codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0\"
WIDTH=790 HEIGHT=343>

Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
  • Dodo55
    Nem Budapest amúgy.

Volt egy gyerek, akinek nem tetszett, hogy egy barátja, akitől a fél város fél, azt mondta neki, hogy eltöri a kezét, mikor azzal viccelődött, hogy majd megver engem. Ez a barátja egyébként előtte úgy jött oda, hogy kinyír engem, mert én egyszer állítólag kiejtettem a számon a származását, de mivel 2 percig csak fenyegetett, és részletezte, hogy pontosan hogy fog szétverni, de egy újjal nem ért volna hozzám, rájöttem, hogy ha tényleg szét akart volna verni, akkor a keze is mozgott volna már, nem csak a szája, úgyhogy mondtam neki, hogy gondolom te sem az a fajta vagy, akinek hiányzik a balhé, úgyhogy inkább beszéljük meg. Azt mondta jó gyere ülj le, azt beszéljük meg. A végén meg már ő viccelődött azon a témán, ami miatt szét akart verni, és azóta havernak szólít.

Viszont ugye ez nem tetszett annak a gyereknek, ezért egyszer amikor találkoztunk, és pont arra jött 5 gyerek, akik arról voltak híresek, hogy néhány éve sokat lehetett őket látni kukákba mászni, és mindenféle embereket dobálni a kukából kiszedett rohadt almával, meg 18cm-es késekkel mászkálni az utcán, és nyugdíjasokat kirabolni. Ez a gyerek meg megkérte őket, hogy üssenek meg. Ők meg benyomták, a de hát egy fejjel magasabb, meg nem akarnak most ők itt bajt, stb szövegeket, én meg már mondom jólvan, nem lesz itt semmi, már oda sem figyeltem rájuk, következő pillanatban meg a fejem fordul 45 fokot, a jobb szememre kéken látok, a jobb fülem meg sípol, utána ugyanez balról, mondom mi a fasz(reakcióidőm az nem volt sehol, mert fent voltam vagy 18 órája, előtte meg aludtam vagy 2-3 órát), emelem az öklöm, a legidősebb közűlük már nyúl is a zsebébe, hogy hogy merem én a kicsire emelni az öklöm. Úgyhogy mondom inkább csattogjon még kicsit a fejem, mint hogy a földre kerüljek, és valami fémszínű cucc álljon ki belőlem, pirossal összekenve. Aztán befejezték, és elmentek. Tudom kik, tudom hol laknak, és mindenki utálja őket. Azt a gyereket meg azóta nem láttam, de a haverjai utána ott baszogatták, hogy minek kellet a balhé, ő meg hogy vicc volt csak, de ezek komolyan vették, meg utána jöttek oda hozzám, hogy ha már vér folyt volna, vagy a földre kerülök, akkor természetesen megvédtek volna.

De amúgy nem kell ide hüllő, egyrészt van itthon pár érdekes eszköz, pl valami érdekes rúd, kb 2cm átmérőjű, nagyon kemény, rugalmas, és viszonylag könnyű, asszem üvegszálas. Meg egyszer nagymamám talált egy asztallábból kifaragott baseballütőt, azt hazajött vele :D De van itt pár orosz horgászeszköz is, ami 10 bar nyomással működik, meg egy pár csípős szagú dezodor :D Másrészt meg vannak érdekes ismerősei a családnak :)

Csak ugye ha úgy állítok haza, hogy ez meg az volt akkor én fogom megkapni, hogy mi a faszt mászkálok ilyenkor arra felé...
    De mostanában én is kezdek megismerni pár érdekes embert, úgyhogy lassan nem lesz ilyen problémám.