73990
codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0\"
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
-
aha -
Hát valszeg vírus volt. Volt még mellette sok Trojan. Öcsi belepiszkál a gépbe... :) -
SteamHack.exe
ez mi?
C:\Users\<User>\AppData\Roaming\
Itt található, rejtve van. Folyamatokban volt. Akinél volt elkezdett laggolni, leszakadt steamről elvileg, akkor szóltak neki ismerősei, hogy még mindig Online. Ugye előfordult mostanában, hogy beragad a hl2.exe, ám jelen esetben ez a SteamHack.exe volt a folyamatoknál. Csak rendszergazda joggal lehetett leállítani, meg törölni is macerás volt.
Ötlet? Én valami keyloggerre tippelnék. Lehet egyébként hogy magához steamhez semmi köze, a csalást azt nem valószínűsítem. (Bár amennyiben egy vírus célja a patkánykodás és nem a haszonszerzés, nagyon hatásos lehet nem VAC-proof csalásokat indítani steam mellé...)
Ugye google steamhack.exe-re millió találatot dob, csak nem sok köze van ehhez :) -
Illetve alapból ezzel indulnak a szerverek
-
Vagy a cikk rossz, vagy nem ért hozzá aki meg akarja építeni. De_dust2 ami legendásan népszerű, a de_dust simát azt rühellik, mert kiegyenlítetlen.
de_dust2 azért lett nagyon népszerű, mert könnyen tanulható és teljesen kiegyenlített. Nagyjából mindenhol egyenlő feltételeket ad, nincs rajta olyan hely, ahol az überskillel megáldott ember bárkit kiszed, míg ő maga nagyon védett, illetve csapatosan sem lehet sem "áttörhetetlen védelmet" sem pedig "megállíthatatlan támadást" csinálni. -
Támogatnám.. :)
Egyébként miért éppen a dust2 futott be ennyire a CS térképek közül? Minden második szerveren ez a pálya megy folyamatosan. -
ntex #73142 OMFG...
http://www.gamestar.hu/counter-strike-dust-a-legendas-palya-megepulhet-a-valosagban.html -
[Hungarian] Star Wars Fun & GG/DM szerver mostanság mindig késve frissül.. :( -
hmm az update úgynézki jól elbaszta a játékot -.-
ma egy gyerek t ruhába látott egy ct-t megint, pedig ezt már 1x megszüntették
És olyan érdekes dolgok vannak még, hogy valakit látni valahol, közbe nem ott van, de csak egy pillanatra látni, miközben "repül" a valódi pozicíója felé... -
S8DJ #73139 Epic Fail
-
Nincs rajta fegyver szoba.
-
De tudjuk. -
azt szeretném meg kérdezni hogy nem tudjtok esetleg netalántán hogy hol van a dust2on a fegyverszoba? -
Akkor az asztalon lévő parancsikonra jobb egér -> tul. - > és a Cél után: -console -
whisper #73134 Ez az,hogy oda írtam be ,de indításkor nem jelenik meg -
Steam -> Cs.s -> tulajdonság - > indítási opciók -> -console -
whisper #73132 Sziasztok. Na megvan a mx518 + steeéseries qck pro gamer! 1xüen nagyon full kafa! köszia tanácsokat!
Még egy bugyuta kérdés régen volt már fent a gépemen és elfejetettem,hogy a steam-be hol tudom beírnia console-t cs-hez? valami print scrren vagy elérést tudok mondani? -
ja, a modok :D
már feltettem rég legfrisseb snapshotot mm-ből és sm-ből is, úgyhogy működik minden, tegnap dblocker is megvolt, aszem ennyi kell :) -
mert saját fórum részben, abban a topikban ahol én vagyok a hg, én nyitottam stb...
egy kis okoskodó buzigyereknek beszóltam, majd kitiltottam a topikból:D
Aztmondta, fel lehetne minket jelenteni, ha itt sg-n megrágalmazunk valakit (történetesen tirexi topikról van szó, és szerinte ő feljelenthetne minket...)
Én adtam neki alapot, hogy mehet próbálkozni a feljelentésemmel a bíróságra, de csak a moderátori szobáig jutott a szerencsétlen sírni shadoapuci szoknyájába...
Szánalmas -.-" -
Téged mitől warnoltak szanaszét kifli?
