Counter-Strike:Source
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Van steam support, ahol részletesen le van írva, hogy miket lehet tenni ilyenkor.
Pl töröld a clientregistry.blob-ot, aztán steam restart, és már megy is...
Pl töröld a clientregistry.blob-ot, aztán steam restart, és már megy is...
akkor mondj egy okosságot 😊
mitõl javul meg?
mitõl javul meg?
Hagyjuk már ezt az uninstallos fasságot, soha nem volt még olyan gond, amit csak ez oldana meg.
miután kimásoltam uninstall majd steaminstall?
aha csak a steamapps mappám 12.6 giga....
köszi reinstall és mükszik.
cserébe mindenkit lelövök.Amúgy a nevem😛eNGe_BoRIsz
<#violent>#violent><#banplz>#banplz><#gun>#gun><#circling>#circling>
cserébe mindenkit lelövök.Amúgy a nevem😛eNGe_BoRIsz
<#violent>#violent><#banplz>#banplz><#gun>#gun><#circling>#circling>
de ne ugy h csét is hanem mésoldki a cs mappáját meg amit akarsz és csaka steamot telepitsd ujra
A szar akkor az most mi telepítsem újra?
EZT írja pontosan:
Cannot contact the steam network,please try later.
EZT írja pontosan:
EZT írja pontosan:
EZT írja pontosan:
EZT írja pontosan:
EZT írja pontosan:
jaja nekem is ^^ pedig gyakoroltam volna holnap elõtt XD bár source skillel nemsokra megyek 1.x-ben -.-
@
szar a steam
csak cs közbe nincsenek favorit szerrvereim

\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)
men update volt?
valaki elmondaná nekem magyarul?
valaki elmondaná nekem magyarul?
\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)
De nekem kell slot10, mert kapkodok néha vásárláskor, és ha belemegyek valami menübe, amire nincs pénzem, akkor 0-val ki szeretnék lépni, de helyette szaroznom kell a konzollal.
1.6ban userconfig van autoexec helyett, konzolt nekem is a 0-ra rakja minden indulásnál, de szerintem ott jó az, slot10 úgyse nagyon kell 😊
1.5-ben a vásárlás: "buy; msX; msX" X a menük száma, m4 pl: "buy; ms4; ms3"
A parancsok közé pontosvesszõ kell
1.5-ben a vásárlás: "buy; msX; msX" X a menük száma, m4 pl: "buy; ms4; ms3"
A parancsok közé pontosvesszõ kell
1.5be mennyire más a buyscript? O.o telepítgetni nem lesz esélyem szal ilyen telepítõs kiesik :c gondoltam bepötyögöm vagy valami... esetleg configom el-e-mailezem ^^ vagy valami...
Dodo, userconfig.cfg is automatikusan beolvasódik? O.o nem csak az autoexec?
Dodo, userconfig.cfg is automatikusan beolvasódik? O.o nem csak az autoexec?
@
Hogyne lehetne! Max nem tud velük semmit kezdeni.
1.6-ba belehet rakni source cfg-et ?
http://kepfeltoltes.hu/081024/g_p2_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
1.6hoz van valami olyan script, hogy indításkor levegye a 0-ról a konzolt, és áttegye az F1-re?
Mert írtam én olyat, bele a userconfig.cfg-be, de csak a fele hajtódik végre, és kézzel be kell írnom mindig, hogy exec userconfig.cfg, és akkor száll csak le a 0-ról a konzol.
Szóval most így néz ki a userconfig.cfg-m:
bind ` ""
bind ~ ""
bind 0 ""
bind 0 "slot10"
bind "F1" "toggleconsole"
net_graph 3
hud_fastswitch "1"
rate 25000
cl_updaterate 101
cl_cmdrate 101
De az elsõ 4 sor nem hajtódik végre indításkor, csak ha kézzel újra végrehajtatom a scriptet.
