Counter-Strike:Source
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Altra meg guggol...
???
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
A konzolba pedig: ConVarRef sb_dontshow_maxplayer_warning doesn't point to an existing ConVar
tp-link routerem van.
mi lehet a probléma? segítsetek légyszi!!
Szóval, itt lehet játszani. Ha nem vagy bunkó és tudsz olvasni akkor te is elférsz. Itt war klánt nem találsz, ha utána gondolok még klánt se nagyon de játszani szeretünk. Ja még valamit. All talk van és folyamatosan megy a szövegelés. Ha ez zavar akkor ez nem a te szervered.
Független szagértök (nem el írtam) azt mondják jó a szerver. Már banoltuk õket.
80.249.166.44:27080
www.synhosting.eu ha ez mond valamit.
Van 1000 server, miért pont itt kell játszani?
Mókás mód :D
[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.
VAgy nemtudom mi kell hozzá :D
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Igazából egy kellemes közösséget / klánt, akik nagyjából ugyanazokon a szervereken játszanak többen, együttmûködve.
"Csapatot" ahol hasznos lehetnék esetleg (bár elég gyenge/átlagos játékos vagyok).
"War-ozás" kifejezést definiáld nekem! :)
Versenyezni, lanozni (gépet hurcikolni) nem szeretnék.
@
CSS Steam-es accountom (2006) van, szabadúszó vagyok egyelõre, de keresnék egy hazai, nagy taglétszámú klánt, közösséget csatlakozáshoz, lehetõleg nem tízévesekbõl szervezõdött csoportot, lehet kifejezetten senior is, nem vagyok már húsz éves én sem... :)
Miket ajánlotok?
http://www.cssface.eoldal.hu/ :F@ce: 80.249.166.38:27015
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
Nemtudjátok, hogy mi lehet a gond a játékkal?
Ma egyszerüen akartam egyet játszani és ezt irja ki amikor inditani akarom a játékot.A tegnap este még ment...
Tost: Raikkönen még piásan is gyorsabb, mint a többiek!
A letöltési filtert nem állítottam, mindent le kéne töltenie és mikor elõször felléptem töltötte is a dolgokat, viszont az érdekes, hogy mindenki másnak jó :S
Amit elsõ körbe megnéznék hogy a letöltés filter mire van állítva mert lehet nem engedi hogy extra tartalmak tölts le a szerverrõl és mivel nem tudod letölteni ezért csinálja ezt. (Szerverre csatlakozásnál nem "tölti le" mindig ugyanazok a fájlokat újra és újra? mert ha igen akkor a szerver odlalon is lehet gond.)
http://www.cssface.eoldal.hu/ :F@ce: 80.249.166.38:27015
Van egy szerver(nem reklámoznék) ott ha meghal valaki kiesik belõle egy elsõsegély csomag(ez a HL2-bõl való cucc), sajnos nálam valamiért a csomag modellje helyett egy nagy error-t ábrázoló felirat model jelenik meg ami rettenetes ronda a rózsaszín fekete színével.
Ha valakinek van ötlete segítsen, régebben jó volt, és nem a szerver hibás sztem mert másnak jó.
Esetleg, ha feltöltené azt a modelt és részeit valahova, vagy vmi megoldást...
Elõre is köszönöm!
és igen eredeti
Esetleg steam mappából töröld a clientregistry.blob file-t, és resizd a steamet.
Te vagy az angolok Kazincy-ja.
nem játszottam már vagy két hete!
hogy hogy hogy:D
consolba : connect 80.249.166.44:27080 :)
Járókeret(80.249.166.44:27080) vakond(DSL)(rum)
én kb fél évnál járok és nem hiányzik:D
\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)
Jatszottam ezzel a jatekkal nehany ev kihagyas utan....
Nem kellett volna....
:))
Az miért van, hogy hetente eltûnnek a kedvencekbõl a szerverek?
A pisztáciát ehetõ magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésû talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
Hogyan kell a szervert IP-címre keresni?