Counter-Strike:Source
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
http://www.cssface.eoldal.hu/ :F@ce: 80.249.166.38:27015
amúgy volt update ebben a pillanatban 😊
Source Engine Changes (CS:S, DoD:S, TF2, HL2😄M)
Fixed a client crash in the material system
BIN LADEN búvóhelye map 😄

[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.
sv_allowupload 1 és már újra mûködik.
Amiért érdemes volt kikapcsolni azt már javították egyébként
azt hittem megkerülhetlek, de tévedtem😄
lassan game on!
Ki van kapcsolva a dolog, csak hát nem minket kérdez. De ne mond meg neki.<#eplus2>#eplus2>
Van 1000 server, miért pont itt kell játszani?
Hi folks,
We're still here and still working, just "head's down" and focused at the moment as we work closely with Valve. Not much more I can share than that, but I just wanted to let you know we hear you and care a lot about CS.
Jeff
vki okos tuti tudja mi a megoldás, szóljon Gabencnak<#vigyor4>#vigyor4>
Fixed a server crash caused by players committing suicide
[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.
Have fun, terjesszétek hátha kijavítja még ma a Valve ezt a hibát.
+tuscan
+season
Ezek számítanak most a mainstreambe
Néha látni 1 cbble-t,tides-s,contra-t,core-t is
de_dust2
de_inferno
de_nuke
de_train
Esl mappok talán meg:
de_contra
de_tuscan
de_season
de_core
Az biztos h de_Aztec,de_dust meg de_Cbble már nem az, a de_portról és de_chetaurol még nem is hallotam <#shakehead>#shakehead>
de_aztec
de_cbble
de_chateau
de_contra
de_dust
de_dust2
de_inferno
de_nuke
de_piranesi
de_port
de_prodigy
de_tides
de_train
de_cpl_mill
de_tuscan
vagy van még?
@
trailerét találtam csak meg, azaz töltöttem fel
@
Egyébként a DM megtaníthat célozni, de "játszani" nem. Mármint nem csak a célzásból áll az egész. Mármint hiába célzol kurva jól ha mindig hátba lõnek, meg ugye a reflexnek is vannak határai 😊 Én szeretem ha jó eséllyel tudom hol van az ellenfél 😄 Ehhez meg tapasztalat kell. És ez meg nem DMen jön meg. (waron béna lennék, pub tapasztalattal. szal ha warozni szeretnél warozz 1000el)
@
Vagy van valami ötletetek a célzás fejlesztésre?
azt a menüpontot sosem használnám...az max a gyengén látókat és fakezû nyugdíjasokat segíti a golyós egér anyuka hímzett asztalterítõjén való használata közben!!!
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Amúgy nagyobb szart csinálsz ha a programokat máshova telepíted mint kéne!
Ez a szerény véleményem...
@
Annyit észrevettem, hogy mióta a rendszer meghajtóján van a Steam, sokkal hamarabb töredezetté válik a meghajtó.
Ez jelentõsen lassítja az egész rendszert?
Itt az az érdekes még, hogy jelenleg a másik vincsi nincs már meg, így csak egy fizikai lemez van 2 részre partícionálva. Ebben az esetben mindegy is, hogy melyik partícióra megy a Steam (és a CS), vagy ez is számít?
Érdemes átraknom az egészet így is a másik partícióra?? <#fejvakaras>#fejvakaras>
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
Szóval az ilyen metamodsource,sourcemod,maniadmin,evetscripts (és a hozzájuk tartozó addonok) használata teljesen biztonságos.(aki mást mond ,az csalt és nem csak ezeket használta)
@arma
Ezt kb azóta meg lehetett csinálni amióta CSS van és vannak rá pluginok. Ez a frissítés asszem tavaly Augusztusban vagy a környékén lett kaidva és azóta a kliens oldalon cska akkor tudsz pluginokat futtatni ha -insecure módba rakod a játékot (persze ez az is jelenti hogy a VAC kikapcsolt állapotba lesz ha te csinálsz szervert), de nem tudom illetve nem próbáltam hogy így tudnak e rád csatlkaozni a többiek, de valószínü hogy igen.
Habár a legegyszerûbb mód még mindig a STeam könyvtárból lehúzni a "Source Multiplayer Dedicated Server"-t és azt indítani illetve abba tlepíteni a pluginokat. Így nem kell szarakodni a secure insecure móddal, illetve így lehet trükközni a többmagos gépeken is hogy sok botnál se essen le annyira az FPS mert a szerver affinitását mondjuk 1 magra állítod.
Akkor ezt korábban is meg lehetett oldani? Mert emlékszem anno GG-ztünk volna haverokkal, csak ilyen create game megoldással nem tudtunk. Ezért béreltünk végül szervert 😄
@
Akkor kellemetlen, ha elfelejtem... 😊
Egyébként menet közben kb. hány FPS az "átlagos/normális/jó" érték a mai gépeken, mai videokártyák mellett futtatva?
Neked/nektek kb. milyen FPS értékeken fut a játék?
Mit érdemes levenni minimumra vagy kikapcsolni a grafikai beállításoknál?
Mi az aminek a kikapcsolása nagyon megdobja (jó irányba) az FPS-t?
Config fájlba nem akarok belenyúlni és másikat sem felrakni, tehát az alapértelmezett konfighoz kérdezem.
Video stress test menüpontban a játék által mért érték nálam 297 FPS.
Ahogy a szervereknek is lehet addonokat használni (hozzáteszem legiti, pl sourcemod,evenscripts,mani amin) úgy klien oldalon is lehet õket használni.
A közelmúltban kiadott frissítés miatt egyszerû a dolog. Bemásolod magadnak a cuccokat meg beálílátod és amikor használni szeretnéd botozáshoz a satrtup ba be kell írni hogy -insecure hogy engedélyezd a játknak a pluginok használatát, amikor meg neten akarsz játszani kilépsz a játékból és áítorid -secure -ra ez letiltja a pluginokat.
Csak az esetben jár a buksira koppintás a VAC részérõl ha segédprogramot használsz (vagyis csalást) és secure módba is tudsz pluginokat betölteni.
#72940-hez a cod4 map neve "crossfire", viszont a cs-s adaptációját sehol nem találom.
@
Másik kérdésem:
Cod4-ben ha valaki emlékszik még az egyik alap map-ra, ahhoz nagyon hasonlót keresek.
Egy lepusztult városrész, lényegében egyetlen hosszú utca, valami közel-keleti országban, napsütés, szétlõtt busz, oldalt üzletek, fent szemben snipereknek maxibiztos elbújhely, 😊
Nem tudom hogyan keressek rá.. valakinek megvan esetleg?