugymeg max oan 10-15-öt(beszorulosan)😊
\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
grat csiter XD de mekkora hülyeség már hogy sebez a flash ha megdobnak vele? O.o és nem is keveset -.- beszorul a fal meg player közé akkro egész szépen lesebez......
@
\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)
Szal vote de_dust 7/24!!
Steam Account: Ingyenes, játékokat lehet hozzárendelni
Játék: Fizetõs
Hozzárendelés: Aktiválod a CD kulcsot a steamben, ha boltban vetted, ha meg steamen bankkártyával, akkor automatikusan hozzárendelõdik a játék ahhoz az accounthoz, amivel a vásárlás pillanatában be voltál jelentkezve.
Remélem így érthetõ.
Ha nincs, akkor csak krekkelt szervereken tudsz játszani, de a sok pöcs csíter miatt elmegy majd a kedved az egésztõl.
Nem eszel 2-3 hétig börgerkinget, meg mekdonecet, nem puffadsz fel annyira és a spórolt pénzbõl tudsz venni legális CSS-t, ami marha nagy öröm lesz és akkor majd mindenki szívesen lát itt a fórumon (ha nem kérdezel ilyen baromságokat :-)), meg az SG szerveren is.
Na hajrá, vedd meg... ;-)
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
nekem is van az eredeti mellett még kb 4 fajta CS:S-om <#idiota>#idiota>
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
(Vagy pedig napok óta nem léptél ki a CSS-bõl, és kijött azóta egy update, de ezt kétlem)
Mi a probléma?<#conf>#conf>
www.CRIMEMUSIC.try.hu
@
lsd. Lompi 😊
<#vigyor1>#vigyor1>
AMD Phenom x4 M2N-MX SE PLUS GEFORCE 8500GT 2GBram
--
Btw, tervbe van véve egy GG😄M szerver, dust2 24/7. De ezzel kapcsolatban még ne kérdezzetek, úgyse tudok válaszolni.
A mcdonalds-ról viszont levehetem a gg-t, ha ellenzitek.
a mcdonalds-nak meg olyan jó bújócskás fílingje volt eredetileg.
de így aki májer gg-ben, pillanatok alatt elhúz vmi jobb fegyverre, aztán aláz..
furcsa, ahogy egy map egyszer csak átváltozik gg-s mappá. szomorú.
http://thenamelessphoto.com/