Counter-Strike:Source

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zsoltika 007
A felsõ képen az új source motor van? <#vigyor4>

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

Szerk: Ó bmeg, most veszem csak észre, hogy eredetileg a körök nem egymás mellett vannak, hanem kicsit eltolva, de mostmár nem fogok megint normalmapot, dudvmapot gyártani, meg újraméretezni, meg minden szar.
OrioN the S
plan "b"

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

vagy csak anyád?

OrioN the S
kussolj el és találd fel magad

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

otto13
"Juuuj dejó hogy már van Faq,,,,ÉS EGYBEN FAQ SINCS ?"na én ezt nem értem<#nemtudom>

Járókeret(80.249.166.44:27080) vakond(DSL)(rum)

5w0rdf15h
😄

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

armageddon666
tehát: bevetted a 18+ dolgot -.- lawl xD

@

Győri Devi

&#12420;&#12425;&#12428;&#12383;&#12425;&#12420;&#12426;&#36820;&#12377;&#12290;&#20493;&#36820;&#12375;&#12384;!

Banano
hagykiabájjakmán xD

\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007

Zsoltika 007
Ne kiabálj!

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

Banano
Juuuj dejó hogy már van Faq ezt az elején nem leHETETT VOLNA LEÍRNI ? HOGY NEKTEK SINCS BANNNER?!?!?!?! ÉS EGYBEN FAQ SINCS ? OKOSEMBEREK.

\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007

Zsoltika 007
Ha a particle részt átveszi a másik core akkor elég jó lesz az is. (még így letiltott állapotban is bõven elég neki egy 3.7-es p4 proci) Általában az visz el sokat a prociból. Gondolom csénél is hasonló lesz a dolog: Nem hiszem hogy újraírják alá a motort. Inkább upgradelik mint a Tf2-nél.

Hm 😊
BiG G
naja 😄 azért õ is fejlõdött fél év alatt, visszanézek pár gyökérséget tõle és zOMG.

http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux

"kívánni valót"
😄

BiG G
lol azért kapta mert warezolt, közben az nem is õ volt hanem a másik, csak félrenéztétek a választ 😄

http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux

kevés... tournament skill , bye
Lol, nekünk sincs banner, és szerintem fejbõl sem tudjuk a linket, legalábbis én nem 😄

Vagy bevetted a 18+ dolgot? <#hehe>
Banano
ÉS MÉG MINDIG SENKI SEM LINKELI BE AZT A ROHADT KUR -*** VA FAQQQQQQQQQQQQ-OOOOOOOOOOOOOT LINKELJÉTEK MÁÁÁ BE NEHÉÉÉÉÉÉÉZ BAZMEG NEHÉÉÉÉÉÉÉÉZZZ?????? TALÁN NEM TUDJÁTOK MIVEL KELL BEMÁSOLNI A LINKET ????? VAGY MI A HALÁLLLLLLLL????????????

;D

Tudod én is voltam ideges nemrég, lett volna bõven okom ordítani, sõt még szétrombolni mindent is, de mégse tettem. De még az interneten se. Pedig tehettem volna, minden felelõsség nélkül. Max lejárattam volna a nevemet, és visszajöttem volna egy másik névem. Ennyit veszthettem volna. De mégse tettem, pedig hidd el, tényleg lett volna rá okom.

De ha te ennyitõl már így viselkedsz, akkor azt kell mondjam: you failed.
Banano
Te meg az anyádnak komolyan mondom nem értem meg hogy mi A FASZÉ NEM LEHET BELINKELNI A FAQ-OOOOOOOOOOT?%?%?%??%??!?!?%+%?!+%?!+?%!+?/?!%/?!%?/!%?/?!%/?+!%+??!?'!?!%?+!%%?!+%!/?!%!?%/%?%?%?%%%!!!!!!!!! NAGY SRÁC OLYAN VAGY MINT EGY LÓFASZ BAZMEG.

Lompi73
YOU TUBE
BEST OF GYURCSÁNY 2

érdemes és kötelezõ, felkészít az életre

AMD Phenom x4 M2N-MX SE PLUS GEFORCE 8500GT 2GBram

5w0rdf15h
relax van kissrác itt nincs warez ilyen egyszerû, FAQban se...

személyeskedést meg tartsd meg a családodnak

a mani admin pluginos bajságunkra az volt a gyógyír, hogy, mivel vindózon volt a dedikáted szerver, ezért a maniból nem a legújabb kellett, hanem a v1.2 beta O és ez volt a lényeg, az 'o' betû.

hátha máson is segít, aki nem olvas fakjut... ;-)
stp4trick
client dropped by server

ez mipöcs?

minden serverrõl ledob

MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP

Banano
Inkább linkeld be a FAQ-ot minthogy itt ugatsz össze vissza.. nehéz rámenni a FAQra és nyomni egy ctrl c ctrl v-t bazmeg? Ugyanolyan szinten vagy mint õ.

5w0rdf15h
A WAREZ KÉRDÉSEK TILTOTTAK. HA EZT NEM FOGOD FEL, BÜNTETÕPONTOT KAPSZ.

