Counter-Strike:Source

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

wollnerd
Lehet-e egy szervert keresni az IP címe alapján?

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

Nagyon köszönöm a válaszokat. Sokan sok helyen az mx518-at javasolták és volt egy mx500-am 8 évig nyúztam (szinte minden nap) és a mai napig hibátlanul megy apám gépén így mx518-at választom és a javaslatotokra nézek egy jó egérpadot alá. Jó játékot addig is nektek!!
morcosqtya
Azokat dícsérik is nagyon.
A Razer egerek magasan árazottak, de padot én is akarok venni.
Azért nem váltottam le ezt az egyszerû szilikonost, mert nem játszok olyan borzasztó sokat, viszont a csuklómnak kényelmesebb a kiemelt puha támaszték (netezéshez, általános használatra). Igazából mindkettõ kellene.

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

morcosqtya
Természetesen, adott ársávban vegyél lehetõleg a legjobb ár/érték arányút.
Nem követem most az egér piacot, a G500-at ártól függetlenül szúrtam be.

De ami még járt nálam és tudom ajánlani az az A4Tech X750 (régi), és az X750F. Ez jó árban volt, megbízható kényelmes csak kopik (2 év alatt).
Kapható most is utódja 4-4,8 K körül, szerintem nem rossz ár érte..

Utódja elvileg ez:
XL750 BH - öcsémnek ez van, elégedett vele.

armageddon666
Úgy kezdte, hogy Razerre nincs pénze, ez sztem hasonló árban van.
+ nagyon hi-end csúcsegérhez már nem árt valami jó egérpad is.... (Razernek az acél egérpadja nagyon jó 😄 Egyszer volt hozzá szerencsém. Zéró súrlódás 😄)

@

kifli
g9
Figyu,de én olyan 8 ért tudok 518-at a g500 meg 15700 annyival jobb a 518nál ,hogy megéri a dupla árat.. mx518-at nagyon sokan ajánlják a g500-at csak pár ember mondta.
morcosqtya
Szintén egy megbízható (és kényelmes) egér, de sajnos szétkopik a borítása/festése egy idõ után.
Nagyon szerettem azt is, munkahelyre bevittem miután leváltottam.

morcosqtya
Logitech G500-at is ajánlom:

onboard memory - programozható (setpoint nagyon használható) hordozható beállítások
érzékenységi profilok egy gombnyomásra
súlyozható
piszkosul kényelmes
nem érzékeny a koszolódásra, nem vonzza a port
pontos lézer
görgõ lendkerék bekapcsolható
minõségi konstrukció és vezeték (sodrott borítás)

~ InNovaTioN ~ CoLoNiA ~ | PUBLIC SZERVER | ** New Klan TeaM ** |
Counter-Strike:Source SZERVER IP : 178.248.200.20:20020
Spészgószt
nekem 5 éve megvan és már használtan cseréltem anno egy Diamondback Plazmáért .
Szerintem azért a logitech megbízhatóbb és minõségibb márka mint egy A4tek...

[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.

Falkon
X7 powa! 2 éves egér, semmi baja nincs. Imádom! A4Tech X-718BK

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

Spészgószt
mx518 rulez
legjobb mai napig!
Nem kell kocsog aim_deagle -n játszani és nem vered szét agyatlanul!

[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.

köszi a válaszokat. segített!! thx
kifli
ááá, g9 sokkal jobb
HTS s3rg1nh00
amíg nem hal meg a jobb katt(vagy az még az 510 volt?)

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

lolSL
mx518 a legjobb logitech egér a mai napig.

armageddon666
Illetve Logitech kényelmesebbnek tûnik.

@

armageddon666
XL-750BF (vagyis X-750 széria) eléggé bejött nekem. Az XL-747H viszont nem tudom milyen. Anno CSHU-n voltak egértesztek, ott az X-718 vagy melyik jött ki gyõztesen, ezért ismertem meg a márkát.

Logitech MX5xx szériájáról is jókat hallottam, viszont azzal nincs tapasztalatom.

Nézd meg milyen extrákat tudnak, és hogy kellenek-e a azok. Egyébként pedig vedd az olcsóbbat.

@

Sziasztok egy érdekes kérdésem lenne. most szeretnék egeret venni de 2 egérrõl érdeklõdnék tudom ezt nem az egér vásár topic ,de mivel ilyen játék ezért itt teszem fel hátha valaki tapasztalati válasszal tud szolgálni! MX518-on gondolkodom mert régen az mx500 nagyon bejött és remélem hasonló jó lesz ,de most sokan ajánlják ezt a A4TECH XL-747H -et. valaki tudna nyilatkozni érdemlegesen ebben a témában?

Elõre is köszi mindent

Ui.:MS-et nem veszek és razerre nincs pénzem.
Igen,mert még beállítások folynak,pont akkor kezdték el amikor ez betettem ide, de ha kész szólok és lövünk egyett. 😉
wollnerd
Nem sikerül kapcsolódnom a szerveredhez!

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

wollnerd
Majd este benézek! 😊

Üdv!

Újra megy a CSS szerverünk. Ha van kedvetek lõni egyet, akkor nyugodtan
gyertek.

~ InNovaTioN ~ CoLoNiA ~ | PUBLIC SZERVER | ** New Klan TeaM ** |
Counter-Strike:Source SZERVER IP : 178.248.200.20:20020
köszi szépen tényleg ez volt az a parancs,de valószínûleg már ezt megszüntették😞

ARSENAL&POKER

FSpofon
hud_centerid

Arab money

köszi, sajna ezek nem jöttek be olyan parancs ami cl_center-el kezdõdne nincs. crosshairt meg hiába teszem 0-ra akkor se jelenik meg a célkeresztem meg ha 1re akkor sem, nem tudom miért csinálja ezt.

