Counter-Strike:Source

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

stats disabled szerveren nem megy, hanem csak ott, ahol engedélyezett..
tabot nyomsz és jobb felül, de warszerveren mindig ki van kapcsolva
kifli
dobd át nekem 😄
Akkor hagyom az egészet inkább... Egyik Valve játék se kell.
nr1ranger
Szén már alig jó valamire, ha 7et összekombinálsz, legfeljebb valve játékot, vagy valve kupont nyerhetsz, más fejlesztõk cuccait már nem.

There is no peace. There is only WAR!

Próbálkozom, de kiraktam HUD-ra, hogy lássam játék közben is, hogy mennyi kell és sajnos meg se moccan a csík, semmi nem számol. Nagyon kéne ez az achi, mert már 6 szenet összeszedtem.
otto13
1 körön belül 3-t felszedsz és 😊)

Járókeret(80.249.166.44:27080) vakond(DSL)(rum)

Szeretném megcsinálni a Valve Gift Grab 2011 - CS:S achievementet, de nem valamiért nem számolja a felszedett ajándékokat. Valakinek van ötlete, hogy mi lehet a gond?
kifli
lehet azért mert ez nem cs akar lenni? 😄
Spészgószt
dehogy nézem, nem ér annyit! SZERINTEM FOS és béna semmi CS hangulat benne!

[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.

armageddon666
Nézd meg a leírását. Ha nem csak unalomból dobta össze a képeket valaki, akkor igen komoly kis cucc durva ballisztikai modellezéssel 😊

@

Spészgószt
mi ez a fos ironsight os fetrengõs izé?

[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.

Spészgószt
füleskábelre csíptethetõt kell venni, ha a füleshez nem adtak...
ha zavar a talp 😄 vagy a kábelen figyegõ, akkor monitorra pakolható "iránymikrofont" array mic.-et kell szerezni.
Azt faszául be lehet lõni hogy a hátteret és a zajt szûrje és mivel a monitorra vagy úgyis rátapadva nem lesz nehéz.
Asus adott régen P5B deluxomhoz...egy doboz sörért a tied, ha érte jössz 😄

Lacccca
a, nem tétel az a kis +
b, nem kell ragelni és földhöz vágni
c, nekem 2,5K -s tescos technika fülesem van másnak 10K-s márkás és mégis neki a szar

Talpasat meg vegyen a halál.

Yoda: nyugodtan vedd meg azé a pénzért található fülest mikivel, jó lesz.

http://www.cssface.eoldal.hu/ :F@ce: 80.249.166.38:27015

armageddon666
Szóval én a legolcsóbb talpas mikit ajánlom 😊

@

armageddon666
Csak
a.) megdobja a füles árát
b.) valahogy a mikrofonos fülesek gyorsan meghaltak
c.) olcsó mikrofonos fülesnél áthallatszik a hangszóró a mikrofonba mert basznak árnyékolni

@

Sickness
900forintért vettem a tescoba, volt a tetején egy szivacs amitõl elkapott mindig a rádió feeling. laza voltam.

Fogd már be a pofád, ha hozzám beszélsz!

Yoda001
persze, én is olyanra gondoltam 😊

http://9gag.com/gag/5135249

kifli
fülesre szerelt mikrofon a leginkább használható 😄
Yoda001
milyen mikrofont ajánlanátok? 😊
nem akarom a legszarabbat megvenni, 3-5e körül szánnék rá, esetleg ha valaki pont ilyen kategóriában vett már és bejött neki...

kifli
hátõõõõõ, css-ben lehet a csgo pályáival játszani, mindenki eldönti mire jó 😄

akinek nincs cs:go beta elérése, az pl megnézheti ezt a 2 mapot 😄

Spészgószt
és az mire jó?<#vigyor5>

kifli
ha valakit esetleg érdekel, feldobtam szerverünkre, a cs:go dust 2, és dust pályáit 😊
Yoda001
megéri megvenni a Garry's módot? 😊
régen próbálgattam, de nem sok mûködõ dolog sült ki belõle... mondjuk nem a pénz a gond, mert most tényleg nagyonnagyon olcsó, csak ha egyszer költök rá nehogy utána szarba legyek vele

Narxis
Star Wars GG/Fun server?

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Roger6
Zombie Hunting by Elite HunterZ: 85.114.140.30:27015

A hátránya, hogy csak SMG-vel lehet lõdözni, de állandóan vannak rajta (most éjfélkor pl. 60-an). Elite HunterZ-nek van még egy szervere, ahol minden fegyvert használhatsz, de az iszonyú laggos. SMG amúgy is a legjobb szerintem Zombizni (TMP powa). <#nezze><#hehe>

A magyar szerverek is teljesen jók, csak hát nem 0/24 vannak rajta.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

kifli
Vannak még zombi szerverek, tele nyüszítõ ovodással 😄

Amúgy szervereknek pl a mienket ajánlom: 195.184.9.35:29010

A másik amire még érdemes lehet felmenni a járókeret, annak az ip címét, majd az illetékesek leírják, bõven elég tõlem nekik ennyi reklám 😛

Yoda001
köszönöm, és tényleg megy, a telepítés gombot már megtaláltam én is...
most összeomlott a Steam egyébként, ezelõtt 800kb/s-1mb/s körül volt, hirtelen jön 3.7-el stabilan, érdekes 😊
esetleg szervereket tudtok ajánlani? azok a szerverek is megvannak még amik alatt zombi mód fut?

wollnerd
És a "Telepítés" gombra kattintva elkezd letölteni a játékot.
Én is így telepítettem az új gépen.

