Counter-Strike:Source
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://www.cssface.eoldal.hu/ :F@ce: 80.249.166.38:27015
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Fogd már be a pofád, ha hozzám beszélsz!
Fogd már be a pofád, ha hozzám beszélsz!
Ja meg walking játszott még fenn 😊
@
A profilja is törlõdött a Steam-rõl...<#nemtudom>#nemtudom>
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
@
Felfogtam!
Bocsi!!!!
CSAK a SAJÁT CFGdben állíthatod...de ha a szerveren nincsenek hullák ha FEJRE ÁLLSZ akkorsem fogsz te csinálni hullákat, ha viszont a SZERVEREN sok hulla van, akkor max annyit tudsz, hogy TE leveheted!!! ENNYI
[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.
a decals-t ha leveszed kisebbre akkor az nem befolyásolja a hullákat is??? vagy csak a lukakra vonatkozik...
[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
@
cl_ragdoll_physics_enable "0"
cl_ragdoll_collide "0"
A legtöbb Deatmatch szervereken az ellenfelek a megölés után egy pill alatt eltûnnek anélkül hogy elesnének! És ez csesszetül zavar!!!<#violent>#violent>
Ráadásul egyik német deatmatch szerveren (ami a nagy kedvencem volt) NEM tûnnek el az elesett ellenfelek! A map/idõ pedig 30 perc. Egyre több a halott, egyre kevesebb a FPS!!! Melyik barom találta ki ezt?! <#boxer>#boxer>
Nincs vmi kód a konzolba amivel vissza lehetne állítani? Nekem már elegem van ezekbõl az "újdonságokból"!!!!!<#violent>#violent>
hosszabban m4: jobbklikk eldobod átfutsz és még mindig pisztoly van a kezedben futásnál ami gyorsabb, és még ha cserebere is van waron akkor sem lassulsz be az m4miatt... most meg meg kell várni az animációt, ami sokkal kellemetlenebb egy rushnál(vagy nem érsz oda olyan gyorsan vagy nem lesz rajta)
fasztszvicss meg alap
Az ami kikapcsolja azt, hogyha átfutsz egy kalán (vagy bármi elsõdleges fegyver) pisztollyal a kezedben és nincs elsõdleges fegyvered, akkor rögtön azt veszi a kezébe amint felveszi...lehet kacifántosan írtam de gondolom fogtad... 😄 a pisztolyt mindenképpen kézbe veszi, azzal nem lehet mit kezdeni, de utána ha vásárolsz nem veszi kézbe, hanem marad a pityu! Én így játszom évek óta.... nem újdonság...
@
kilõ=elkezd rohanni kezdõrõl
annyit mondtam hogy az ilyen quick swapos awp töltés stb. praktikákkal, amik a játék HIBÁI, egyes játékosok elõnyt kovácsoltak, most ezeket "javítják". Ezek is "bug"-ok, ha úgy nézzük.
és ennek köze nincs ahhoz amit te mondtál, ezzel nem lebutítják (konzol XD ) szintre a játékot, csak egyengetik...szerintem!