Counter-Strike:Source
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Lehet megint be kéne vezetni a screeshotolást, igaz ha meg lesz oldva sv_pure-al, akkor nem kell.
Van 1000 server, miért pont itt kell játszani?
Vagyis hogy a textúracserés wallhacket ugye nem fogja meg a VAC, mert nincs mit...
Ezt max a pure szerver fogja meg, ha a textúrákat csak a steam gcf-ekbõl engedi betölteni, vagy legalább crc checket csinál rájuk, hogy mindenképpen egyezniük kelljen a szerveren lévõkkel.
Azon gondolkodok, hogy egy részleges pure megoldást azért csak csinálunk a szerverre. sv_pure 1, viszont custom player+weapon+gui modelleket hagyunk, minden másra pedig crc checket küldünk. Max a map hangok lehetnének még kivételek ezalól, hogyha valaki akarja ki tudja nullázni õket... bár végülis sok helyen ez is elõnyhöz juttatjja másokkal szemben.
Ennek kezdetben még annyi hátránya lenne, hogy minden map minden egyes file-jára CRC-t kéne számolni a szervernek, szal az átállítás után mikor elõször sor kerül arra a mapra, elég sokáig tökölne a betöltésével... (percek).
Járókeret(80.249.166.44:27080) vakond(DSL)(rum)
most néztem nekem 95-96 1x volt 100 1 pillanatra.ja és fojamatosan ugráll 93-96 között.
Járókeret(80.249.166.44:27080) vakond(DSL)(rum)
Ha esetleg valaki benéz, mondja már meg hány update/s jön neki a szervertõl, a net_graph 3-on. (jön a 100-101/s, vagy csak 96-97)
(amúgy a folytatásra rájöttem énis csak aszittem énvagyok a hülye... )
\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
CTRL+1 Consistency Bypass
CTRL+2 sv_cheats bypass
CTRL+3 Radarhack
CTRL+4 Norecoil
CTRL+5 NoFlash
CTRL+6 NoSmoke
CTRL+7 Wireframe Wallhack
@
MSI K9n neo V3 ,4800+X2 Athlon64 DDR2 4X1GB/800 Kingston, Sapphire HD3850 256mb
Mert a hamachi azért kell hogy csak és kizárólag a barátaimmal jácchasak nem pedig mindenki mással.
ja és köszönöm a bünti pontokat majd ha lesz idõm meghálálom.
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
leszedtem egy cs source amit elvileg márciusig frissítva van.
el is indul nincs vele gond csak az amikor hamachin keresztül jáccani akarunk rajta kiírja hogy valami c class clinet-el baja van és nem csatlakozik a szerverhez...
a tört szerverekhez meg csatlakozik
valaki találkozott már ilyenne?
elbasztad. nem kicsit ... nagyon !
<#felkialtas>#felkialtas><#felkialtas>#felkialtas><#felkialtas>#felkialtas><#felkialtas>#felkialtas><#felkialtas>#felkialtas>
hamachin keresztül
ha szerveren akarok jáccani akkor megveszem eredetibe.
amúgy A WAREZ KÉRDÉSEK TILTOTTAK. HA EZT NEM FOGOD FEL, BÜNTETÕPONTOT KAPSZ.
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
akkor úgy tenném fel a kérdést hogy hogy lehet megoldani hogy hamachin keresztül jáccva nem írja ki azt a class c üzenetet?
köszi
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
leszedtem egy cs source amit elvileg márciusig frissítva van.
el is indul nincs vele gond csak az amikor hamachin keresztül jáccani akarunk rajta kiírja hogy valami c class clinet-el baja van és nem csatlakozik a szerverhez...
a tört szerverekhez meg csatlakozik
valaki találkozott már ilyenne?
Sikerült megoldani a multkori problémát. Az smc routher-t kelett beállítani, és máris hatalmas mennyiségû szervert talált.Most viszont az lenne a kérdésem , milyen programot kell beszerezni<#conf>#conf>,hogy beszélni is tudjak játék közben a csapattársaimmal? (mikrofon van. vagy csak egy gombot kell lenyomni?)