73990
codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0\"
WIDTH=790 HEIGHT=343>

Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
  • morcosqtya
    Egy kis ON:

Mi a véleményetek erről a dologról? CSS etikai nagykönyv mit ír erről?:

Két munkatársammal anno COD4 szervert béreltünk, és szóbajött a 3xfire gomb használata az egéren.
    Egyik munkatárs: ez csalás, és rájönnek úgyis, kibannolnak stb stb..
    Másik: miért lenne csalás? Egeremet használom, semmi segédprogram, semmi wallhack vagy akármilyen szarság..
    Egyik: akkor is csalás! Az egér benne van a játékban? Nincs. Na akkor..

No erre sokat nem tudtam mondani, személy szerint nem tartom aggályosnak... de érdekelnek az íratlan FPS szabályok is...
  • armageddon666
    az új dupla optikás Razer csoda érdekelne Razer ExactMat egérpaddal :) Csak csöppet drága ...
  • morcosqtya
    X7-re igaz, valóban ráizzadsz.
    A G500 minden tekintetben problémamentes.
    Nem gumi az oldala, ami idővel ragad, szétkopik és egy foszlós massza marad belőle. Nem izzadsz rá, egyszerűen valahogy taszítja a koszt és port, kivételes anyagból van. Egy zsírfolt sincs rajta.
    Oldala ergonomikus, kényelmes.

Razer-eket néztem, hát vannak érdekes darabok.. MMO-s őrületek tombolnak.. 20 gomb az egér oldalán stb..
    Razer Naga Molten e.
  • kifli
    vegyél qck-t, ami vékonyabb, nagyobb, nem mozdul el az asztalról, és csak 1x kell megvenned :)
  • Falkon
    Nekem is. Ezért kell vennem egy újat! :D
  • kifli
    Nnekem arról mindig lejött a szövetréteg...
  • Falkon
    Hallod 170ft. Ki nem sz*arja le ha leeszem? :DDDDDDDDDDD
    Veszek egy újat! :D
  • Spészgószt
    1hetet nem bír főleg nyáron! ráizzadsz le eszed, le iszod, fröccs sör stb...kuka egyből...én meg csak egy nedves törlő és voila új égérpad
  • Falkon
    170ft kínai szövet, és teljesen kiváló! :D
  • Spészgószt
    A4 re ráizzad a tenyered meg az ujjad is kurvára, mx518 nak kurva jó az oldala és kényelmes is.
    Egérpad nekem ilyen van.
    nem emlékszem mennyi volt de nem egy nagy összeg...fasza két oldalas felület egy durvább rücskös és egy szinte tükör...a Razer mindig elszaladt róla a teflon talpakkal, de az mx se ragad meg :D
    Itt az anno teszt is...elég régi szegény, de örök darab soha nem kopik el! Én imádom
  • pointer4
    +1!! 4 éve megvan, előtte 2 havonta cseréltem őket.

Az az a4tech ránézésre nem valami bizalomgerjesztő, mx518 űber tuti, és bevált.
  • whisper
    Revoltek ilyen egérpadom volt http://www.revoltec.net/revoltec.net/index.php?StoryID=7&ArticleID=75&WorldID=3&websiteLang=en csak elkopott és gck tűnik szimpatikusnak. havernak vettem egy ilyet revoltec ,de sajna nem találok már ilyet pedig iylenen használja a razer egerét és nagyon jó csak sehol nem tudom beszerezni
  • kifli
    qck steelseries szövet pad is nagyonjó, nekem ez van, és nagyon meg vagyok vele elégedve :)
  • HUNBloff
    Szerver felvétele vagy ha angol a css-d akkor add a server.Ne feled ide kell csatlakozni [HUN] ~ InNovaTioN ~ CoLoNiA ~ | PUBLIC SZERVER | ** New Klan TeaM ** |
    Counter-Strike:Source SZERVER IP : 178.248.200.20:20020
  • armageddon666
    ugyanaz csak nagyobb... Akkor már 5L vagy Razer acél egérpad. (aminél attól tartok hogy elkopik a felülete, ezért nem vettem)
  • whisper
    Azért egy Steelseries QcK Mass Pro-t megérdemel az mx518 8)
  • lolSL
    add a server
  • wollnerd #73091
    De nem csatlakozni szeretnék csak megkeresni hogy felvegyem a kedvencekbe!
  • armageddon666
    100 forintos tesco fekete textil!! :)
  • lolSL
    konzol connect ip
  • wollnerd #73088
    Lehet-e egy szervert keresni az IP címe alapján?
  • whisper
    Nagyon köszönöm a válaszokat. Sokan sok helyen az mx518-at javasolták és volt egy mx500-am 8 évig nyúztam (szinte minden nap) és a mai napig hibátlanul megy apám gépén így mx518-at választom és a javaslatotokra nézek egy jó egérpadot alá. Jó játékot addig is nektek!!
  • morcosqtya
    Azokat dícsérik is nagyon.
    A Razer egerek magasan árazottak, de padot én is akarok venni.
    Azért nem váltottam le ezt az egyszerű szilikonost, mert nem játszok olyan borzasztó sokat, viszont a csuklómnak kényelmesebb a kiemelt puha támaszték (netezéshez, általános használatra). Igazából mindkettő kellene.
  • morcosqtya
    Természetesen, adott ársávban vegyél lehetőleg a legjobb ár/érték arányút.
    Nem követem most az egér piacot, a G500-at ártól függetlenül szúrtam be.