ARSENAL&POKER

crosshair 0 és nem lesz célkereszted, a másik meg valami cl_center... tabot nyomsz és tovább írja azt rakd 0ra
Na ismét van pár kérdésem😊 milyen console paranccsal tudom a játékosok neveit a bal alsó sarokba tenni mint régen. A másik pedig, hogy ha átlátszóvá teszem a célkeresztem akkor eltûnik de amint kiveszem a pipát már ismét van. Elõre is köszönöm.

ARSENAL&POKER

Narxis
Biztos UPC dolgozó. 😄

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

armageddon666
Köszi, sejtettem hogy ilyesmi. Csak van ismerõs aki UPC-s és mégse laggol.

@

kifli
tudom hogy fentvan, de úgy nem nézem meg 😄

ha neten elkezdek nézelõdni, úgysem azt csinálom amit akartam eredetileg 😊

Ha ugyanazn a kábelen jön a net, mint amin a tv, nemhiszem hogy ez kivitelezhetõ, hogy egyik digi, másik t-home 😞
FSpofon
lehet net az egyiktõl és tv a másiktól (de neten úgyis fent van minden tv mûsor)

Arab money

kifli
én digihez mennék 80/25-ös net tetszene 4700-é, de 2 csatorna van amit nézek, és ha hozzájuk mennék az egyik megszünne, meg azok közül is az egyik amit tesóm néz (én comedy central, õ mtv...), így digi ki vannak lõve (meg a tvnetwork-öt vették át, és az sem tetszik), upc meg nincs nálunk (elvileg nemsoká lesz...), t-home-tól meg marad drágáért a kis sávszél...
Spészgószt
nekem nem lagol a 120-as... 😄 csak a béláknak akik nem restartolják a modemet! Kócsag UPC a 120ashoz képes 10M feltöltést adni... 3 sávos letöltésem van és adnak hozzá egy felt...<#boxer> bár azt ígérték azt is bõvítik 2re és akkor nõ a feltöltés is...

kifli
egyébként t-home is csinál valamit mostanában, mert tegnap pl itt szegeden éjféltõl reggelig nem volt net, amit be is jelentettek már jóelõre...
Lacccca
Csak annyit mondok hogy a szokásos UPC sávszél emelés = laggoltok 1 hónapig dolgok.
Gondolom aki ezt tapasztalja az mind UPC-netes, és pont most van emelés az alsóbb szegmensbe. Kicsit bõvebben: KATT

http://www.cssface.eoldal.hu/ :F@ce: 80.249.166.38:27015

armageddon666
Jó az egy dolog, arról tudok, ennek nem hiszem hogy köze van hozzá, lévén nem általános. Nem is hiszem hogy gépi hiba, mert apám gépén ugyanez van, illetve mintha más is panaszkodott volna ilyesmire. De nem mindenki.

@

kifli
synhosting-nál vagyis nem náluk, hanem szerverterembe valami gondok voltak, nekünk megállt a játék kb 2-3 percre, majd folytatódott onnan ahol abbamaradt, addig se a weboldaluk nem jött be, se a többi szervert nem láttam keresõbe XD

Remélem gyórsan megoldódik, mert eddig még nem volt semmi baj a synhostingos szerverekkel, remélem így is marad, bár ez nem tõlük függ most...
wollnerd
Megint elbaszott ez a mai frissítés? Úgy látom hogy igen...<#violent>

armageddon666
A játék véletlenszerûen megáll másodpercekre, aztán visszadob pár métert, és újra megjelennek a fegyvereim, mintha most vásároltam volna.
Néha nem áll meg csak simán visszadob.
A túszok kör után ott maradnak ahol elõzõ körben hagytuk õket.
Az ablakot néha úgy látom mintha be lenne törve, közben nincs.
Ellenfeleket látok ott, ahol nincsenek. Ahol vannak, ott meg nem látom õket.

MI A LÓFASZ VAN?

@

rate-et úgy tudod beállítani, hogy a konzolba beírod:

rate 35000
cl_cmdrate 66
cl_updaterate 66

vagy keresd meg a cfg-ben mint ahogy írták és ott írd át, majd tedd írásvédetté.

ha nincs konzolod akkor úgy tudod elõhozni, hogy a steamen belül jobb klikk a játékra>properties>set launch options> írd be: -console.
armageddon666
Az kb az hogy hány vérfolt/golyónyom maradjon meg a falon.

@

Optimus Prime
A minap töltöttem le, szóval minden az alapon lehetett. Én egyébként a Multiplayer decal limit-re tippeltem, mert mást nem találtam a beállításokban.
Kép

Egyébként ez m lenne? Kb. gondolom, de pontosan mire jó vagy miért van? Elég, ha a játékban béna vagyok - tegnap 0-16 K/D után léptem ki -.-

XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"

köszönöm szépen, sikerüt

ARSENAL&POKER

kifli
lépjél fel rendes szerverre és nem kell semmit állítanod 😊

Sickness
cfg-be írd át és tedd írásvédetté.

Fogd már be a pofád, ha hozzám beszélsz!

armageddon666
4096???????? Az már 10 éve is szar volt O.o hol állítod te és mit?

@

morcosqtya
Ha a .cfg file-ban átírod akkor elvileg nem szabadna változnia...

Optimus Prime
1 év után gondolta újra játszok, de sok szerver azzal csesztett, hogy állítsam a ret-et 35000-re. Kb. tudom hol lehet ez belõni, de nekem visszaáll 4096-ra, pontosabban 4096.00000 (azt hiszem ennyi nulla van). 1, nem tudom pontosan mi ez 2, nem értem miért nem marad a beállított értéken.
Van erre megoldás, vagy játsszak offline botok ellen.

XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"