Counter-Strike:Source
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
Még egy bugyuta kérdés régen volt már fent a gépemen és elfejetettem,hogy a steam-be hol tudom beírnia console-t cs-hez? valami print scrren vagy elérést tudok mondani?
már feltettem rég legfrisseb snapshotot mm-bõl és sm-bõl is, úgyhogy mûködik minden, tegnap dblocker is megvolt, aszem ennyi kell 😊
egy kis okoskodó buzigyereknek beszóltam, majd kitiltottam a topikból😄
Aztmondta, fel lehetne minket jelenteni, ha itt sg-n megrágalmazunk valakit (történetesen tirexi topikról van szó, és szerinte õ feljelenthetne minket...)
Én adtam neki alapot, hogy mehet próbálkozni a feljelentésemmel a bíróságra, de csak a moderátori szobáig jutott a szerencsétlen sírni shadoapuci szoknyájába...
Szánalmas -.-"
Amm már van minden modból mûködõ verzió 😊
Maniból is csak keresgetni kell picit 😊
http://www.cssface.eoldal.hu/ :F@ce: 80.249.166.38:27015
Olyan volt mint a Counter-Strike.
...
Szar volt a hitbox 😄DDD
"Közelrõl lõttem, erre megfordul és meghalok!"
vaaaagy
"De hát mellém lõttél!" (És ketten is meghaltunk, az vicces volt)
@
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Külföldi fórumokon is írták már.Gondolom 1-2 napon belûl lesz javítás.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Tudom, le van írva a Steam Supportban, de nem vok jó angolos még....
Segítsetek mert nem tudok normálisan játszani!
Köszi!
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
Volt egy német szerver amelyben (halál után azonnal folytatni lehetett a játékot) ha megöltem egy ellenséget megpontozta Így: First Blood, Double Kill, Triple Kill, Ultra Kill, stb. És ezeken a pályákon játszódott: fy_abbotatad (Bin Laden búvóhelye map) és fy_iceworld
Na, az eltûnt a kedvencembõl!!!<#violent>#violent><#rinya>#rinya>
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
Amúgy köszönm a sok választ. nagyon kedvesek vagytok/voltatok!
Ezzel együtt kell élnie a css közösségnek :/
másik... régi crt-men, sõt még azt azt követõ samu lcd-n is ott figyelt a pötty...scoutozni jó volt 😄DDDD
[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.
így 1 gombnyomásra olyan, mintha smg-ként használnám a dualt...
2.) Nem csalás, nem jutsz elõnyhöz, próbáltam. Néha makkolni lehet vele azt ennyi. Esetleg ha szabályozni lehetne milyen gyorsan menjen a 3 lövés, illetve ha nem 3xFire lenne, hanem mint régen Nintendon a TURBO gombok, akkor már akár lehetne csalásnak nevezni, kb. olyan szinten, mint görgõre rakni a lövést. (duplapisztoly SMGként funkcionál)
Illetve ahhoz hasonlíthat még mikor pöttyöt rajzolsz a képernyõ közepére.
@
Mi a véleményetek errõl a dologról? CSS etikai nagykönyv mit ír errõl?:
Két munkatársammal anno COD4 szervert béreltünk, és szóbajött a 3xfire gomb használata az egéren.
Egyik munkatárs: ez csalás, és rájönnek úgyis, kibannolnak stb stb..
Másik: miért lenne csalás? Egeremet használom, semmi segédprogram, semmi wallhack vagy akármilyen szarság..
Egyik: akkor is csalás! Az egér benne van a játékban? Nincs. Na akkor..
No erre sokat nem tudtam mondani, személy szerint nem tartom aggályosnak... de érdekelnek az íratlan FPS szabályok is...
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
A G500 minden tekintetben problémamentes.
Nem gumi az oldala, ami idõvel ragad, szétkopik és egy foszlós massza marad belõle. Nem izzadsz rá, egyszerûen valahogy taszítja a koszt és port, kivételes anyagból van. Egy zsírfolt sincs rajta.
Oldala ergonomikus, kényelmes.
Razer-eket néztem, hát vannak érdekes darabok.. MMO-s õrületek tombolnak.. 20 gomb az egér oldalán stb..
Razer Naga Molten e.
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
Veszek egy újat! 😄
[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.
Egérpad nekem ilyen van.
nem emlékszem mennyi volt de nem egy nagy összeg...fasza két oldalas felület egy durvább rücskös és egy szinte tükör...a Razer mindig elszaladt róla a teflon talpakkal, de az mx se ragad meg 😄
Itt az anno teszt is...elég régi szegény, de örök darab soha nem kopik el! Én imádom
Az az a4tech ránézésre nem valami bizalomgerjesztõ, mx518 ûber tuti, és bevált.
Counter-Strike:Source SZERVER IP : 178.248.200.20:20020
@