Counter-Strike:Source
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.
Arab money
Arab money
@
De elvileg van ilyen CPL mouse fix meg hasonlók. Ezeket nézegettem, és arra jöttem rá, hogy csak akkor baszogatják, ha BE VAN KAPCSOLVA. Mert a gyorsítás grafikonját állítják, és gondolom azt rakják lineárissá. Ha viszont tudnám értelmezni azt a baszottnagy hexakódot, akkor tudnék magamnak csinálni egy kellemes beállítást, mert azért nem teljesen hülyeség ez az egérgyorsítás 😊
@
és rosszul emlékeztem, simán -h és -w a parancsok.
Launch Optionsbe kell, ahova a -consolet is.
-w 1280 -h 1024
@
nagyon fura így 😄 mondjuk hogy nem játszottam sokat így már nem volt annyira intuitív a gyorsítással a játék (eddig oda ment a célkereszt, ahova AKARTAM hogy menjen, most már elrángatom :S). Így gyorsítás nélkül most tanulhatok meg újra játszani 😊
@
ARSENAL&POKER
ARSENAL&POKER
Emlékszem hogy még nagyon régen ismerõsnek szerverére tettem fel olyat, hogy bot latency, és az még ob update elõtt volt.
Járókeret(80.249.166.44:27080) vakond(DSL)(rum)
No de warum?
10 alatti latency-ket nem csoda, hogy kevesled, extrém ritkán látok olyat (magyar szerveren).
80-asokon röhögnek, az átlag 20-30 körüli.
Nem akarok badarságot beszélni de ha jól rémlik egyszer nekem is volt sütiszerveren 6-8 körüli..
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
Egyébként a 10 alatti latencyket én keveslem.
@
Bár ott nem tudom mire fel a késés... <#fejvakaras>#fejvakaras>
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
@
Van pár dolog ami mûködik de azok elég tiszavirág életûek mostanság mivel ami kikerül a nagyközönség elé az kb. 1 héten belül javítva lesz, így egyre kevesebb exploit lesz kihasználható.
Ez a + -os dolog kb akkor sem ért semmit amikor kitalálták, mivel csak az eredményjelzõt és a ping miatt kidobó pluginokat lehet vele átverni. A rateket már 2007 óta állítják a szerverek. a -ticrate parancs pedig már nem létezik, vagyis nem értelmezi a program.
Reg hackekrõl én nem tudok, de biztos hogy lehetséges és az is biztos hogy nem a CSS-t hackelik hanem a Win-t azon belül is inkább a hálózat kezelést.
http://www.cssface.eoldal.hu/ :F@ce: 80.249.166.38:27015
Arab money
A konzolos hackek ugye nem mûködnek?
Mármint az ilyen cmdrate +1 meg hasonlók. Mert meg vagyok gyõzve vele, hogy szerver állítja a rateket, továbbá az eredményjelzõnél a ping játék szempontjából irreleváns, csak egy tájékoztató érték, nem feltétlen takarja a valósat.
Másik amit hallottam az ilyen -tickrate nemtomhanyas beállítás launch optionsbõl, ami állítólag lelõhetetlenné tesz. Na most szerintem ez szerverbeállítás és kliensnél nem számít.
tl;dr: Kell-e tartani konzol hackektõl?
@
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Kb naponta 1-2x megvan azért... 😞
Fixed several client crashes on game startup, shutdown, and replay interaction
Updated the materials used on models to ignore the $ignorez flag, to make it harder to create wallhacks on sv_pure 0 servers
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
De már papírdoboz is csinálta kb. másfél percig (nuke map).
az annyit csinál, hogyha a fal mögött van az ember, akkor nem látszik, mikor kijösz a fal mögül, akkor jelenik meg az ember, és a fegyvert nem mindig teszi vissza a kezébe 😊
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever