Counter-Strike:Source
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kipróbálom gyorsan azt is.
Szerk: hm, ez már WHQL.
http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux
XP VST 120 körül, játék 70 körül.
Vista VST 90 körül, játék 40 körül.
A 163.75 beta driver állítólag 30 FPS-t hozott valakinek CSS VST-ben 140-bõl lett neki 170.
És ez azért hihetõ, mert a driver újításaihoz oda van írva, hogy improved support for hl2ep2.
Azért írok most ilyen össze-vissza izé meg minden, mert mennem kell, de még gyorsan ezt ki akarom próbálni.
Mert olyan volt már párszor, hogy elveszett a VAC szerverrel a kapcsolat, és azért vágott le. Bár ha mindig csinálja, az tényleg gyanús.
VAC ban esetén connection refused by host üzenetet ír asszem.
deilyet még nem hallottam hogy friends se menne😄 szép
csaltál ,ennyi vac megfogott= valve anti cheat
Ma délutántól a steam nem tud kapcsolódni nálam a friends-hez".
Miért van? Ja és miért van az, hogy belépek egy szerverre, és kidob 2perc mulva, hogy nemtudott kapcsolódni a VAC szerverhez?
Nálam van a gond? Mától vannak ezek a gondjaim.
Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"
Amúgy hasznát veszem játékon kívül más, értelmesebb dologra is, szóval nincs itt szó akkora sikkasztásról 😄
Meg csak 48k volt, mert a 6600GT-m hulláját beleszámolták az árába.
Én a számítógépekhez értek, és ezt õk is tudják, és látják, szóval ebben támogatnak. Mást is abban támogatnak a szülei, amihez ért, amiben lehet jövõje.
Meg most is összeszedtem 5k-t, mert mások is tudják, hogy értek hozzá, meg tudják a telefonszámom. Persze nem akartam elfogadni, de az volt a válasz, hogy ha valami szerelõt hívtak volna, az 3x ennyit kért volna, fogadjam csak el. Hát jó. A múltkor meg 12k-t kaptam, hogy vegyek 4000-ért routert.
-Csak 4000
-Nem baj, ez meg 12
😄
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
De még ha olyanok lennének akkor sem, mert az én hiányom itt egyenértékû egy Y2K katasztrófával 😄
Nem arról van szó, szívesen segítek én mindenben, de lassan az adóbevallásukat is nekem kell megírnom XD
Az indok természetesen mindig ez: "Mert te értesz hozzá"
http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux
Meg alig több, mint 1 év, és nem is mondhatják már hivatalosan 😊
Amúgy tegnap 2-kor már mentem az ágyba, szóval ha álmos vagyok, akkor nem erõltetem annyira.
Ja, meg hivatalosan is bebizonyították, hogy az agyik aktivitás éjfél és 2-3 óra között tud a legerõsebb lenni.
http://kepfeltoltes.hu/081024/g_p2_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)
\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007
semrossz, kicsit westwoodos utánérzete van.. viszont nincs rajta elég spawnpont, szal várni kell még a map updatejére... 😞
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360