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

Nem kell CD, csak lépj be a régi accountoddal a steambe.

Yoda001
hali, régen nagyon sokat source-oztam, és amíg megvolt azaz accountom, akkor 1.6 is ment...
na, most erre akarok visszatérni 😊
a gond az, hogy a source lemeze már nincs meg, természetesen eredeti cd key-es acc is megvan, tehát minden, kivéve a lemez,
mit tudnék kezdeni, ha újra szeretnék játszani párat?😊

kifli
És mûködik?

ha törli, csak elindítod a telepítot, az kicsomagolja oda a cuccokat. Csak csökkentett modban nem fut le a telepítõ 😄

A TV-t húzd ki, reboot és nézd meg. Ha nem jó akkor még monitor drivert is rakj fel, vistásat ha win7ed van.

Egyébként a a Sweeper a C:/ATI mappát is letörölte, de a win simán indult, még jó hogy megvoltak külsõ vinyón a novemberi catalyst fájljai 😊

Jelentem ez is megvolt. Sikertelen. Ne adjatok több 5letet, meetr most pár napig nem leszek elérhetõ ugyanis felvágom az ereimet és kórházban fognak ápolni, majd a pszichiátrián leszek egy ideig ha megtalálnak mielõtt elvéreznék. <#vigyor3>

Ja az nvidia drivert nem én vettem le hanem aki vette nekem a cégünk rendszergazdája. nem mintha én nem tudtam volna, csak nála volt a gép és õ vette a karit is a nagykerben.

ok, megpróbálom ezt is de ezt inkább hétvégén.

kifli
rendszert újraraktad? Ha nem akkor milyen módszerrel távolítottad el az nvidia drivert? Szokásos gond, hogy nvidia után hiába törlöd vezérlõpultban a drivert, szarakszik a radeon valamilyen formában. csökkentett módban driver sweeperel le kell pucolni.

mégpedig így:

vezérlõpultban törlöd az ati és az összes nvidia cuccot.

felrakod a driver sweeper nevû programot.

Újraindítod a gépet csökkentett módban.

driver sweeper elindít, kijelölöd az amd display vagy atit, és az nvidiát is. Lepucoltatod vele. Gép restart, és felrakod a legfrisebb ati drivert.

Néha elõforduló hiba, driver sweeper használat után, hogy újraindításnál, nem töltõdik be a win, ilyenkor visszalépsz csökkentett módba, eszközkezelõbe megkeresed a vga-dat. tulajdonságoknál, illesztõprogram frissítése, és betallozod neki a c:/ati mappát.
Természetesen nem alapconfig, hanem ugyanaz mint GaBencnél, Arm@nál, fent van a Járókeret autoexe honlapon. A videoártya cseréig nem volt semmi baj. Emléxem hogy az nvidiánál látszott nagyobb felbontási lehetõség, csak mivel a monitor "kicsi" volt, nem használtam. Amikor tönkrement a geforce, vettem egy radeont és szerintem onnantól nincs nagyobb felbontási lehetõség, de ezt csak most vettem észre, amikor nagyobb monitort vettem. Radeon 6870-es a kari, a monitor meg Benq G2200W. A novemberi catalyst van fent. az asztalt 1680*1050-ben használom. Viszont klon modban van, mert egy HD ready tévére is ki van kötve (, mert azon nézem a filmeket), amelynek a felbontása nyilván csak 1360*768, de a Benq az elsõdleges monitor, illetve a Geforce-nál is így volt mégse volt baj.

Spészgószt
teljesen szûz alap a config? nem maradt benne valami "beállítás" amit nem bír a kártyád és defaultra vágja állandóan? driver friss, tud annyit a VGA <#buck> (na jó ez vicc volt) monitor kezeli amit akarsz?
powerstrip-el próbálkoztál már?
elég ganyé munka, de ha nincs más...

bocs a 4:3-asnál 640:480-assal indul a cs:s

-console -w 1680 -h 1050
ennél: 4:3-ban indul 800:600-as felbontással
-fulscreen
ennél: 1360:768

-fullscren -windowed
ennél: 1360:768 csak ablakban

FELADOM!!!!!!!!!!!!

Ezeket kipróbálom

Ez nem mûködött Arm@ is ezt javasolta<#shakehead>

mode nélkül, elég a -windowed
hja és azthiszem a -fullscreen -windowed mode is mûködik, csak mindig szóköz kötõjel, ha újat adsz hozzá
jobbklikk a könyvtárban a játékra, properties, elsõ fül set launch ott beállítod pl:
-w 1680 -h 1050

nekem ez van
<#confused>

#73484-re valami ötlet. Plusz infó: Klón módban használom a HDready tévémmel, elsõdleges a monitor, de ilyen hülyeség a CS:S-ben a nvidiával nem volt.

<#eljen>