De ami még járt nálam és tudom ajánlani az az A4Tech X750 (régi), és az X750F. Ez jó árban volt, megbízható kényelmes csak kopik (2 év alatt).
    Kapható most is utódja 4-4,8 K körül, szerintem nem rossz ár érte..

Utódja elvileg ez:
    XL750 BH - öcsémnek ez van, elégedett vele.

• armageddon666
    Úgy kezdte, hogy Razerre nincs pénze, ez sztem hasonló árban van.
    + nagyon hi-end csúcsegérhez már nem árt valami jó egérpad is.... (Razernek az acél egérpadja nagyon jó :D Egyszer volt hozzá szerencsém. Zéró súrlódás :D)
  • kifli
    g9
  • whisper
    Figyu,de én olyan 8 ért tudok 518-at a g500 meg 15700 annyival jobb a 518nál ,hogy megéri a dupla árat.. mx518-at nagyon sokan ajánlják a g500-at csak pár ember mondta.
  • morcosqtya
    Szintén egy megbízható (és kényelmes) egér, de sajnos szétkopik a borítása/festése egy idő után.
    Nagyon szerettem azt is, munkahelyre bevittem miután leváltottam.
  • morcosqtya
    Logitech G500-at is ajánlom:

onboard memory - programozható (setpoint nagyon használható) hordozható beállítások
    érzékenységi profilok egy gombnyomásra
    súlyozható
    piszkosul kényelmes
    nem érzékeny a koszolódásra, nem vonzza a port
    pontos lézer
    görgő lendkerék bekapcsolható
    minőségi konstrukció és vezeték (sodrott borítás)

• HUNBloff
    [HUN] ~ InNovaTioN ~ CoLoNiA ~ | PUBLIC SZERVER | ** New Klan TeaM ** |
    Counter-Strike:Source SZERVER IP : 178.248.200.20:20020
  • Spészgószt
    nekem 5 éve megvan és már használtan cseréltem anno egy Diamondback Plazmáért .
    Szerintem azért a logitech megbízhatóbb és minőségibb márka mint egy A4tek...
  • Falkon
    X7 powa! 2 éves egér, semmi baja nincs. Imádom! A4Tech X-718BK
  • Spészgószt
    mx518 rulez
    legjobb mai napig!
    Nem kell kocsog aim_deagle -n játszani és nem vered szét agyatlanul!
  • whisper
    köszi a válaszokat. segített!! thx
  • kifli
    ááá, g9 sokkal jobb
  • HTS s3rg1nh00
    amíg nem hal meg a jobb katt(vagy az még az 510 volt?)
  • lolSL
    mx518 a legjobb logitech egér a mai napig.
  • armageddon666
    Illetve Logitech kényelmesebbnek tűnik.
  • armageddon666
    XL-750BF (vagyis X-750 széria) eléggé bejött nekem. Az XL-747H viszont nem tudom milyen. Anno CSHU-n voltak egértesztek, ott az X-718 vagy melyik jött ki győztesen, ezért ismertem meg a márkát.

Logitech MX5xx szériájáról is jókat hallottam, viszont azzal nincs tapasztalatom.

Nézd meg milyen extrákat tudnak, és hogy kellenek-e a azok. Egyébként pedig vedd az olcsóbbat.
  • whisper
    Sziasztok egy érdekes kérdésem lenne. most szeretnék egeret venni de 2 egérről érdeklődnék tudom ezt nem az egér vásár topic ,de mivel ilyen játék ezért itt teszem fel hátha valaki tapasztalati válasszal tud szolgálni! MX518-on gondolkodom mert régen az mx500 nagyon bejött és remélem hasonló jó lesz ,de most sokan ajánlják ezt a A4TECH XL-747H -et. valaki tudna nyilatkozni érdemlegesen ebben a témában?

Előre is köszi mindent

Ui.:MS-et nem veszek és razerre nincs pénzem.