codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0\"
WIDTH=790 HEIGHT=343>

Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
  • Dodo55
    Amúgy meg elég vicces, hogy az utóbbi 2 hónapban amikor játszani volt kedvem, vagy üres volt a szerver, vagy voltak rajta, de szarakodott valami, és mire sikerült feljutnom kiürült. Most is ugyanez, öt perce még nem volt üres, jött a platform error, megjavítottam, erre már üres.

Félre ne értsetek, semmi problémám se a játékosokkal, se a szerverrel, csak egyszerűen már nevetséges, hogy amikor 5-en ütnek egyszerre a belvárosban, és ezt kb 20 ember nézi végig anélkül, hogy megmozdulna, akkor tele a szerver, amikor többszáz kilóméterre rohadok, akkor tele a szerver, amikor épp mennem kell, hogy kihasználjam a lehetőséget, amire 1 évig vártam, akkor úgy állok fel a géptől, hogy látom, hogy tele a szerver, meg amikor ahhoz sincs kedvem, hogy levegőt vegyek, akkor is tele a szerver. De amikor véletlenül ráérek, és véletlenül nem vagyok hulla fáradt, meg véletlenül nem vette el a kedvem senki az élettől, meg véletlenül nem szart be semmelyik 10k+-os márkás cucc a gépemben, akkor üres a szerver.

Bár ezt visszavonom, mert a 6500 forintos Logitech fejhallgatómat sikerült megjavítanom, miután úgy döntöttem szétszedem, mert már úgyis lejárt a gari, és nem tudtuk visszavinni, mert megszűnt a fehérvári bolt. És hát annyi volt csak, hogy spóroltak a rézzel, és madzagra körbetekert(kb mint a plombák, csak ott műanyagra van tekerve a drót) 1nanométer vastag rézkábelek mentek benne, amik természetesen a 3x 90 fokban elkanyarodó kábeljárat miatt egyszerűen szétfoszlottak. Öngyújtóval leégettem a lakkot, meg kiégettem a madzagot, összecsavartam a drótot, azt kész, azóta is működik. Ennyit a Logitech cuccok minőségéről, a G15-öm 3ml colától ment tönkre, szétmarta a mátrixlapot benne. Ez valami noname szar, amin most írok, és csak a space ragad kicsit, pedig ebbe vagy fél pohár ment.