Mert írtam én olyat, bele a userconfig.cfg-be, de csak a fele hajtódik végre, és kézzel be kell írnom mindig, hogy exec userconfig.cfg, és akkor száll csak le a 0-ról a konzol.
Szóval most így néz ki a userconfig.cfg-m:
bind ` ""
bind ~ ""
bind 0 ""
bind 0 "slot10"
bind "F1" "toggleconsole"
net_graph 3
hud_fastswitch "1"
rate 25000
cl_updaterate 101
cl_cmdrate 101
De az elsõ 4 sor nem hajtódik végre indításkor, csak ha kézzel újra végrehajtatom a scriptet.
cpl gui
1.6-ba állítani kell a konzolt 1.5-be meg még alapból megvan igaz? csak mert gondoltam ha odajutok csinálok gyorsba buyscriptet numpadra ^^ anélkül nemtudok élni XD
@
aha😊
1.0 esetleg futott p2-n játszhatóan
azóta az is megkapta az éves gépigénynövelõ updatet úgy 5 alkalommal
1.0 esetleg futott p2-n játszhatóan
azóta az is megkapta az éves gépigénynövelõ updatet úgy 5 alkalommal
szerintem 1.6 is lehet me nemnagy annakse a gépigénye
egy sima p2-esen simán elfut..
egy sima p2-esen simán elfut..
nemén csinálom 😊 én csak jáccani fogok 😄 csak kiváncsi voltam hogy mire számítsak 😊 1.5 vagy 1.6
@
nagy az isten állatkertje
én meg a KERTÉSZ <#nyes>#nyes><#csodalk>#csodalk>
én meg a KERTÉSZ <#nyes>#nyes><#csodalk>#csodalk>
AMD Phenom x4 M2N-MX SE PLUS GEFORCE 8500GT 2GBram
1.5öt javaslom. mi azzal toltuk régen.majd az egyik kocka megtalálta az 1.6 lan-t és azóta azzal szoktunk . sztem keress rá.vagyha csinálsz vmi tárhelyet szívesen feltöltöm rá.
pontos neve CS 1.6 Lan v.19
pontos neve CS 1.6 Lan v.19
Pénteken suliban lesz egy ilyen "24 órás" rendezvény. (tényleg 24 óra -.-) és LANon lesz CS... most Source biztos nem mert azt a gépek nem bírják... vajon melyik lehet? O.o 1.6-ot meglehet csinálni hogy menjen lanon? vagy 1.5 esetleg régebbi lesz? ^^ jujj de izgulok xD
@
Hello!
Hogyan lehet offline-ban jatszani a css-al? thx
Hogyan lehet offline-ban jatszani a css-al? thx
Én hallottam XD most mennyi is? 😄 GaBenc aszondja hogy õ aszondja hogy 14 vagy mennyi de én ezt nem hiszem XD szal 10? 12? ^^
@
Nem, mert Lompié 😄
Hallottátok már Morc hangját? Mert tudni kell róla, hogy nagyon gyerek hangja van, és elõször morc13 néven jött föl.
Kérdezgetett mindenfélét, végülis egész normálisan, de a végén Lompi elkezdte neki magyarázni a dolgokat, mint egy kisgyereknek, de annyira valósághûen, hogy ha valaki akkor jött volna be, azt hitte volna, hogy Lompi órát tart a Counterrõl az óvodásoknak 😄
Hallottátok már Morc hangját? Mert tudni kell róla, hogy nagyon gyerek hangja van, és elõször morc13 néven jött föl.
Kérdezgetett mindenfélét, végülis egész normálisan, de a végén Lompi elkezdte neki magyarázni a dolgokat, mint egy kisgyereknek, de annyira valósághûen, hogy ha valaki akkor jött volna be, azt hitte volna, hogy Lompi órát tart a Counterrõl az óvodásoknak 😄
Köszi! Akkor az a supportos e-mail már megszûnt.
LOL
A support.steamgames.com oldalon tudnak segíteni.