Counter-Strike:Source

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

GaBenc
Nincs rajta fegyver szoba. <#crazya>

Van 1000 server, miért pont itt kell játszani?

GaBenc
De tudjuk.

Van 1000 server, miért pont itt kell játszani?

lolSL
azt szeretném meg kérdezni hogy nem tudjtok esetleg netalántán hogy hol van a dust2on a fegyverszoba?

Falkon
Akkor az asztalon lévõ parancsikonra jobb egér -> tul. - > és a Cél után: -console

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

Ez az,hogy oda írtam be ,de indításkor nem jelenik meg
Falkon
Steam -> Cs.s -> tulajdonság - > indítási opciók -> -console

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

Sziasztok. Na megvan a mx518 + steeéseries qck pro gamer! 1xüen nagyon full kafa! köszia tanácsokat!

Még egy bugyuta kérdés régen volt már fent a gépemen és elfejetettem,hogy a steam-be hol tudom beírnia console-t cs-hez? valami print scrren vagy elérést tudok mondani?
kifli
ja, a modok 😄

már feltettem rég legfrisseb snapshotot mm-bõl és sm-bõl is, úgyhogy mûködik minden, tegnap dblocker is megvolt, aszem ennyi kell 😊
kifli
mert saját fórum részben, abban a topikban ahol én vagyok a hg, én nyitottam stb...

egy kis okoskodó buzigyereknek beszóltam, majd kitiltottam a topikból😄

Aztmondta, fel lehetne minket jelenteni, ha itt sg-n megrágalmazunk valakit (történetesen tirexi topikról van szó, és szerinte õ feljelenthetne minket...)

Én adtam neki alapot, hogy mehet próbálkozni a feljelentésemmel a bíróságra, de csak a moderátori szobáig jutott a szerencsétlen sírni shadoapuci szoknyájába...

Szánalmas -.-"
Lacccca
Téged mitõl warnoltak szanaszét kifli?

Amm már van minden modból mûködõ verzió 😊
Maniból is csak keresgetni kell picit 😊

http://www.cssface.eoldal.hu/ :F@ce: 80.249.166.38:27015

kifli
😄

mondjuk ebbõl a szempontból nem gondoltam bele, szóval maradjon fizetõs 😄
armageddon666
És még több csaló? Fuckyeah!
Nem lesz elég tárhely a hostingtól, hogy elférjen a banlista.

@

armageddon666
Voltam ma lasertagezni.
Olyan volt mint a Counter-Strike.
...

Szar volt a hitbox 😄DDD

"Közelrõl lõttem, erre megfordul és meghalok!"

vaaaagy

"De hát mellém lõttél!" (És ketten is meghaltunk, az vicces volt)

@

Falkon
Az kéne még! Így sok a láma! 😄

kifli
css miko lesz ingyenes? jól jönne a pub-nak egy bump 😊
Narxis
Ingyenes lett a Team Fortress 2 és nem bírják a Valve szerverei a nagy érdeklõdést. :p

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

armageddon666
Néha engem is lebasz a steam szerverrõl, de a játékszerverrõl nem 😄

@

Jamirofan89
Engem is kidobott most elõször a #73117-as hibaüzenettel...
Külföldi fórumokon is írták már.Gondolom 1-2 napon belûl lesz javítás.

Roger6
Na most már minden szervernél ezt csinálja, bárhova megyek. Érdekes, délelõtt játszottam 2-3 órát, akkor nem volt gondja a szerverrel, most meg már baszakodik.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Roger6
Engem is ezzel dobál ki már 2 napja, nem értem :S Kurva zavaró.<#ticking>

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Jamirofan89
Videó készítéssel kapcsolatban tudtok segíteni? A hidehud paranccsal próbáltam eltûntetni a lényegtelen dolgokat (pl. chat ablak),de olyan lehetõség nincs,hogy a célkereszt legyen egyedül látható?

wollnerd
HELP! Mindig kidob ezzel a hibával:

Tudom, le van írva a Steam Supportban, de nem vok jó angolos még....
Segítsetek mert nem tudok normálisan játszani!
Köszi!

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

wollnerd
Imádom mikor a frissítések kitörlik a legkedvencebb szervert! -.-
Volt egy német szerver amelyben (halál után azonnal folytatni lehetett a játékot) ha megöltem egy ellenséget megpontozta Így: First Blood, Double Kill, Triple Kill, Ultra Kill, stb. És ezeken a pályákon játszódott: fy_abbotatad (Bin Laden búvóhelye map) és fy_iceworld
Na, az eltûnt a kedvencembõl!!!<#violent><#rinya>

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

Szia.Kedved szottyant egy kis kikapcsolódáshoz?Vár téged is a Magyar Surf RPG szervere...80.249.166.40:27145.Jó társaság,csodás élmények.Ne habozz próbáld ki most...80.249.166.40:27145.<#integet2><#taps><#eljen>
518-at fogok venni és tuti szeretni fogom mivel az 500-at is szerettem nagyon. g500-at nem tudok venni annyi pénzem nincs,de a 518 jó árba van Qck-t tudok sz.tem beszerezni, de ez a 2 oldalú pad jnak tûnik utána nézek otthon. Már alig várom hétvégén megyek haza hétfõn megveszem õket és megyek sourcezoni. Sok MMORPG-bõl már elegem van kell egy kis változatosság. vissza a gyökerekhez 8))

Amúgy köszönm a sok választ. nagyon kedvesek vagytok/voltatok!
lolSL

kifli
egy makrót nemnagyon fog semmiféle anticheat felfedezni, ez olyan mint a bindelések.

