codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0\"
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
-
mi a heréért csalnak az emberek waron? :c
még ha valami liga akkor megértem... (teljes mértékkel elutasítom, de ott legalább mondhatja indoknak hogy első legyen azé teszi)
pubon azért csalhat mert a valóságban el van nyomva és ki kell élnie magát valahol... élvezi hogy az életben őt teszik tönkre a nagyok, a játékban meg tönkreteszi ezért mások játékát...
de egy absolut tét nélküli waron? :\ jó, tom, én vagyok a szar...
azért lövöm be őket míg nem kezdődik... aztán livelivelive és onnantól nemhalnak... 10-5 nagy nehezen kijön, aztán 5 win után hirtelen döglenek megint... (ugye innentől már döntetlen mindenképp megvan és még ha előnyszerzés nélkül kurvaszarok (mert azok) akkoris 95% hogy egyszer hibázik az ellenfél és utána már vége... ha meg mégsem akkor még egy fél körre rásegítenek az amúgy hiányos skilljükre aztán "gg"...)
jó, tudom, üldözési mániám van, és abszolut nem így van... csak low-- vagyok :\ (azért valami állításuk szerint high-- klán ellen így mix csapattal egész jól álltunk 60-as pingben, és megkockáztatom hogy ha nem 60 hanem 20as a pingünk (nekik mondjuk 5-10 volt) vagy játszunk egy második mapot itthoni szerveren akkor egy döntetlen közeli eredményt kihoztunk volna :\)