Counter-Strike:Source

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lompi73
ennyit a csalókrol
s ez egy új játék!!!!
<#banplz><#banplz><#banplz>

AMD Phenom x4 M2N-MX SE PLUS GEFORCE 8500GT 2GBram

Zsoltika 007
😊

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

lololol

juj

Hát figy, én accot nem ajánlok, viszont van egy képem az SG-URH warról, amin egy elég elõnytelen stattal vagy látható a scoreboard alján, miközben én a tetején egy elég elõnyössel 😄

Azt hiszem ez egy megfontolandó ajánlat<#hehe>
Zsoltika 007
Jaja azt láttam 😄D

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

ha hiszed ha nem már 20 pü jött ez miatt.. valaki már cs 1.6 accot is adna érte, amit persze nem nagyon hiszek el.. de meglátom mit tehetek .-.

Szega87
gondolom akkor a demok is használhatlanná válnak <#szomoru1>

Szega87
hát szerintem a goldeneye a legjobb de jó még a goldengay is

Zsoltika 007
Nekem jött 1 megával az ep2+portal.

armageddon666
hát cheat meg volt már CSShez még mielõtt megjelent volna szal :c meg VAC2 beharangozva, hamarosan rá (még mielõtt megjelent volna) már VAC2-proof nemtommik... legalábbis mintha olvastam volna hasonlót xD

@

Van már egy fejlesztés alatt álló plugin a mani helyett, csak állítólag még nem tart ott, hogy érdemes legyen rá váltani. Viszont azt valószínûleg hamar frissítik majd az új engine-hez.
armageddon666
azagond hogy szvsz elõbb fognak mûködõ cheatet írni cs alá minthogy plugint :c

am hiába van 10Mbiteses neted ha steam hálózata bevan terhelve és csak 10k-val jön ^^ (preloaddal a rekordom 500k volt :S)

@

Konkrétan a pluginos részét nem neked szántam, mert nem neked kell majd valamit kitalálnod, ha plugin nélkül maradunk.

De ha annyira annyira meg szeretnéd köszönni, akkor adj egy Crysis cd-kulcsot, ha még maradt 😄
kösz hogy szóltál yoda, így nem ér váratlanul a dolog!

Na, utánanéztem. Van egy jó és egy rossz hírem.

A jó az, hogy valószínûleg tényleg jön 10.-én.

A rossz az, hogy állítólag a Valve elõre szólt, hogy ki fog nyírni minden plugint az update, annyira újra lesz írva az engine, a manit viszont már nem fejlesztik, tehát lesz itt szép kis káosz...

Bár fõleg HL2-re meg EP1-re mondják, hogy jön, szóval még az is lehet, hogy CSS-re nem jön ki.

Tehát nem kell feltétlenül besz*rni, de azért felkészülni sem árt.

Én azt mondom, hogy ameddig nem jött ki, addig hagyjuk szépen a manit, vagy legalábbis ne élesbe kísérletezzünk az új megoldásokkal, mert az infok még elég bizonytalanok, szóval mondom az is lehet nem is lesz CSS-hez ez az update.
Bár arról mostanában senki semmit nem mondott még, hogy a többi játékhoz mikor jön ki az update, de mivel a TF2-vel letöltött Source 2007 fájlok már az új engine fájljai, ezért remélhetõleg október 10.-én kijön a régi játékokhoz is az update. Eredetileg pontosan errõl volt szó, hogy az Orange Box(akkor még Black, Orange nem is volt még) megjelenésével együtt jön majd ki mindenhez az update, csak azóta sok idõ eltelt, és azóta semmi új hír nem volt.

Ami szívás lehet majd egyeseknek, hogy ha kijön ez az update, akkor az 1.5GB letöltést jelent majd a Source 2007 gcf-ek miatt. Amúgy ezek lejönnek a TF2/EP2 Preload/Portal Preload-al is, szóval akiknek van Orange Boxuk, azoknak nem kell ezzel már számolnia.

Bár nem biztos. Mivel én nem a steamrõl töltöttem le a Source 2007 fájlokat, mert akkor még nem volt pre purchase-em, így nem tudom mennyi a tényleges letöltött adatmennyiség, de lehet, hogy nagy részüket a steam a régi source fájlokból bemásolja az újba, tehát a letöltés talán párszáz mega lesz majd csak. Sõt, talán a régi source gcf fájlok majd törlõdnek is, ha mindenhez kijött az update, és az új fájlokat fogják használni.

Tehát megilyedni nem feltétlenül kell, de az tény, hogy a Source 2007 fájlok 1.64GB méretûek összesen.

Persze mi az a 1.64GB például nekem, a 10 megabites netemmel? Semmi. Csak nekem is volt modemes, meg utána 512-es netem, így át tudom érezni a lassú netesek helyzetét.
Egy sima update-nél változik az exe, de a szerkezete nagyjából megmarad, csak át kell irogatni a memóriacímeket.

Most viszont egy hatalmas engine frissítésrõl van szó, a program szerkezete nagyban meg fog változni, úgyhogy kezdhetik elõrõl az összes cheat megírását.

Csak annyit mondok, hogy a jelenlegi CSS enginejének verziója Source Engine 7, a TF2 alatt meg már Source Engine 10 van...