Ezzel együtt kell élnie a css közösségnek :/
Spészgószt
makró...ennyi...
másik... régi crt-men, sõt még azt azt követõ samu lcd-n is ott figyelt a pötty...scoutozni jó volt 😄DDDD

[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.

kifli
logitechez lehet makrot csinálni, mindent be lehet állítani, hány ms-enként nyomja le a gombot majd engedje fel stb...

így 1 gombnyomásra olyan, mintha smg-ként használnám a dualt...
armageddon666
1.) Egeremet használom, semmi segédprogram.... szar indoklás.
2.) Nem csalás, nem jutsz elõnyhöz, próbáltam. Néha makkolni lehet vele azt ennyi. Esetleg ha szabályozni lehetne milyen gyorsan menjen a 3 lövés, illetve ha nem 3xFire lenne, hanem mint régen Nintendon a TURBO gombok, akkor már akár lehetne csalásnak nevezni, kb. olyan szinten, mint görgõre rakni a lövést. (duplapisztoly SMGként funkcionál)

Illetve ahhoz hasonlíthat még mikor pöttyöt rajzolsz a képernyõ közepére.

@

morcosqtya
Egy kis ON:

Mi a véleményetek errõl a dologról? CSS etikai nagykönyv mit ír errõl?:

Két munkatársammal anno COD4 szervert béreltünk, és szóbajött a 3xfire gomb használata az egéren.
Egyik munkatárs: ez csalás, és rájönnek úgyis, kibannolnak stb stb..
Másik: miért lenne csalás? Egeremet használom, semmi segédprogram, semmi wallhack vagy akármilyen szarság..
Egyik: akkor is csalás! Az egér benne van a játékban? Nincs. Na akkor..

No erre sokat nem tudtam mondani, személy szerint nem tartom aggályosnak... de érdekelnek az íratlan FPS szabályok is...

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

armageddon666
az új dupla optikás Razer csoda érdekelne Razer ExactMat egérpaddal 😊 Csak csöppet drága ...

@

morcosqtya
X7-re igaz, valóban ráizzadsz.
A G500 minden tekintetben problémamentes.
Nem gumi az oldala, ami idõvel ragad, szétkopik és egy foszlós massza marad belõle. Nem izzadsz rá, egyszerûen valahogy taszítja a koszt és port, kivételes anyagból van. Egy zsírfolt sincs rajta.
Oldala ergonomikus, kényelmes.

Razer-eket néztem, hát vannak érdekes darabok.. MMO-s õrületek tombolnak.. 20 gomb az egér oldalán stb..
Razer Naga Molten e.

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

kifli
vegyél qck-t, ami vékonyabb, nagyobb, nem mozdul el az asztalról, és csak 1x kell megvenned 😊
Falkon
Nekem is. Ezért kell vennem egy újat! 😄

kifli
Nnekem arról mindig lejött a szövetréteg...
Falkon
Hallod 170ft. Ki nem sz*arja le ha leeszem? 😄DDDDDDDDDD
Veszek egy újat! 😄

Spészgószt
1hetet nem bír fõleg nyáron! ráizzadsz le eszed, le iszod, fröccs sör stb...kuka egybõl...én meg csak egy nedves törlõ és voila új égérpad <#idiota>

[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.

Falkon
170ft kínai szövet, és teljesen kiváló! 😄

Spészgószt
A4 re ráizzad a tenyered meg az ujjad is kurvára, mx518 nak kurva jó az oldala és kényelmes is.
Egérpad nekem ilyen van.
nem emlékszem mennyi volt de nem egy nagy összeg...fasza két oldalas felület egy durvább rücskös és egy szinte tükör...a Razer mindig elszaladt róla a teflon talpakkal, de az mx se ragad meg 😄
Itt az anno teszt is...elég régi szegény, de örök darab soha nem kopik el! Én imádom

pointer4
+1!! 4 éve megvan, elõtte 2 havonta cseréltem õket.

Az az a4tech ránézésre nem valami bizalomgerjesztõ, mx518 ûber tuti, és bevált.
Revoltek ilyen egérpadom volt http://www.revoltec.net/revoltec.net/index.php?StoryID=7&ArticleID=75&WorldID=3&websiteLang=en csak elkopott és gck tûnik szimpatikusnak. havernak vettem egy ilyet revoltec ,de sajna nem találok már ilyet pedig iylenen használja a razer egerét és nagyon jó csak sehol nem tudom beszerezni
kifli
qck steelseries szövet pad is nagyonjó, nekem ez van, és nagyon meg vagyok vele elégedve 😊
Szerver felvétele vagy ha angol a css-d akkor add a server.Ne feled ide kell csatlakozni ~ InNovaTioN ~ CoLoNiA ~ | PUBLIC SZERVER | ** New Klan TeaM ** |
Counter-Strike:Source SZERVER IP : 178.248.200.20:20020
armageddon666
ugyanaz csak nagyobb... Akkor már 5L vagy Razer acél egérpad. (aminél attól tartok hogy elkopik a felülete, ezért nem vettem)

@

Azért egy Steelseries QcK Mass Pro-t megérdemel az mx518 8)
lolSL
add a server

wollnerd
De nem csatlakozni szeretnék csak megkeresni hogy felvegyem a kedvencekbe!

armageddon666
100 forintos tesco fekete textil!! 😊

@

lolSL
konzol connect ip