Counter-Strike:Source
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
A Razer egerek magasan árazottak, de padot én is akarok venni.
Azért nem váltottam le ezt az egyszerû szilikonost, mert nem játszok olyan borzasztó sokat, viszont a csuklómnak kényelmesebb a kiemelt puha támaszték (netezéshez, általános használatra). Igazából mindkettõ kellene.
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
Nem követem most az egér piacot, a G500-at ártól függetlenül szúrtam be.
De ami még járt nálam és tudom ajánlani az az A4Tech X750 (régi), és az X750F. Ez jó árban volt, megbízható kényelmes csak kopik (2 év alatt).
Kapható most is utódja 4-4,8 K körül, szerintem nem rossz ár érte..
Utódja elvileg ez:
XL750 BH - öcsémnek ez van, elégedett vele.

+ nagyon hi-end csúcsegérhez már nem árt valami jó egérpad is.... (Razernek az acél egérpadja nagyon jó 😄 Egyszer volt hozzá szerencsém. Zéró súrlódás 😄)
@
Nagyon szerettem azt is, munkahelyre bevittem miután leváltottam.
onboard memory - programozható (setpoint nagyon használható) hordozható beállítások
érzékenységi profilok egy gombnyomásra
súlyozható
piszkosul kényelmes
nem érzékeny a koszolódásra, nem vonzza a port
pontos lézer
görgõ lendkerék bekapcsolható
minõségi konstrukció és vezeték (sodrott borítás)
Counter-Strike:Source SZERVER IP : 178.248.200.20:20020
Szerintem azért a logitech megbízhatóbb és minõségibb márka mint egy A4tek...
[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
legjobb mai napig!
Nem kell kocsog aim_deagle -n játszani és nem vered szét agyatlanul!
[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.
Logitech MX5xx szériájáról is jókat hallottam, viszont azzal nincs tapasztalatom.
Nézd meg milyen extrákat tudnak, és hogy kellenek-e a azok. Egyébként pedig vedd az olcsóbbat.
@
Elõre is köszi mindent
Ui.:MS-et nem veszek és razerre nincs pénzem.
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
Újra megy a CSS szerverünk. Ha van kedvetek lõni egyet, akkor nyugodtan
gyertek.
Counter-Strike:Source SZERVER IP : 178.248.200.20:20020
ARSENAL&POKER
ARSENAL&POKER
ARSENAL&POKER
ha neten elkezdek nézelõdni, úgysem azt csinálom amit akartam eredetileg 😊
Ha ugyanazn a kábelen jön a net, mint amin a tv, nemhiszem hogy ez kivitelezhetõ, hogy egyik digi, másik t-home 😞
Gondolom aki ezt tapasztalja az mind UPC-netes, és pont most van emelés az alsóbb szegmensbe. Kicsit bõvebben: KATT
http://www.cssface.eoldal.hu/ :F@ce: 80.249.166.38:27015
@
Remélem gyórsan megoldódik, mert eddig még nem volt semmi baj a synhostingos szerverekkel, remélem így is marad, bár ez nem tõlük függ most...
Néha nem áll meg csak simán visszadob.
A túszok kör után ott maradnak ahol elõzõ körben hagytuk õket.
Az ablakot néha úgy látom mintha be lenne törve, közben nincs.
Ellenfeleket látok ott, ahol nincsenek. Ahol vannak, ott meg nem látom õket.
MI A LÓFASZ VAN?
@
rate 35000
cl_cmdrate 66
cl_updaterate 66
vagy keresd meg a cfg-ben mint ahogy írták és ott írd át, majd tedd írásvédetté.
ha nincs konzolod akkor úgy tudod elõhozni, hogy a steamen belül jobb klikk a játékra>properties>set launch options> írd be: -console.
Kép
Egyébként ez m lenne? Kb. gondolom, de pontosan mire jó vagy miért van? Elég, ha a játékban béna vagyok - tegnap 0-16 K/D után léptem ki -.-
XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"
ARSENAL&POKER
Van erre megoldás, vagy játsszak offline botok ellen.
XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"