*tudna
Hello mindenkinek, dudna nekem valaki szobát mondani a hamachi-hoz, ahova be tudok csatlakozni. vagy egy progit ami talál tört szervereket.
Banano
Aha...és olyan agykapacitásuak is láthatják mint te? Ami egyenlõ a nullával? Kár...

lololol
csak 18 felettiek láthatják, ez a játék korhatára is
sipirc

Banano
FaQ -ot belinkelné nekem vki? Vhogy nállam nincs banner...

Mozzanat
Ja nem Tf2 topik ez

Jó, nem a multicore a lényeg, hanem hogy új engine, és remélhetõleg rendesen anyázni fognak miatta a cheaterek.
lololol
"Team Fortress 2 only makes use of multiple CPU cores for its particle system. However, both Episode 2 and Portal make use of the Source engine’s new scalable multicore system."

értsd: még a tf2 is alig használja, csak pár lófing effektnél, ergo a cs:s-ben eléggé esélytelen hogy legyen ebbõl valami, valszeg hozzá se nyúlnak többé

Nem, sõt 1 magos HT-seken még gyorsabb is.
Bár a konzolparancs a TF2-ben úgy van, hogy a 0 kikapcsolja a támogatást, az 1 meg bekapcsolja, de csak multicore procikon, a 2 meg force, tehát erõltetetten bekapcsolja bármilyen multithreading technológiás procin.
Tehát lehetséges, hogy HT-s procikon külön 2-re kell majd állítani kézzel, hogy menjen, bár lehet benne lesz a beállítások panelen, és lehet ott is ott lesz majd a force.

Amúgy TF2-ben még csak a konzolparancs van benne, de valahogy le van tiltva az egész, majd csak a véglegesben lesz engedélyezve.
a motorban lesz benne... szal nem csak...
amúgya többmagost sem az orange boxra ígérték, hanem hogy még idén... motor frissítés lesz valóban de sztem nem lesz többmagos
lololol
szvsz csak single player gémekben lesz mostanság többmagos támogatás

FlyHigh
most akkor mi igaz ebböl, hogy az update után a sima egymagos procikon lassabb lesz a játék?

Thrash \'Till Death

lololol
az vac mindenre szarik 😊
idén 3x ha frissítették

És a legnevetségesebb a Valve hozzáállása:
"A VAC kívétel nélkül megfog minden cheatert, ha látsz egyet ne jelentsd nekünk, úgy is bant kap. Csak késleltetve vannak a banok, hogy ne legyen egyértelmûen visszavezethetõ, hogy melyik cheat használata váltotta ki. De nincsenek kívételek, minden egyes cheatet elkap a VAC."

És amitõl meg ölni tudnék, az meg még annak a bizonyos msx-nek a hozzáállása. Talán a leghíresebb cheat mostanábanm, még reklámozzák is magukat. Persze fizetni kell a cheatjeikért, nem ingyen van. Olyan szövegeik vannak, hogy: "Mi megértjük, hogy nem mindenki engedheti meg magának, hogy hónapokat áldozzon arra, hogy úgy tudjon játszani, mint azok, akik hónapokat, éveket áldoznak rá"

Én amúgy 2 alkalommal cheateltem: Valamikor 5 évvel ezelõtt, netem se volt még, valami számítógépes újság cd-jén volt egy OpenGL-hez való WH, kíváncsiságból kipróbáltam, Half-Life Singleplayerben <#idiota>

És a 2. alkalom az a pure bevezetése elõtt pár nappal volt, amikor elõször hallottam a textúra alapú wh-ról, és szerettem volna megtudni, hogy tényleg mûködik -e. 1-2 percig nyomtam vele, kiléptem, töröltem az egészet, majd jöttem ide, hogy azonnal szóljak a veszélyrõl, és sürgessem a pure minél hamarabbi beállítását, ami ugye tökéletesen véd ez ellen a módszer ellen, ellentéttel a VAC-al, ami szarik a materialok lecserélésére.
OrioN the S
nem

hja, de úgyértem tf2 alatt nem elõny..😄
OrioN the S
szvsz semmihez nem kell iylen cucc csak egyszerûen vannak ilyen pénisz emberek.

csében ugyanez van.. és ezt még nem is veszitek észre mert nem kell a falakat nézni, hogy a perifériádban legyen ki hol áll...
nameg tf2 ben kb ez kvamindegy, mert nem elõny annyira... próbáld ki a gámot, és rohadtul nem kell ilyen cucc,hogy jo legyen...
Szega87
linket ne képet <#gonosz1>

GaBenc
Amivel lehet neten játszani abban csalnak. Ennyi a történet. Ez nem is fog változni. Emlékszem mikor minden féle csitfogó futkosot a servereken, akkor mindig volt 3 nap a frissitések után. akkor lehetet normálisan játszani.

Van 1000 server, miért pont itt kell játszani?

balvin
nagyobb a rendszerkövetelménye mint a csének? mmint a TF2-nek