Counter-Strike:Source

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

<#banplz>
armageddon666
Nem gondolta komolyan... arra utalt hogy elbaszta és ez ciki.
De ne keljen már elmagyarázni, értetted te is elsõre, csak szeretitek marni egymást 😊

@

Lol philmor komolyan vette <#puszi>

Nem értem milyen korrupcióra gondolsz 😛
armageddon666
Your sarcasm core is corrupted. Initiating core transfer.

@

Basszus Koszti ne legyél már ilyen. Mi a megalázó azon, hogy be mertem pötyögni ide (munka közben hozzáteszem), hogy elírtatok két szót. Ha ezt komolyan sértésnek veszed, akkor nem tudok evvel mit csinálni. Ez egy kikúrt fórum, ahol az önérzetedet kicsit lejjebb kéne venni szerintem, mert lehet, hogy kapsz különb kritikát attól, amit én !építõ! jelleggel küldtem neked... De innentõl kussolok, és mindent úgy csinálsz ahogy jól esik.

uff

(ja és egyébként amúgy is szeretsz, mert tudom. alias philmor....)

szép hétvégét.
Sajnos nem mûködik kipróbáltam többször, de újraindításnál 4:3-ban indul 640-es felbontással és most sincs több beállítási lehetõségem
annyi változik, hogy ha kiválasztoma 1368at akkor ok de a következõ újraindításnál megint 4:3 640-es 😊

armageddon666
Ahol a konzolt elõhozod (-console) oda írd meg be hogy
-w 1680
-h 1050

@

Mennyivel kevésbé lett volna megalázó a számomra, ha priviben küldted volna el <#sir>

A segítségeteket kérem. Nem tudom feljebb állítania felbontást a CS:S-ben, a legnagyobb felbontás amit választhatok az a 1360*768 (mind a 4:3, 16:9, 16:10 csak két két felbontás közül választhatok) G2200W monitorom van (most vettem, DVI a kábel. És nagyon idegesít. A legújabb Catalyst van fent (11.11). Az asztal simán 1680*1050, de nem tudom, hogy a csében miért nem jön elõ. Tipp esetleg? Az eszközkeleõben simán megjelenik a monitor névvel (mert telepítettem driverét is nemcsak plug&play módban van, miután a csé nem adott jó felbontást) Ja és xp 32bit.

Köszi az építõ kritikát <#kacsint>

armageddon666
Ez mi? Én még valami másik verziót láttam...

@

Lacccca
Nem rossz, de a helyetekben valami a témához illó worldpress témát használtam volna fel, mert ez így elég gyerekesnek hat és hát... nem vagytok már azok 😊

http://www.cssface.eoldal.hu/ :F@ce: 80.249.166.38:27015

Állítgassunk fül alatt Consol!e!, és a Fórum pedig hosszú ó 😊
Na jól leülhetek 1-es. <#nevetes1><#nevetes1>

És végre nekünk is van hivatalosan megvásárolt domain-ünk (hú de hülyén van néz ki így leírva):

Járókeret CS:S szerver honlapja

Garatula <#eljen>

Szó sincs alkuról. Tudod Arm@ én tanár voltam, bár Zsó esetében nem tanításról, hanem inkjább idomításról beszélhetünk. Szerintem AKAR nálunk játszani, mert sok haverja itt van. Szeret anyázni. Nálunk nem szabad anyázni. Ergo 6szor bannoltam. Most hetedszerre nem anyázik (még), mert tudja az elsõ anyázásnál megint permanens ban. De eddig mûködik. Tudod ez olyan presztizskérdés nálam, mert apád (kb.: 2 éve) azt mondta, hogy Zsót nem tudom leszoktatni az anyázásról 😊

Narxis
Rég láttam már õt is. 😄

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

armageddon666
"...azt képzelve, hogy a Counter Strike címû brutális számítógépes játék egyik halálosztó harcosa."

Hányni tudok ettõl a Blikktõl. Btw az olvasók színvonalát is jellemzi. 😄

Morc meg abszolút nem hasonlít 😄

@

Sickness
Ez Morc.

Fogd már be a pofád, ha hozzám beszélsz!

armageddon666
retard. az a szomorú hogy híradóba ez bekerülhet... és hogy van olyan idióta aki ezt el is hiszi. és hogy van olyan idióta PROFI aki ezeket a teóriákat támogatja. aztán lehet csak kuruzsló agykurkászok támogatják a "rosszak a játékok!" oldalt.

