Counter-Strike:Source
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ennek a hozzáállásnak szerinted mi értelme?
Most néha fájdalmas egy screenshot beküldése emailben, vagy mi?
Azért cserébe, hogy a szúrópróba miatt valszeg cheater nemnagyon játszik a szerveren...
Most néha fájdalmas egy screenshot beküldése emailben, vagy mi?
Azért cserébe, hogy a szúrópróba miatt valszeg cheater nemnagyon játszik a szerveren...
KÜLÖNCKÖDÉSBÕL!
amúgy meg én leszarnám , tuti nem csinálnék screeent max nem játszanék a szerveren... énszemszögömbõl kényelmetlennek tartom és leszarná más is szvsz...mivan ha nem csinál? bann? és ha sg tag vagyok és csalok? O.o
amúgy meg én leszarnám , tuti nem csinálnék screeent max nem játszanék a szerveren... énszemszögömbõl kényelmetlennek tartom és leszarná más is szvsz...mivan ha nem csinál? bann? és ha sg tag vagyok és csalok? O.o
de nem.. most faszomtudja h jobban jaccike vagy nem.. figyegetni meg nem esik jol.
Nem mondtam, hogy automatizált lesz, csak annyit, hogy lehetséges(valószínû), hogy nem emailben kell elküldeni majd a screenshotot, hanem egyszerûbben.
Igen, ez az egyszerûbb megoldás 😄
én inkább kurvaanyazok mint h kirakjam. csoki. xd
Azt mondja,"Mire elküldtem már én sem értettem."
Igy már érted? <#papakacsint>#papakacsint>
Igy már érted? <#papakacsint>#papakacsint>
Van 1000 server, miért pont itt kell játszani?
Na igen, nincs az SG serveren annyi csaló, hogy nagyon keményiteni kellene. Elvben nincs is csaló, illetve ha betéved valami csoda azt az admin (majdnem mindig van fent) rendszerint kipakolja.
Te most mirõl is beszélsz?
Az ilyen automatizált anticsitt szarokban annyi a gáz hogy telebassza képekkel a gépet ^^ ha autofelrakós akkor ugye az a gond hogy sunyiba folyik az egész és egyszercsak észreveszi az ember hogy nincs hely. Ha lekell tölteni és feltenni, nem hiszem hogy mindenki letölti.... aki csak felugrana jáccani az 100 hogy nem szedi le. Az általában ittjátszók meg meg... hát sztem nemnagyon csalnak... jó van 1-2 ilyen "hihetõ" ember...
@
Lehetséges, hogy nem emailben kell majd elküldeni, hanem sokkal egyszerûbb lesz a dolog.
Nagyon a fejetekbe vettétek ezt a csiter mentes server dolgot....
Szurkolok nektek nagyon.
Szurkolok nektek nagyon.
sourcehoz nincs semmi anticheat vagy valami ami screenshotokat küldene automatikusan? 1.6hoz csomó ilyen volt, néha néztem is a gépen hogy egy rakat kép készült fejlövéseknél amit nem én csináltam 😊
nem ért semmilyen levelezõprogramhoz de cs:s zik? ennek mekkora a valószínûsége? <#rolleyes>#rolleyes>
MOTD a neve, és régen benne volt a screenshotolás is asszem, szóval most is benne lesz biztos.
Probáljuk ki. Kéne egy csiter kép és adok a gyereknek 72 órát az átalakitásra. Ha megy neki akkor géz van. Ellenörzöm.
Ezt a dolgot el kellene kepzelni a jatekos szemszogebol is.
Betoltom a jatekot, ranyomok a kedvenc szerveremre a keresobe es csak jattszani akarok. Mint ahogy megszoktam, nyomom az eloregombot, meg a tuzgombot. Az elso nehany felszolitast valoszinuleg eszre sem veszem, mert lefoglal a lovoldozes. Aztan odalesz par korom, mire az adminok megertetik velem, hogy nyomjam meg az f5-ot, keressem meg a kepet es kuldjem el a megadott cimre. Persze fogalmam sincs, hogy hogyan is kellene a kepet elkuldeni, mert nem ertek a levelezoprogramhoz.
Persze az is lehet, hogy kulfoldi jatekos vagyok es az admin nem tudja nekem elmagyarazni pl. lenygyelul a dolgokat. Vagy esetleg csiter vagyok es paintban atrajzolom a kepet 😄
Szal en csak a kedves jatekosok felesleges zaklatasat latom a dologban. A legjobb megoldas persze az lenne, hogy az admin ranyom a screenshot menupontra, a jatekos gepe elkesziti a kepet, es el is kuldi a megadott helyre. De sajnos ez nem megoldhato.
