73990
codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0\"
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
-
Tessék
-
Eladó gift? Fejtsd ki. -
van egy eladó gift-em, valakit esetleg érdekel?
Kiváló lehet második accnak csaláshoz XD
-
neeeem, csak akkor megy a pofázás camp miatt, ha már nagyon sokáig bassza valaki a rezet értelmetlenül :D -
PunkZoli #73306 anticamp plugin azért remélem úgy működik, hogy ctnél nem bánt, csak terrort, aki nem mozdul, bomba lerakás után azt sem ugye?! -
anticamp pluginunk pedig a legjobb, a holvagymárbazdmeg, vagy a spectatorok részéről a mennyélmárbazdmeg felkiáltás :D -
hááát eléggé legyilkolja a játékkedvet...engem a dio-ról bannolnak állandóan...nem bírom megállni és egy elbénázott vagy épp parádés bicskázás után beírok valami "szerintük" káromkodást....és már banned is a jutalmam...:P eléggé idegölő...pedig semmi csúnyát nem szoktam...dehát ez van... :P
-
Mondjuk ilyen anti-rush, anti-camp, fegyvertiltás, etc mellett néha úgy érzem mintha a playerek botokkal szeretnének inkább játszani... -
megadott pontoknál a t-k vagy ct-k (attól függ de vagy cs map), nem tudnak tovább menni.
Beállítható slay is, vagy hogy elvegye minden fegyverüket, vagy csak chates figyelmeztetés :) -
mi az az anti rush 60 mp?
ha túlfutok egy vonalon 60mp előtt akkor slay? vagy 60 mp után átmehet a másik kezdőjére előtte nem?
ez egy plugin? vagy mi?
bár én előszeretettel megyek rá a rusherekre pont jók firstbloodnak :D -
Mi talinkra nem tudott eljönni mert el kellett utaznia :D
Mikor mondta hogy neki a köv hétvége jó, meg már késő volt...
Azért mi berugtunk nélküle is :) -
jarokeretkoszti #73299 Ja és még valami:
Járókeret Group Steam honlap
-
jarokeretkoszti #73298 Szia! Hát erre a beszivárgásra annyit csak, hogy olyan jól beszivárgott, hogy annyira komázzuk Őt, hogy következő élőtalira már el is hívjuk illetve jelezte hogy el is jön.
-
jarokeretkoszti #73297 Szia! Esetleg nézd meg ezt: IP: 80.249.166.44:27080
Járókeret Server honlap
Itt öreguras elvek vannak. Általában se awp se magozó. Viszont van rtv és nominate. Egy kör 2x12 menet. Általában cs és de mapok, de van fy rats és gg is. Ennyi. -
perplayer tiltás van, amint megvan a 4v4 engedélyezve van 1/team 8v8-tól pedig 2
Ja a pályaszavazásba és játékosszám függően kerülnek be a mapok, így nem lesznek óriás mapok kevés embernél :)
Amúgy shinigami személyében már hozzátok is beszivárogtunk :D -
== konkurencia.
Majd kiürítem talán :D:D:D
AWP-t tiltjátok? -
na egy kis reklám :D
majdnem megszűnő szerverünk, újraindult, mégpedig új ipcímen!
[HUN]MaGneTik 18+ pub/fun szerver
IP: 195.184.9.35:29010
KATT a csatlakozáshoz!
Ide is lépj be:
SETAM GROUP
(nem nyomjuk naponta 20x az eventeket, ha valami újdonság van, azt szoktuk kiírni)
Laggot és hibox mászkálást eddig nem tapasztaltunk az új szerveren :)
Így mondható lagmentesnek :D (az összehasonlítási alap, egy synhosting szerver volt, ahhoz képest eddig nem vettem észre, hogy rosszabb lenne, és ott azért elég jó szervert kap az ember)
Ezeken a mapokon tudtok játszani, ha feljöttök: LISTA
A szerveren alltalk van, nem a véresen komoly taktikolásra megy a dolog, ikább a jó társaság a lényeg. (Ha nem szereted ha beszélnek, akkor voice_enable 0 vagy ne gyere fel :D)
A szerver nem tölt le soksok megányi fölös cuccot, 1-2 üdvözlőzene, c4 timer, és külön kívánság miatt quake hangok. Ha ezeket nem szeretnétek leszedni: cl_downloadfilter nosounds
Skinek és hasonlók nincsenek!
