73990
codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0\"
WIDTH=790 HEIGHT=343>

Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
  • neozed
    Lehet láma vagyok, de én nem tudtam megnézni a demo-t, mert egyhelyben áll a kamera.
    Hogyan kell váltani a kamerát?
    --------------------
    war:
    valamilyen szinten kéne, hogy együtt tudjunk játszani.
  • k9duli
    Reggel írtam a fórumba és már is 2 fárasztó oldalt kellett elolvasom húúú de nehéz volt mert fáratt vagyok.
    1.igen mert borg símán jó gorénak
    2.no skin (de ha pl egy náci skinnel jácik azzal nincs gond,de piros és zöld skin ne legyen)
    Ha csak a de_traint néztétek akkor azt mondom hogy az szar.Már foglalkoztam a csináltamapokkal és van már egy listám amit nagyon kritikus szemmel néztem.Mostmár nincs olyan hogy hát jó tegyétek fel.Most már csak olyat mondok hogy aki nem teszi fel azt a mapot az nem tudja mit hagy ki.
    halkan megjegyzem hogy a de_train map helyett a de_trainyardot tegyétek fel de erről majd bővebben.
    Én amúgy amikor megalakult az sg csürhe akkor elsődleges célom az volt hogy a publikon megismerjem ki sg-s.
    Ezt a "war" dolgot szerintem ne erőltessük mert ebből ugyis csak a gond lesz.
    de talán ezt a "war" témát is szavazásra lehetne bocsátani.
    Bár nem mondom hogy nem tetszett a demó erről.Igen is jól éreztem magam amíg néztem,hát nehéz kérdés van ennek rossz oldala meg jó is.
  • neozed
    A Cronus-on a scoutknifez map ilyen, hogy a gravity kicsi.
    Nekem nagyon nem tetszik ez a repkedés, valahogy nem illik bele a cs-be...szerintem.
  • Phoenix007
    >Sztem, aki ugy erzi, hogy neki ez igy nem jo, az tenyleg csinaljon egy rendes klant.

Én speciel azért nem csinálnék rendes klánt, mert annyira nem érzem magam jó játékosnak, tényleg csak hobbi dzinten jáccok, meg tényleg csak szabadidőmben, de ez a CSSürhe dolog még úgy gondolom, hogy beleférne.

>Namost ha x mellett döntünk akkor azért lép ki 10 ember, ha y mellett akkor meg azért

És ez baj? AKkor legfeljebb marad a végén 10 a 30-ból, aki mindenben teljesen egyetért.

>a szabály annyi volt, hogy ne légy bunkó, nagypofájú, csíter.

Ez ha minden igaz, így van most is, csak éppen még azon kell finomítgatni ugye, hogy hol van a bunkóság és a csít határa...

>ki akarja Borgot névleges főnöknek

Maximálisan támogatom az ötletet, kisebb fenntartásokkal! (paradoxon? :) ) Szóval egy csürhének ne főnöke legyen. Javasolnám inkább a "góré" megnevezést! Egyéb alternatívák: bandavezér, serif, diktátor, elöljáró.

>mert ha valaki [SG] előtaggal valami nagy baromságot tesz, akkor utána a többieket is >hozzá fogják hasonlítani.

Bingó! Ugyanezt akartam mondani! Amúgy nekem teljesen mindegy, ha esetleg csíterek ellen játszok, de a csapatban azért csak ne legyen!

Tehát a szavazataim:

Igen, Borg legyen a góré,
    Nem, feltűnő színű skineket ne használjunk!
    (A kultúráltan átskinnelt dolgok ellen nincs kifogásom, de ha a terror piros, a CT meg zöld, az már sok. Tehát én korlátoznám a dolgot, ha van még az igen-nemen kívül alternatíva.)
  • Sil3nt
    hát ilyet sem láttam még: italy pálya és a gravitáció kivolt kapcsolva... képek itt:
    http://iaro.srv.hu/kep/cs_italygr0000.jpg
    http://iaro.srv.hu/kep/cs_italygr0001.jpg
    http://iaro.srv.hu/kep/cs_italygr0002.jpg
    http://iaro.srv.hu/kep/cs_italygr0003.jpg

elég fan dolog..lehet vele hülyéskedni.....a gépem újraindult így IP nemtok mondani...sorry
  • Kovsebi
    A rádio hangokat nem lehet kicserélni?
  • busman001
    aki vágja az angolt és nem karaja megvenni olvassa:
    Currently a lot of users of both Six-Steam, Steam-down and possibly users from other cracked Steam versions, are currently experiencing the following error message (or something similair to it):

Quote:
    Your Steam ticked has been expired

What you try doing, is exiting Steam (not close) and delete the Clientregistry.blob file and re-start Steam. If that fails, then don't worry. The problem is known to the developers and a solution is currently being worked upon, so you'll just have to be patient for the moment.