Betoltom a jatekot, ranyomok a kedvenc szerveremre a keresobe es csak jattszani akarok. Mint ahogy megszoktam, nyomom az eloregombot, meg a tuzgombot. Az elso nehany felszolitast valoszinuleg eszre sem veszem, mert lefoglal a lovoldozes. Aztan odalesz par korom, mire az adminok megertetik velem, hogy nyomjam meg az f5-ot, keressem meg a kepet es kuldjem el a megadott cimre. Persze fogalmam sincs, hogy hogyan is kellene a kepet elkuldeni, mert nem ertek a levelezoprogramhoz.
Persze az is lehet, hogy kulfoldi jatekos vagyok es az admin nem tudja nekem elmagyarazni pl. lenygyelul a dolgokat. Vagy esetleg csiter vagyok es paintban atrajzolom a kepet 😄
Szal en csak a kedves jatekosok felesleges zaklatasat latom a dologban. A legjobb megoldas persze az lenne, hogy az admin ranyom a screenshot menupontra, a jatekos gepe elkesziti a kepet, es el is kuldi a megadott helyre. De sajnos ez nem megoldhato.
A PS beleír egy csomó exif adatot a vele mentett képekbe, elég akár a jegyzettömbbel megnyitni, és látszik. Viszont kiszedni már nem olyan egyszerû ezeket, speciális program kell hozzá, mert ha kézzel nekiállsz, akkor összek*rod a fájl struktúráját, és használhatatlan lesz.
GaBenc ötlete nekem is megfordult a fejemben, bár azt az ablakot én általában egybõl kiütöm ^^
Esetleg CS2HU-ra hírként kirakatni? márha megoldható lenne....
Esetleg CS2HU-ra hírként kirakatni? márha megoldható lenne....
@
Szerintem nem, legalábbis észrevehetõ lenne egy ilyen jpg-n, ha PS-el belenyúlnak.
Nekem tetszik az ötlet. Viszont beléje kell írkálni a....szal oda ami megjelenik belépésnél. Gondolom nem csak én olvasom el ezeket. Ha új(ismeretlen) servere megyek akkor feltétlen, a csak az SG-re akkor meg megszokásból.
Egyébként ezzel azt éritek el, hogy lesz egy törzs közönség a serveren akik ismerik egymást és jókat játszanak. Lehet ez a cél? <#nevetes1>#nevetes1>
Egyébként ezzel azt éritek el, hogy lesz egy törzs közönség a serveren akik ismerik egymást és jókat játszanak. Lehet ez a cél? <#nevetes1>#nevetes1>
neméri meg😄
Valami építõ jellegû ötlet, esetleg? 😄
sztem marhaság, nem mûködõképes
Hát akkor aki nem ért egyet, az leírhatná, hogy mégis miért nem.
Azert ossze kellene hozni valami szavazast, mert en nem vagyok benne biztos, hogy mindenki egyetert.
annak lesz ciki akinek a régi videokártya miatt van textura csúszás ( gyenge wh ) , gondolok itt az ATI 9100 es társaira
Na ha már így egyetértünk ebben, akkor valaki ötletelhetne arra is, hogy egy újonnan érkezõ embernek hogy mondod el gyorsan, és tömören a teendõit úgy, hogy felfogja, és megtegye.
Szerintem nem elég az motd, elõször is jó nagy hírt kéne verni a screenshotolós rendszernek, hogy az emberek többsége megismerje még mielõtt rá kerülne a sor. Mert akkor játék közben már nem kell magyarázni neki, hanem csak egy F5-öt nyomnia amikor megkapja a felszólítást. De ez se lesz mindenkire érvényes...
Szerintem nem elég az motd, elõször is jó nagy hírt kéne verni a screenshotolós rendszernek, hogy az emberek többsége megismerje még mielõtt rá kerülne a sor. Mert akkor játék közben már nem kell magyarázni neki, hanem csak egy F5-öt nyomnia amikor megkapja a felszólítást. De ez se lesz mindenkire érvényes...
biztos nem olyantól fogunk kérni aki 2-13as stattal szaladgál hanem inkább attól aki 30-5 meg hasonló... 😊 és persze úgy ahogy Borg mondja szúrópróba szerûen és rendszertelenül soha sem lehet tudni h kitõl és mikor kb
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
Mindenesetre a screenshotolás jó minden egyszerûbb cheat ellen.
A textúrás maphack-et kitûnõen szûri, és a színes modelles aimbotokat is.
És azokat az aimbotokat szerintem nem fogja meg a VAC, mert valószínüleg teljesen kívülrõl mûködnek, képet lopnak a játékból(ez ugye teljesen szabályos), majd elemzik, és kiszámítják a szükséges egérmozgást, majd valahogy elmozgatják az egeret, ez se lehet nehéz, sok ilyen egérmakró program létezik, tehát nem lehet nehéz kicsit belenyúlni az egérbe, ami valószínüleg szintén kívülrõl történik, tehát azt se veszi észre a VAC.