Alap mapokon anti rush 60mp-ig
4v4-től 1wp/team
Leginkább 18+ éves játékosokat várunk, bár az is elég, ha gondolkodásban nem egy hülyegyerek szintjén vagy :)
weboldal hamarosan :) -
De az ugye semmit nem jelent :D -
valószínűleg az volt a jelszava hogy GaBenc. XD nem tudom... -
Dunno, brute-force? Nem pont a tippelős jelszó kategória volt :D -
:DDDD
De hogy bírták feltörni? -
Ja. Totál. Windows folyton meghal, eddig bírta.
...
Gondolom feltörték. -
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1314459862 Fater bekattant? :D -
köszönöm -
http://www.gametracker.com/search/css/HU/
Star Wars, Wanteds volt anno jó. Mostanában nem játszok, de szerintem még azok mennek. -
Sziasztok
Gondoltam újra CS-zek egyet ha már ilyen jó áron meglehet szerezni most. Nem tudtok valami értelmes magyar szervert? OGC-nek van? Vagy ilyesmit? -
Steamen ~4 euro a hétvégére a CS:S. -
szerintem kb úgy fognak mozogni, mint a botok :D
túsznak jók lesznek
-
Kb. csak én sírtam itt az idióta fegyverek miatt, és sose használnék fps-konfig-hax-buherát szóval félrement :)
A crossplatform viszont érdekes :D:D:D:D de controlleresek biztos kapnak aimassistot -.- -
remélem lesz belőle rendes dedikált szerver, amit onnan bérelhetek ahonnan akarom, meg szerveroldali modok hozzá... -
crossplatform...lol lehet majd gyakni a sok controleres makit :DDDD
jó lesz ez! Nem kell mindig visszasírni a régit. A fegyverek kinézetéről meg annyit hogy nyávog itt mindenki, aztán fps konfig meg a többi hax buhera és kurvára csak egy lecsupaszított lowfps valami van a kezében, ha egyáltalán látszik :D...erről ennyit. -
de_dustless2 -
BewK #73276
1 kis grafikai összehasonlítás
Amúgy nekem nagyon nem tetszik a d2. Hiányzik belőle 1 kis homok. -
Olyan mint a L4D fegyverei, vagy a DoDS-é. Túl simák valahogy, vagy nem is tudom. Meg nagyon kicsik. Mármint ennél azért nagyobbak. Oké, hogy kicsi a kezem, de akkor is nagyobbnak kéne lennie a fegyvereknek :D
Egyébként a Molotov nem rossz, csak szerintem túl erős. Meg nem illik a CT-k imázsába. Szóval a Molotov lehetne T only, a CT-knek meg valami saját speckó cucc.
@Roger6: biztos ez lesz. Sourcenál is ez volt, bár az csak grafikai újítás volt. -
PunkZoli #73274 a fegyverek kinézete engem is zavar, amolyan kis pubi játékpityunak néznek ki, fröccsöntöttnek. Mintha nem tudták volna eldönteni, hogy mire vegyék a grafikát, magas textúrás realisztikusra, vagy sem. A többi tetszik... azaz inkább bizakodó vagyok ennyi jól csengő ígéret hallatán. -
Szerintem alapvető gond, hogy az évek alatt nagyon hozzászoktunk a CS:S-hez, tehát bármi újítás furán hat, és szinte biztos, hogy a Source-os társadalom 90%-a elsőre negatív véleménnyel lesz róla. Aztán elkezd játszani vele, megbarátkozik vele, s a végén: jé, ez nem is olyan rossz. Ez természetes reakció. -
Remélem most csak ironizálsz. Nem vagyok benne biztos... -
A vásárlómenüből gondoltam :D
Hát érdekesnek tűnik így elsőre.
Pl. az a célkereszt nagyon fura.
Meg a fegyverek. Rondák.
Meg Molotov és Stungun? Inkább a játékban levő fegyvereken javítottak volna. Mármint van bárki aki UMP-t használ? -
Nagyon jó lesz!
Fejlődött a grafika. -
BewK #73269 trailer