@

vagy a züdvéggye
Lacccca
Egyszerûen gyagyás a gyerek és úgy gondolta ha ezt mondja akkor mérsékeltebb büntit szabnak ki rá ennyi.

http://www.cssface.eoldal.hu/ :F@ce: 80.249.166.38:27015

Spészgószt
<#eplus2> Hátulról szúrt...azé van benne egy kis CS <#bdead>
csak nem vett le 100 HP-t ...így most bannolva lesz egy idõre<#buck>

[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.

lolSL
azt hittem maraton+lightweight+commando codos lesz 😄

Narxis

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

linket vagy meg sem történt
armageddon666
😊 Elõfordul.

@

Fpocok
Nahát, a gyerek azt hazudta, hogy azért szúrt, mert cszik másfél éve. Beszarok. Mutatták is a játékot a hírekben.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Jim Morrison
/nemtom miért erõltettem az aliasokat, de ott van alias nélkül is

Kell segítség hogy kell megcsinálni vagy majd megcsinálod magad?

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

armageddon666
meg antiflood miatt célszerû lenne úgy megírni, hogy mondjuk 5 lövésenként legyen ilyen 😊

@

armageddon666
Minek ennyire erõltetni az aliasokat? 😄
Egyébként szerintem a "say megöltelek loál" lehet problémás, mert a say egyargumentumú függvény. Aztán lehet intelligens ez a source engine, és egybe veszi 😊 de pl. bindnél már gond szokott lenni ha nem raksz idézõjeleket.

@

Jim Morrison
ilyenre gondolsz?(remélem +attack a lövés itt):
bind "mouse1" "+tamad"
alias "+tamad" "+attack; say megöltelek loál"

bár szerintem így is jó :
bind "mouse1" "+attack; say megöltelek"

Esetleg rakhatsz be kapcsolót, és akkor váltogathatsz a fun ölés meg a normál ölés között 😊 (ha akarod leírom hogyan)

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Spészgószt
bármit lehet! szerinted a régi "ugrás gugolás" duckjump hogy volt...
meg a buzi scriptek, pl elkezdesz bombát hatástalanítani és benyomja a rádió üzenetet és még csetbe is kiírja hogy "fedezzetek hatástalanítok"...stb faszságok...

[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.

Nivea
Bindelésröl jut eszembe! olyat nem lehet, h egy billentyünek több funkciot adok? Ha pl meg akarom szivatni eggyik haverom és mouse1-re lövés mellé bebindelek vmi szöveget.

Promi
Példa:

cstrike\cfg\config.cfg
bind "SPACE" "http"

cstrike\cfg\autoexec.cfg
alias http "say http//www.akarmi.hu"

Valahogy így kell.Persze a space helyett bármelyik billentyûre lehet rakni.
GaBenc
Egy gyors kérdés.
bind "xy" "http://valami.akármi"
Na most a // jel után nem jelenit meg semmit. Kellene valaki aki segít.
Hogyan kellene ezt berakni?

Van 1000 server, miért pont itt kell játszani?

armageddon666
Hát egyszer sorra kellett nekik is kerülni.

Egyébként tökre olyan érzésem van, hogy ezeket a cégeket nem "meghackelik" hanem szépen kiadják az infót valakinek, mert jó pénzt adnak érte 😊 Mittomén Google mondjuk 😄DD wow, milyen konteó, pedig nem is vagyok nagy rutinos.

@

engem érdekelne online. de most nézem, 7000 az ára. vmi kedvezõbb EREDETI beszerzést tud ajánlani vki ?

morcosqtya

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

OrioN the S
félig meddig 😄

#73448: kimarad... kiégtem. no martini, no party.

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

Spészgószt
pénteken fertõzött gomba?

armageddon666
Jéé, még élsz 😄

@

OrioN the S
😄!

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

wollnerd
A fps config-nek nevezett autoexec volt a bûnös.
THX!

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

armageddon666
esetleg pont autoexecben kapcsoltad ki...
vagy írásvédett a config fájlod.

@

wollnerd
De viszont nem menti el azt a beállítást! Minden játék indításkor visszaállítja magát a "Ne töltsön..."-re! WFT???
Van vmi, mondjuk autoexec-ces megoldás?

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

kifli
net_maxfilesize van hogy bezavar...

legalábbis, multkor indítottam egy szerver, és mikor én akartam rá fellépnii nem szedte le a mapot, megnéztem, és konzolba azt írta, hogy 64mb a határ.

Ha ftp-t be van állítva, akkor aszem nincs ilyen korlát...
wollnerd
Óh! Milyen hülye vagyok!<#lama> Nem volt engedélyezve!
THX!<#worship>