Viszont ugye a screenshotokon virítanak az átlátszó falak, meg a színes modellek. Mondjuk itt majd figyelni kell a bounty-s színes modellekre.
A textúrás maphack-et kitûnõen szûri, és a színes modelles aimbotokat is.
És azokat az aimbotokat szerintem nem fogja meg a VAC, mert valószínüleg teljesen kívülrõl mûködnek, képet lopnak a játékból(ez ugye teljesen szabályos), majd elemzik, és kiszámítják a szükséges egérmozgást, majd valahogy elmozgatják az egeret, ez se lehet nehéz, sok ilyen egérmakró program létezik, tehát nem lehet nehéz kicsit belenyúlni az egérbe, ami valószínüleg szintén kívülrõl történik, tehát azt se veszi észre a VAC.
Viszont ugye a screenshotokon virítanak az átlátszó falak, meg a színes modellek. Mondjuk itt majd figyelni kell a bounty-s színes modellekre.
mert gondolom volt olyan hülye hogy nagyobb update után is ugyanazt használta a <#kocsog>#kocsog>, pedig logikus hogy update után már csak update után kiadott hackel érdemes csak játszani <#nyes>#nyes>
Naja! És bannolta is a VAC egy idõ után...
A baj csak az, hogy most is lesz majd olyan, aki az arca mögé bújik, vagy mások oda bújtatják azzal, hogy õ pro, meg 1.6-ban profi, meg stb... és akkor õ (õk) már csak azért is kikéri magának a screenshotküldést.
A józan eszükre, meg a belétásukra apellálni azzal, hogy akkor úgysincs veszteni valója a screenshotküldéssel meg olyan, mint a demokrácia. Elméletben mûködhet.
A baj csak az, hogy most is lesz majd olyan, aki az arca mögé bújik, vagy mások oda bújtatják azzal, hogy õ pro, meg 1.6-ban profi, meg stb... és akkor õ (õk) már csak azért is kikéri magának a screenshotküldést.
A józan eszükre, meg a belétásukra apellálni azzal, hogy akkor úgysincs veszteni valója a screenshotküldéssel meg olyan, mint a demokrácia. Elméletben mûködhet.
Ezt másra nem tudod bízni, csak az adminokra. Õk majd bekérik, és a csapat elé tárják, ahogy régen is. Ott meg el van döntve, hogy van e valami a képen, ami sántít.
És logikusan nem csak gyanús esetben lenne bekérés, hanem szúrópróba szerûen, és rendszertelenül.
És logikusan nem csak gyanús esetben lenne bekérés, hanem szúrópróba szerûen, és rendszertelenül.
Régen is úgy volt, hogy személyre szólóan lett kiadva a parancs annak, akit még nem ellenõriztünk, vagy már túl régen. Nem mindenkinek egyszerre, és nem minden mapon.
Ez rendben is van. Csak gondold végig, elég rendesen cserélödnek az emberek a serveren. Az admin ötlet szerüen nyomja a dolgot. Mindenki beküldi. Ki fogja megnézni? Vagy csak akkor kéri ha valaki gyanus? Ez meg adminja válogatja, kinek ki a gyanus.
Szerintem aki törzsjátékos SG-n az megértené ezt a döntést, én abszolut támogatom , le az összes büdös cheaterrel , aki meg lustaságból nem küldi el van másik 20 magyar szerver. Régen is müködött most is müködne. De jó lenne ha azért kordába lenne tartva a képkérés, mert minden nap 3 szor nem fogok képet küldeni <#buck>#buck><#bee1>#bee1>
A kérdés ezekután leginkább az, hogy hogyan lehetne életképessé tenni a screenshotrendszert, illetve szükséges e egyátalán ekkora macera, vagy hagyjuk hogy cheaterek rontsák a játékélményünket.
A screenshot rendszer ugyanis szvsz csak úgy lenne életképes, ha az adminok véletlenszerûen ki tudnának adni egy parancsot, ami megjeleníti az aktuális szerveridõt a képen, és EKKOR minden jelenlévõnek screenshotot kéne magától csinálnia, amin ez a timestamp rajta van. Minekután ugye ami régen volt, vagyis hogy a szerver adta ki a klienseknél a screenshot parancsot is, mára a restrict miatt nem mûködne.
Ezután a usereknek lenne pl 72 órája egy adott emailcímre eljuttatni a screenshotot. Akié bejön, és OK, az játszhat tovább, akié nem érkezik meg, vagy cheat van a képen, az ban.