Amúgy állítólag még le van sok új engine feature a TF2 alatt, pl a MultiThreading(MultiCore) támogatás is.
és te most melyiket ajánlod?

nem feltétlenül updatelik a vacot is egyidejüleg sajnos... sztem az be nem jelentett, mikor frissítik a kerneljét
Szega87
minden update tönkrebassza a cheaetet és az ember töltheti le újra ha kijön az új <#gonosz1>

Nem adtam fel, csak miért áldozzak 1 órát, egy csomó idegeskedést, egy csomó vitatkozást azért, hogy hátha bizonyítani tudom valakirõl, amikor szerdán várhatóan jön a multicore engine update, és a legtöbb cheatet szarkupaccá alakítja 😄

Persze a gagyi egérmakrós-színesmodelles aimeket valószínûleg nem bántja, mert azok nem nyúlnak a memóriába, viszont emiatt azok könnyen leleplezhetõek, mert nem olyan finoman dolgoznak, és észrevehetõbbek, mint a memóriaturkászósok.

Persze ez a része csak feltételezés, gyakorlati tapasztalatom nincs, de az általános számítástechnikai-programozási ismereteim alapján erre következtetek.
GaBenc
Tudod ez a gond a serveren. Bekapcsolja és ugy felejti, ha nincs admin....de hagyuk....mind1.....ha már Dodo is feladta.<#szomoru1>

Van 1000 server, miért pont itt kell játszani?

ban
ejhó felmentem szerverre gondoltam jáccok egy kicsit.. 25/7 vagy valami ilyesmi statnál hirtelen felordibál egy köcsög hogy ha aim hát legyen aim 😄DD erre bekapcsolta de csak egy körig.. de kibasztam utánna. steamid-t nem irtam le de sprite néven volt fent..

Szega87
rcon quit pl

Szega87
beállítások után egy server restart és müködnie kell

Én csak annyit tudok, hogy a tickrate csak a dedicated server indítási paramétereként állítható, máshogy nem.
segítsetek lécci:
feltettük a mani admin plugint, de hiába állítjuk be pl. a tickrate-et 100-ra, az marad 33.
másrészt megcsináltunk mindent, ami a mani-s honlapon van (vdf-et kreáltunk, steam id-t megadtuk a clients.txt-be, server.cfg-ba beírtuk az exec mani_server.cfg-ot), de azon kívül hogy a verzióját le tudjuk kérni a konzolon keresztül, nem csinál semmit (nem mûködik a votemap, nextmap.... satöbbi) semmi, de a ma-s parancsokat felkínálja a kliens konzol. valami ötlet?

esetleg tudnátok egy oldalt (a mani-s honlapon kívül), ahol érthetõen, pontról-pontra le van írva, mit hogy kell? gugli kilõve.

köszi!
Tudom, tudok angolul 😊
De gondolom így felfigyelnek rá, a neve alapján már rájöhetnek mi a helyzet.
Zsoltika 007
Az a reportos gomb arra van ha sértõ képeket vagy szövegeket tesz ki.

Nekem csak friend requestet küldött.
A nevére kattintva bejött a community oldala, ott van olyan, hogy report offensive content, arra rányomtam, remélem így hamarabb észreveszi a Valve, és kioszt neki egy account bant. Igen, van olyan, régebben osztogattak sokat warez tevékenységért.
fatalspeter
sick van accod? 😄

friendsbe küldik a lámák.. annyi agyuk sincs.. view aliases..

nincsmit helló

Devidbecsi
köszönöm szépen. Megvan ki volt Tompi próbálkozott. Köszi a segítségeteket, megyek css-zni csáó

armageddon666
"kamu, ne irj nekik semmit.."
"igy akarják lenyúlni az accod"

@

nem látod hogy fake? 0-val irja az O-kat

armageddon666
hát már eleve O helyett 0-k vannak, látszik hogy nem steames... +nem is szól steam IP miatt... legalábbis nemtudok róla

@

Devidbecsi
Igazából nemtudok angolul és azt se tudom mit csináljak.Ilyennel még nem volt dolgom.

Devidbecsi
AUT0MATED VERIFICATI0N SUPP0RT õ küldi és egyfolytába ismétli.

igy akarják lenyúlni az accod
armageddon666
milyen címrõl küldték?

"For verification and full control over this account please state your Account Name/Password."

add meg accod és jelszavad, szal NE add meg az accneved és jelszavad... sztem ez ilyen kamumail hogy kicsórják az accod, és holnap már fenn is lesz CS2HUn hírben hogy faszkodnak ilyen maillel és véletlen se küld el az adataid.

@

kamu, ne irj nekik semmit.. friendsbe küldte nekem is egyik srác, valami Kenny aza német gyerek xd

Devidbecsi
Helló mindenkinek HITMAN (HUN) vagyok. A segítségeteket kérném. A steam küldött nekem egy üzenetet hogy valami gond van.
AUT0MATED VERIFICATI0N SUPP0RT: Hello, Steam Automated Support has detected multiple ip usage on this steam account. This account is in danger of being shut down unless immediate actions are taken. For verification and full control over this account please state your Account Name/Password. Thank you, and for any questions please refer to steampowered.com
AUT0MATED VERIFICATI0N SUPP0RT: Please Note: Not Verifying Account Information, Your Account will be shut down within 24 Hours.

Ha valaki érti ezt vagy tudja hogy mit kéne csinálni ilyenkor akkor minél elõbb jelezze. Elõre is köszönöm nektek.

érdekes gyerek vagy te.. te mindenkinek azt mondod hogy haxol, ideje lenne már becserkészned egy nõt. vagy ha nem jön össze verd ki..

armageddon666
jah énis néztem hogy milyen részletes leírás van róla wikin 😄 gondolom azé hogyha má valaki ilyenre vetemedik ne hajjon mán bele egybõl...

kiváncsi vagyok vajon vadkender termesztéshez is van-e ilyen mértékû leírás xD

@

Zsoltika 007
Lol! Tutorial?!

sick próbálta már, nemvolt füst, és fless!
MÁRA
KI
NEK