Amm már van minden modból működő verzió :)
Maniból is csak keresgetni kell picit :) -
:D
mondjuk ebből a szempontból nem gondoltam bele, szóval maradjon fizetős :D -
És még több csaló? Fuckyeah!
Nem lesz elég tárhely a hostingtól, hogy elférjen a banlista. -
Voltam ma lasertagezni.
Olyan volt mint a Counter-Strike.
...
Szar volt a hitbox :DDDD
"Közelről lőttem, erre megfordul és meghalok!"
vaaaagy
"De hát mellém lőttél!" (És ketten is meghaltunk, az vicces volt) -
Az kéne még! Így sok a láma! :D -
css miko lesz ingyenes? jól jönne a pub-nak egy bump :) -
Ingyenes lett a Team Fortress 2 és nem bírják a Valve szerverei a nagy érdeklődést. :p -
Néha engem is lebasz a steam szerverről, de a játékszerverről nem :D -
Engem is kidobott most először a #73117-as hibaüzenettel...
Külföldi fórumokon is írták már.Gondolom 1-2 napon belűl lesz javítás. -
Na most már minden szervernél ezt csinálja, bárhova megyek. Érdekes, délelőtt játszottam 2-3 órát, akkor nem volt gondja a szerverrel, most meg már baszakodik. -
Engem is ezzel dobál ki már 2 napja, nem értem :S Kurva zavaró.
-
Videó készítéssel kapcsolatban tudtok segíteni? A hidehud paranccsal próbáltam eltűntetni a lényegtelen dolgokat (pl. chat ablak),de olyan lehetőség nincs,hogy a célkereszt legyen egyedül látható? -
HELP! Mindig kidob ezzel a hibával:
Tudom, le van írva a Steam Supportban, de nem vok jó angolos még....
Segítsetek mert nem tudok normálisan játszani!
Köszi! -
Imádom mikor a frissítések kitörlik a legkedvencebb szervert! -.-
Volt egy német szerver amelyben (halál után azonnal folytatni lehetett a játékot) ha megöltem egy ellenséget megpontozta Így: First Blood, Double Kill, Triple Kill, Ultra Kill, stb. És ezeken a pályákon játszódott: fy_abbotatad (Bin Laden búvóhelye map) és fy_iceworld
Na, az eltűnt a kedvencemből!!!
-
MagyarRPG #73115 Szia.Kedved szottyant egy kis kikapcsolódáshoz?Vár téged is a Magyar Surf RPG szervere...80.249.166.40:27145.Jó társaság,csodás élmények.Ne habozz próbáld ki most...80.249.166.40:27145. 

-
whisper #73114 518-at fogok venni és tuti szeretni fogom mivel az 500-at is szerettem nagyon. g500-at nem tudok venni annyi pénzem nincs,de a 518 jó árba van Qck-t tudok sz.tem beszerezni, de ez a 2 oldalú pad jnak tűnik utána nézek otthon. Már alig várom hétvégén megyek haza hétfőn megveszem őket és megyek sourcezoni. Sok MMORPG-ből már elegem van kell egy kis változatosság. vissza a gyökerekhez 8))
Amúgy köszönm a sok választ. nagyon kedvesek vagytok/voltatok! -
-
egy makrót nemnagyon fog semmiféle anticheat felfedezni, ez olyan mint a bindelések.
Ezzel együtt kell élnie a css közösségnek :/ -
makró...ennyi...
másik... régi crt-men, sőt még azt azt követő samu lcd-n is ott figyelt a pötty...scoutozni jó volt :DDDDD -
logitechez lehet makrot csinálni, mindent be lehet állítani, hány ms-enként nyomja le a gombot majd engedje fel stb...
így 1 gombnyomásra olyan, mintha smg-ként használnám a dualt... -
1.) Egeremet használom, semmi segédprogram.... szar indoklás.
2.) Nem csalás, nem jutsz előnyhöz, próbáltam. Néha makkolni lehet vele azt ennyi. Esetleg ha szabályozni lehetne milyen gyorsan menjen a 3 lövés, illetve ha nem 3xFire lenne, hanem mint régen Nintendon a TURBO gombok, akkor már akár lehetne csalásnak nevezni, kb. olyan szinten, mint görgőre rakni a lövést. (duplapisztoly SMGként funkcionál)
Illetve ahhoz hasonlíthat még mikor pöttyöt rajzolsz a képernyő közepére.