73990
codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0\"
WIDTH=790 HEIGHT=343>

Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
  • PunkZoli
    :)
    megették volna :(
  • Borg
    Akarod mondani width és height :D
  • PunkZoli
    set launchban lehet csak, én ezeket használom:
    -console -window -w 1280 -h 720

-console -fullscreen -w 1680 -h 1050

értelem szerüen a -w a wide,-h horizontal
  • armageddon666
    sztem launch optionsben lehet valamit alkotni hozzá... de nemtom mit :S
  • Lacccca
    Nem tudjátok hogy milyen paranccsal lehet megszabni a konfigban hogy egy adott felbontásban induljon a játék mindig?
  • armageddon666
  • Lacccca
    Szerintem ugy van ha a Dm plugint is használsz mellé.
  • jozing
    engem az zavar ha valaki 4 percenként nevet változtat vagy ha kiírja, h low és toronymagasan vezet...
  • armageddon666
    és itt SMnél is van lehetőség GGDM-re ? maninál ott van egy külön rész rá a konfigban, átírjuk 1-re és müxik. Itt?
  • Lacccca
    A Zso-t meg azért hívtuk mert el kellett menni az 5.-nek és nem találtunk mást aki jött volna, vele meg amúgy is szoktunk sokszor mostanság. Ventrije is be van állítva stb.. szal a leggyorsabb megoldás ő volt.
    De azért nem rajta múlt a mecss sztem.
  • Lacccca
    Hát sikerül megoldanom azt a hibát hogy ne disconectelje egyből a playert amit csatlakozik. De továbbra is benne van az a hiba hogy néha 1-2 körig nem ad + granyót. De amúgy működik.
  • armageddon666
    aham. Az úgy jó sztem. akkor megpróbálok szerezni embereket addig.
  • armageddon666
    Ja, meg mintha mondtad volna hogy Gungameben ismét müxik a gránát. Mármint ha eldobjuk kapunk újat. Szal az lenne a kérdésem hogy az úgy megoldható-e hogy leszedem SM-et, meg gungamet (vagy nemtom hogy van ez), és akkor a gépemen bekonfigolom, aztán ha úgy alakul akkor csak fel kell tölteni a szerverre miután manit meg eventscriptet leszedtem? (osztály privát szervere ^^ obinetes)
  • Lacccca
    Tegnap is 18 körül kezdtük.
    Legyen ma is úgy.
    Azt legkésőbb 19 kor kezdhetjük.
    Legrosszabb esetben is végzünk szerintem 1 óra alatt 2 mappal.
  • armageddon666
    Nem, valami külföldiek ellen volt most. De ha már megemlítetted tényleg voltak ellenetek is furcsaságok :D de tényleg mind2 oldalon... szal észrevettem hogy néha nekem is be kellett volna írni hogy "kill" XD meg nálatok is kapták a kevés in mégkevesebbet...

Nuke jó volt, Infin zso az gonosz húzás volt :P bár ott inkább a... na mind1... fogjuk rá hogy a klán kabalája talált egy négylevelű lóherét ^^

Én benne lennénk még 1 warba :D csak mikor? holnap suli aztán 21.30-kor fexem <_< szal addigra kéne végezni egy 2 mapossal :P

D2 meg Prodigy? ... hááát D2 okés, prodigyt nem tudom. Végig kell most hirtelenjében gondolnom hogy is van ^^ de asszem ismerem azt is...

Jah, D2+Prodigy nekem megfelel.

Ha mondasz egy időpontot akkor addigra meg tudok kérdezni pár embert hogy jönne-e. Meg ez a 2 map mennyi időt jelentene? (tegyük fel hogy most rövid tűzharcok lesznek gyors halálokkal és kiegyenlített meccs xD szal full hossz mind2 mapon.)
  • Lacccca
    Mondjuk egy D2 meg Prodyg jó lenne mára, mi a véleményed?
  • Lacccca
    Remélem nem a tegnapi warozásunkra célzol
    Mert ott aztán te meg Gabenc elég szépen kapta a 6 in 1 meg 13 in 1 eket full tár nem tunk AK ból. Habár ahogy halottan elnéztem 1 két tűzharcot én is csak csodálkoztam miértn em hal a csapatársam :]. Aztán köv körbe meg egyből hal mindenki.

Azé az a NUKE húzós volt.
    Az Inferno meg inkább vicces jelenetekkel tarkítva.

Azér gondolom meglepődtél amikor egyszerre 4-5 gránát repült feléd infernon középen.

