codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0\"
WIDTH=790 HEIGHT=343>

Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
  • armageddon666
    Nem, valami külföldiek ellen volt most. De ha már megemlítetted tényleg voltak ellenetek is furcsaságok :D de tényleg mind2 oldalon... szal észrevettem hogy néha nekem is be kellett volna írni hogy "kill" XD meg nálatok is kapták a kevés in mégkevesebbet...

Nuke jó volt, Infin zso az gonosz húzás volt :P bár ott inkább a... na mind1... fogjuk rá hogy a klán kabalája talált egy négylevelű lóherét ^^

Én benne lennénk még 1 warba :D csak mikor? holnap suli aztán 21.30-kor fexem <_< szal addigra kéne végezni egy 2 mapossal :P

D2 meg Prodigy? ... hááát D2 okés, prodigyt nem tudom. Végig kell most hirtelenjében gondolnom hogy is van ^^ de asszem ismerem azt is...

Jah, D2+Prodigy nekem megfelel.

Ha mondasz egy időpontot akkor addigra meg tudok kérdezni pár embert hogy jönne-e. Meg ez a 2 map mennyi időt jelentene? (tegyük fel hogy most rövid tűzharcok lesznek gyors halálokkal és kiegyenlített meccs xD szal full hossz mind2 mapon.)