Counter-Strike:Source
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)
Röviden vázolva a de_doomhouse nevû pályán szeretnénk egy népszerûsítésnek szánt kis filmecskét készíteni amihez statisztákra lenne szükség. Ami fontos :
-legyen mikrofonod
-legyen ventrillod telepítve és tudd is használni
-lelegyen töltve a de_doomhouse és némi pályaismeret
-18 00 tól lenne gyülekezõ egyik ventri serveren és kb 30 percig tartana
Jelentkezni lehet privát üzenetben vagy MSN en : szega kukac mail pont kabelnet pont hu címen
http://kepfeltoltes.hu/081024/g_p2_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Nincs semmi gond!
Kibacott idegesítõ! De akkor a többi ember hogy játszik vele? 😄
Lehet valami update baszott el valamit.
PS/2es mindkettõ és az fps-el nincs gond.
Lehet ez valami globális problem? Bug lenne?
usb-s mindkettõ?
Sehítsetek PLS mert szétbac az ideg.
A CS:Source DOS: Source-al ha játszom a billentyûzetem el kezd laggolni, de qvára. Legalább 2-3mp késéssel reagálja le a game azt amit nyomok mint a játékban, mind a konsolban. Az indítsánál még jó de ha betöltök egy servert akkor kész akad és ha disconnect akkor már a konzol is akad. Eddig jó volt és most nem tom mi történhetett.
Drivert cseréltem és állítgattam, újratelepítettem a gamet.
Valakinek valami ötlet?
Köszönöm a helpet!
rate 30000
cl_updaterate 101
cl_cmdrate 101
\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)
meg próba de némely szerver nem szeresse.
Járókeret(80.249.166.44:27080) vakond(DSL)(rum)
cl_updaterate "101"
cl_cmdrate "100.000000"ez meg mia tö...?<#fejvakaras>#fejvakaras>mindig át írja.Csak az
Járókeret(80.249.166.44:27080) vakond(DSL)(rum)
Thrash \'Till Death
Nem lehet tudni állítólag dsl-nél hogy a "matáv" e a hibás vagy az aki kapcsolatot biztosítja.
Thrash \'Till Death
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
Szal ha már van consolod, akkor beléje gépeled...net_graph 3...látod hogy mid van. Esetleg az fps_max, ezt 100 fölé teheted ha birja a géped. Ha nem birja akkor is.
BORG, a server állitja a rate-ket?
Ha nem akkor ismét a consol jön.
rate 25000
cl_updaterate 101
cl_cmdrate 101
Ezek meg a célkeresztre vonatkoznak, az értékeket mindenkinek a szája ize szerint.
cl_crosshairscale "1700" (a célkereszt mérete)
cl_crosshairalpha "999" (tudja a franc)
cl_crosshairusealpha "1" (használja azt a méretet)
cl_crosshaircolor "3" (a célkereszt szine)
Van 1000 server, miért pont itt kell játszani?
Ezek csak ötletek.
Van az, ami neoncsövesnek, elõjönnek a fegyverek, pár mp-re 250ig felmegy a ping, majd néha a netet is levágja a css... Modem resi segít csak..
.: mobilize.hu :.
Spybot Search&Destroy megoldotta a problémát.
Tehát akkor egyértelmûen annak van köze hozzá, mert nekem is ugyanez volt, igaz elég ritkán, és már egy ideje nincs ilyen.
Amúgy igazából ez nem lag, hanem packetloss/szakadás.
Tulajdonképpen az eredeti lag jelenség mostanában már nagyon ritka, akkor fordul elõ, ha brutálisan nagy valakinek a pingje(500+), és érezhetõen késik a többiekhez képest.
A játék akadozását/szaggatását is elkezdték 1-2 éve lagnak nevezni egyesek, tévesen, mert a lag szó késést jelent.
És a ratehax/netlimiter által okozott rángatás se lag, amikor egyes playerek úgy mennek, mintha 1 métereket teleportálnának.
Szóval a lag az, amikor a hatalmas ping miatt nagyon nincs szinkronban egy játékos a többivel, a többi jelenség lagként való nevezése helytelen.
Velem pár hónapja volt ilyesmi néha, aztán elmúlott.
Az IEXPLORE meg rendben van, az az igazi IE(nem pedig az R-es végû), mondjuk attól még nem kéne futnia állandóan...