Szigorú rendszer lenne, valszeg több olyan playertõl is megválnánk, aki túl macerásnak tartja, vagy csak úgy baszik a screenshotkészítésre, beküldésre. Szóval kétélû az ügy.
A screenshot rendszer ugyanis szvsz csak úgy lenne életképes, ha az adminok véletlenszerûen ki tudnának adni egy parancsot, ami megjeleníti az aktuális szerveridõt a képen, és EKKOR minden jelenlévõnek screenshotot kéne magától csinálnia, amin ez a timestamp rajta van. Minekután ugye ami régen volt, vagyis hogy a szerver adta ki a klienseknél a screenshot parancsot is, mára a restrict miatt nem mûködne.
Ezután a usereknek lenne pl 72 órája egy adott emailcímre eljuttatni a screenshotot. Akié bejön, és OK, az játszhat tovább, akié nem érkezik meg, vagy cheat van a képen, az ban.
Szigorú rendszer lenne, valszeg több olyan playertõl is megválnánk, aki túl macerásnak tartja, vagy csak úgy baszik a screenshotkészítésre, beküldésre. Szóval kétélû az ügy.
Viszont remélem a Valve lép valamit azután a fórumtopic után, azt kéne, hogy blacklistelni ezeknek a textúracsomagoknak a fájljait VAC szinten.
Asszem a vtf fájlok elején volt valami 2 soros comment a készítõ nevével, az elég lenne szerintem a szûréshez, persze szép csöndben, hogy ne vegye ki senki a fájlokat, mielõtt akcióba lép a VAC, és akkor szépen bannolódna többezer account, ami egy idõre visszaszorítaná a cheatereket.
Asszem a vtf fájlok elején volt valami 2 soros comment a készítõ nevével, az elég lenne szerintem a szûréshez, persze szép csöndben, hogy ne vegye ki senki a fájlokat, mielõtt akcióba lép a VAC, és akkor szépen bannolódna többezer account, ami egy idõre visszaszorítaná a cheatereket.
Sajnos van rá egy lehetõség, hogy a pure server sem véd már ez ellen.
Azt kell hogy mondjam, hogy találtam egy mindössze 8 megás textúra csomagot, és mûködik, sajnos szinte minden pályán, ami gyári textúrákat használ...
Be kell valljam, 1 körre felmentem vele a szerverre(kizárólag kísérleti célokkal), elõször azt se tudtam hol vagyok, kerestem a newportbeachen az ablakot ahol ki tudok menni a ct kezdõrõl, aztán rámrontott egy t(már lõtt rám amikor megláttam, szóval legal kill volt), azt lelõttem, aztán meg mint valami vak mentem össze vissza, minden falba elakadtam, aztán lelõttek, kiléptem, és nyomtam egy SHIFT+DEL-t a materials könyvtáramra.
Utána visszamentem, és játszottam kicsit tisztességes körülmények között.
Szóval ennyi volt, valóban mûködik teljesen a dolog, igaz nagyon béna érzés elõször, szinte 0 játékélmény, és bárcsak ne próbáltam volna ki, de én csak a saját szememnek hiszek + a custom mapokkal való kompatibilitásról nem tudtunk sokat, de így már az is biztos, hogy azokkal is tökéletes, ha nincsenek egyedi textúrák.
A lényeg: sv_pure + crc-s megoldást minél hamarabb!
Szega így már remélem érted mirõl beszéltem, csak ott nem akartam mondani. Azért léptem ki 1 kör után, hogy töröljem.
Be kell valljam, 1 körre felmentem vele a szerverre(kizárólag kísérleti célokkal), elõször azt se tudtam hol vagyok, kerestem a newportbeachen az ablakot ahol ki tudok menni a ct kezdõrõl, aztán rámrontott egy t(már lõtt rám amikor megláttam, szóval legal kill volt), azt lelõttem, aztán meg mint valami vak mentem össze vissza, minden falba elakadtam, aztán lelõttek, kiléptem, és nyomtam egy SHIFT+DEL-t a materials könyvtáramra.
Utána visszamentem, és játszottam kicsit tisztességes körülmények között.
Szóval ennyi volt, valóban mûködik teljesen a dolog, igaz nagyon béna érzés elõször, szinte 0 játékélmény, és bárcsak ne próbáltam volna ki, de én csak a saját szememnek hiszek + a custom mapokkal való kompatibilitásról nem tudtunk sokat, de így már az is biztos, hogy azokkal is tökéletes, ha nincsenek egyedi textúrák.
A lényeg: sv_pure + crc-s megoldást minél hamarabb!
Szega így már remélem érted mirõl beszéltem, csak ott nem akartam mondani. Azért léptem ki 1 kör után, hogy töröljem.
A screenshotolásos rendszer sajnos sosem volt életképes...