Amúgy szerintem jó volt, meg kellene ismételni, pl ma?
  • armageddon666
    engem jobban zavarnak az ilyen

"jozsi"
    "noob"
    "makezdtem"
    "faszmakker"
    "unnamed"

nevű emberek akik valahogy túl skillesek...
  • PunkZoli
    szerintem aki ilyet tesz bele, az kb ugyan az mint ha : ma kezdtem, mp3, nemmegy, egy hónap nó cs:D meg ilyen dumákat írkálnak a nevükbe, hogy legyen kifogás arra, ha nem lő... és ha még is össze jön neki valami, akkor kiveri a faszát, olyan boldog lesz tőle:D
  • armageddon666
    mi a heréért csalnak az emberek waron? :c
    még ha valami liga akkor megértem... (teljes mértékkel elutasítom, de ott legalább mondhatja indoknak hogy első legyen azé teszi)
    pubon azért csalhat mert a valóságban el van nyomva és ki kell élnie magát valahol... élvezi hogy az életben őt teszik tönkre a nagyok, a játékban meg tönkreteszi ezért mások játékát...
    de egy absolut tét nélküli waron? :\ jó, tom, én vagyok a szar...

azért lövöm be őket míg nem kezdődik... aztán livelivelive és onnantól nemhalnak... 10-5 nagy nehezen kijön, aztán 5 win után hirtelen döglenek megint... (ugye innentől már döntetlen mindenképp megvan és még ha előnyszerzés nélkül kurvaszarok (mert azok) akkoris 95% hogy egyszer hibázik az ellenfél és utána már vége... ha meg mégsem akkor még egy fél körre rásegítenek az amúgy hiányos skilljükre aztán "gg"...)

jó, tudom, üldözési mániám van, és abszolut nem így van... csak low-- vagyok :\ (azért valami állításuk szerint high-- klán ellen így mix csapattal egész jól álltunk 60-as pingben, és megkockáztatom hogy ha nem 60 hanem 20as a pingünk (nekik mondjuk 5-10 volt) vagy játszunk egy második mapot itthoni szerveren akkor egy döntetlen közeli eredményt kihoztunk volna :\)
  • Szoki333
    Ez tudod ilyen divat kérdés.
    A sok pró(aki azt hiszi magáról) telerakja a nevét ilyenekkel, hogy még kiolvasni se lehessen...
  • jozing
    én sem értem az értelmét. sőt, engem zavar h nemtom kiolvasni a nevét
  • PunkZoli
    de ezzel lehet egy sarokban guggolni dm szerveren!
  • Lacccca
    Mi a ráknak akarnak iylen hülye karaktereket az emberek.
    Ettől még nem tudnak jobban játszani.
    Az meg emgint más kérdés hogy ez a sok hülye karakter akár zavarhatja is a servert.
  • PunkZoli
    SEHOGY!!
  • zzeN
    Hogy lehet a névhez pl. ilyet berakni: Kiϟϟ?? Mert ha bemásolom akkor csak négyzetek lesznek helyette... Csak érdekelne...kösz!
  • PunkZoli
    akkor neked tört van BIZA, olyannal nem foglalkozunk:)
  • Lacccca
    Akkor barátocskám neked Warez verziód van.
    Lécives ne itt kérj segítséget hozzá.
  • Lacccca
    Attól még jónak kellene lennie mert én is Vistan-n játszok néha.
    Töröld ki az egész cstrike mappád. Majd indítsd a játékot, ekkor újraépíti a file szerkezetet és remélhetőleg a hiba is kijavul.
    Ha meg átállítottad magyarra a steam-et akkor sürgősen állítsd vissza angolra.
  • Szega87
    janos666 még nála is jobb volt, régi mocisok még emlékeznek rá :)))
  • Nivea
    dodo:) de hiányoztak az oldalas hozzászolásaid! örülök h köztünk vagy ujra!
  • Szega87
  • Guer
    hú ez elég bonyolult volt...
    nekem az a tapasztalatom hogy ne fordíts hátat mert mindig csak akkor támadnak

de a legjobb megoldás: vegyél kocsit :)
  • Dodo55
    Nem Budapest amúgy.

Volt egy gyerek, akinek nem tetszett, hogy egy barátja, akitől a fél város fél, azt mondta neki, hogy eltöri a kezét, mikor azzal viccelődött, hogy majd megver engem. Ez a barátja egyébként előtte úgy jött oda, hogy kinyír engem, mert én egyszer állítólag kiejtettem a számon a származását, de mivel 2 percig csak fenyegetett, és részletezte, hogy pontosan hogy fog szétverni, de egy újjal nem ért volna hozzám, rájöttem, hogy ha tényleg szét akart volna verni, akkor a keze is mozgott volna már, nem csak a szája, úgyhogy mondtam neki, hogy gondolom te sem az a fajta vagy, akinek hiányzik a balhé, úgyhogy inkább beszéljük meg. Azt mondta jó gyere ülj le, azt beszéljük meg. A végén meg már ő viccelődött azon a témán, ami miatt szét akart verni, és azóta havernak szólít.

