Counter-Strike:Source
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Járókeret(80.249.166.44:27080) vakond(DSL)(rum)
やられたらやり返す。倍返しだ!
\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007
http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux
😄
http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux
Vagy bevetted a 18+ dolgot? <#hehe>#hehe>
De ha te ennyitõl már így viselkedsz, akkor azt kell mondjam: you failed.
BEST OF GYURCSÁNY 2
érdemes és kötelezõ, felkészít az életre
AMD Phenom x4 M2N-MX SE PLUS GEFORCE 8500GT 2GBram
személyeskedést meg tartsd meg a családodnak
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
hátha máson is segít, aki nem olvas fakjut... ;-)
ez mipöcs?
minden serverrõl ledob
MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
értsd: még a tf2 is alig használja, csak pár lófing effektnél, ergo a cs:s-ben eléggé esélytelen hogy legyen ebbõl valami, valszeg hozzá se nyúlnak többé
Bár a konzolparancs a TF2-ben úgy van, hogy a 0 kikapcsolja a támogatást, az 1 meg bekapcsolja, de csak multicore procikon, a 2 meg force, tehát erõltetetten bekapcsolja bármilyen multithreading technológiás procin.
Tehát lehetséges, hogy HT-s procikon külön 2-re kell majd állítani kézzel, hogy menjen, bár lehet benne lesz a beállítások panelen, és lehet ott is ott lesz majd a force.
Amúgy TF2-ben még csak a konzolparancs van benne, de valahogy le van tiltva az egész, majd csak a véglegesben lesz engedélyezve.
amúgya többmagost sem az orange boxra ígérték, hanem hogy még idén... motor frissítés lesz valóban de sztem nem lesz többmagos
Thrash \'Till Death
"A VAC kívétel nélkül megfog minden cheatert, ha látsz egyet ne jelentsd nekünk, úgy is bant kap. Csak késleltetve vannak a banok, hogy ne legyen egyértelmûen visszavezethetõ, hogy melyik cheat használata váltotta ki. De nincsenek kívételek, minden egyes cheatet elkap a VAC."
És amitõl meg ölni tudnék, az meg még annak a bizonyos msx-nek a hozzáállása. Talán a leghíresebb cheat mostanábanm, még reklámozzák is magukat. Persze fizetni kell a cheatjeikért, nem ingyen van. Olyan szövegeik vannak, hogy: "Mi megértjük, hogy nem mindenki engedheti meg magának, hogy hónapokat áldozzon arra, hogy úgy tudjon játszani, mint azok, akik hónapokat, éveket áldoznak rá"
Én amúgy 2 alkalommal cheateltem: Valamikor 5 évvel ezelõtt, netem se volt még, valami számítógépes újság cd-jén volt egy OpenGL-hez való WH, kíváncsiságból kipróbáltam, Half-Life Singleplayerben <#idiota>#idiota>
És a 2. alkalom az a pure bevezetése elõtt pár nappal volt, amikor elõször hallottam a textúra alapú wh-ról, és szerettem volna megtudni, hogy tényleg mûködik -e. 1-2 percig nyomtam vele, kiléptem, töröltem az egészet, majd jöttem ide, hogy azonnal szóljak a veszélyrõl, és sürgessem a pure minél hamarabbi beállítását, ami ugye tökéletesen véd ez ellen a módszer ellen, ellentéttel a VAC-al, ami szarik a materialok lecserélésére.
nameg tf2 ben kb ez kvamindegy, mert nem elõny annyira... próbáld ki a gámot, és rohadtul nem kell ilyen cucc,hogy jo legyen...
Van 1000 server, miért pont itt kell játszani?