Viszont ugye ez nem tetszett annak a gyereknek, ezért egyszer amikor találkoztunk, és pont arra jött 5 gyerek, akik arról voltak híresek, hogy néhány éve sokat lehetett őket látni kukákba mászni, és mindenféle embereket dobálni a kukából kiszedett rohadt almával, meg 18cm-es késekkel mászkálni az utcán, és nyugdíjasokat kirabolni. Ez a gyerek meg megkérte őket, hogy üssenek meg. Ők meg benyomták, a de hát egy fejjel magasabb, meg nem akarnak most ők itt bajt, stb szövegeket, én meg már mondom jólvan, nem lesz itt semmi, már oda sem figyeltem rájuk, következő pillanatban meg a fejem fordul 45 fokot, a jobb szememre kéken látok, a jobb fülem meg sípol, utána ugyanez balról, mondom mi a fasz(reakcióidőm az nem volt sehol, mert fent voltam vagy 18 órája, előtte meg aludtam vagy 2-3 órát), emelem az öklöm, a legidősebb közűlük már nyúl is a zsebébe, hogy hogy merem én a kicsire emelni az öklöm. Úgyhogy mondom inkább csattogjon még kicsit a fejem, mint hogy a földre kerüljek, és valami fémszínű cucc álljon ki belőlem, pirossal összekenve. Aztán befejezték, és elmentek. Tudom kik, tudom hol laknak, és mindenki utálja őket. Azt a gyereket meg azóta nem láttam, de a haverjai utána ott baszogatták, hogy minek kellet a balhé, ő meg hogy vicc volt csak, de ezek komolyan vették, meg utána jöttek oda hozzám, hogy ha már vér folyt volna, vagy a földre kerülök, akkor természetesen megvédtek volna.

De amúgy nem kell ide hüllő, egyrészt van itthon pár érdekes eszköz, pl valami érdekes rúd, kb 2cm átmérőjű, nagyon kemény, rugalmas, és viszonylag könnyű, asszem üvegszálas. Meg egyszer nagymamám talált egy asztallábból kifaragott baseballütőt, azt hazajött vele :D De van itt pár orosz horgászeszköz is, ami 10 bar nyomással működik, meg egy pár csípős szagú dezodor :D Másrészt meg vannak érdekes ismerősei a családnak :)

Csak ugye ha úgy állítok haza, hogy ez meg az volt akkor én fogom megkapni, hogy mi a faszt mászkálok ilyenkor arra felé...
    De mostanában én is kezdek megismerni pár érdekes embert, úgyhogy lassan nem lesz ilyen problémám.
  • PunkZoli
    sziszi a hercegnő?
  • Lacccca
    Dodo, adok telszámot és ha belvárosban jársz akkor elkísérlek, meg a haverom Sziszi (a sziszegő expader rugó).

Amúgy ez zavar a legjobban Bp-ben hogy, bármi van az a te bajod és még véletlenül se sem avatkoznának be az emberek. Nem úgy mint felénk vidéken.

Hülye kérdés de miért támadtak meg?
  • Dodo55
    Amúgy meg elég vicces, hogy az utóbbi 2 hónapban amikor játszani volt kedvem, vagy üres volt a szerver, vagy voltak rajta, de szarakodott valami, és mire sikerült feljutnom kiürült. Most is ugyanez, öt perce még nem volt üres, jött a platform error, megjavítottam, erre már üres.

Félre ne értsetek, semmi problémám se a játékosokkal, se a szerverrel, csak egyszerűen már nevetséges, hogy amikor 5-en ütnek egyszerre a belvárosban, és ezt kb 20 ember nézi végig anélkül, hogy megmozdulna, akkor tele a szerver, amikor többszáz kilóméterre rohadok, akkor tele a szerver, amikor épp mennem kell, hogy kihasználjam a lehetőséget, amire 1 évig vártam, akkor úgy állok fel a géptől, hogy látom, hogy tele a szerver, meg amikor ahhoz sincs kedvem, hogy levegőt vegyek, akkor is tele a szerver. De amikor véletlenül ráérek, és véletlenül nem vagyok hulla fáradt, meg véletlenül nem vette el a kedvem senki az élettől, meg véletlenül nem szart be semmelyik 10k+-os márkás cucc a gépemben, akkor üres a szerver.

Bár ezt visszavonom, mert a 6500 forintos Logitech fejhallgatómat sikerült megjavítanom, miután úgy döntöttem szétszedem, mert már úgyis lejárt a gari, és nem tudtuk visszavinni, mert megszűnt a fehérvári bolt. És hát annyi volt csak, hogy spóroltak a rézzel, és madzagra körbetekert(kb mint a plombák, csak ott műanyagra van tekerve a drót) 1nanométer vastag rézkábelek mentek benne, amik természetesen a 3x 90 fokban elkanyarodó kábeljárat miatt egyszerűen szétfoszlottak. Öngyújtóval leégettem a lakkot, meg kiégettem a madzagot, összecsavartam a drótot, azt kész, azóta is működik. Ennyit a Logitech cuccok minőségéről, a G15-öm 3ml colától ment tönkre, szétmarta a mátrixlapot benne. Ez valami noname szar, amin most írok, és csak a space ragad kicsit, pedig ebbe vagy fél pohár ment.
  • Dodo55
    Nekem is ezt nyomta, állítsd vissza angolra a Steamet.
  • Lacccca
    Gratulálok.
    Egyik közös tagunk szokott felmenni embereket csalogatni SG-re ezt kapjuk tőled.
    Ezenkívül együtt is szoktunk warozni de hát ugyebár ez csak haverság mit várhat az ember.
  • solo
    Ha warez cumó, akkor pls ne gyere ide, ha eredeti, és mégis ez van, akkor az aztjelenti, hogy nagyon régi a win ed, és már szarakszik.Tedd újra a cs-t.