Some users however, have reported that they didn't get any problem by using the latest version of ppatcher. It's worth a try and you certainly don't lose anything by it . . .
  • urbijoe
    a rate-ket csak a játékban a consolba lehet állitani vagy valamelyik mappába is ahová van a játék installálva?
  • busman001
    :D akkor marad a láncfűrész:DD
  • Sil3nt
    áhh megőrülök..nem müxik se steam downal se six steamel...se updatel (emporio) se semmivel, hamég baltával is töröd fel akkor sem...ved meg ha akarsz játszani..kész --ezt most írtam le utoljára..ha esetleg leírnám mégegyszer akkor szóljatok rám
  • busman001
    six steam kikerüli valahogy a steam-et és lelehet szedni ingyé a gameket csak mondjuk nekem ennél is szar az acc.
    steam downosoknak megy?
  • busman001
    kösz:D
  • tmk
    a six steam a steamnek valmi crackelése. És állitólag ha van eredeti hl1-es kulcsod azzal megy six-steamen keresztül
  • Tatyla
    szerintem bérelj fel magad ellen egy Hitman-t!
  • busman001
    egyébként a six steam mega steam down ugyanaz a progi nem? vagy legalábbis ugyanazon az elven műxik
  • busman001
    ja és veszi a hóhérfasza nekem ilyenkere nincs pénzem vazz
  • busman001
    hát ez így van! nem vágom miért megy nekik , ha valaki megírni vagy legalább azt hogy #? -as hozzásólás ban van leírva...
    ja és 2 hete tegnap gépezek asszm először...
  • tmk
    Bodesz:
    attól h megvetted életed 2. eredeti programját nem hiszem h igy kéne beszélni olyanokkal akik nem vették meg.

busman001:
    nem tudják, hogy akiknek megy, azoknak miért megy törttel
  • Robeast
    A számból vetted ki a szót. Ezért is írtam a szavazatomhoz, hogy nekem mind1.
  • busman001
    de soka helyről hallottam meg írták hogy lehet tötel jáccani mert nem mindenkinek van ivlid id-je
  • bodesz
    kussoljá kisapa :D
    olvass vissza ezt beszélték vagy már 2 hete mostanáig.vedd meg és vége a faszságoknak és a fosáshoz meg WCpapírt is vegyél majd.
  • LSC
    több eszed lett volna ha itt visszaolvasol. Ha lenne tört akkor írnának róla.
  • neozed
    Az egész csapat flémre pedig:
    Én azért szerettem volna belépni, ill. azért léptem be, hogy egy jó összetartó "csapat" tagja legyek.
    Nem kláné, több okból is.
    Először is ahhoz szarul játszom még, másodszor sokan vagyunk hozzá.
    Viszont tök jó lenne együtt gyakorolni, aztán pedig megvitatni a dolgokat, persze kultúráltan.
    Valami szabályozás pedig igenis kéne szerintem, mert ha valaki [SG] előtaggal valami nagy baromságot tesz, akkor utána a többieket is hozzá fogják hasonlítani.
  • busman001
    áááá
    már a faxom telivan ezzel a cs-vel!!!!
    faszé nem lehet a törtel jáccani!!!!!
    lezsedtem a 9-es emporiot>>steam ticket expired meg invalid steam acc
    leszedtem a 8.5 , 8.6-ot>>steam ticket expired meg invalid steam acc
    leszedtem a six-steam-et és leszedtem vele újból a cs:s-t>>steam ticket expired meg invalid steam acc
    áááá befosokk
  • neozed
    Az első kérdésre a válasz: Egyértelmű igen.
    2.:Ha valaki attól boldogabb, hogy uvzöld, vagy bármilyen más színű rikító sz@rt használ, ám tegye, de én ellenzem a használatát, illetve soha nem jutna eszembe használni.
  • janos666 #12107
    A szavazás jelenlegi állása:
    Borg: 10 IGEN, 0 NEM. Látod Borg, kedvel és tisztel, téged akar a nép!
    Skinek: 3 megtiltaná, 4 engedné, 1 korlátozná.
    Ezek fényében az 1-es kérdés szerintem már csak Borgon áll, csak azért szavaztunk hogy meggyőzzük magunknak.
    A skinek terén pedig szerintem képtelenek leszünk egyezségre jutni ha így haladunk.
    Aki "mindegy"-el szavazott (engedi-nek vettem) gondolkozzon már el azért rajata hogy szerinte biztos nem cheat-e, vagy legalábbis szép, és kívánatos dolog-e?!
    ÉS a 2-esnél talán a féreértések elkerülése végett talán ne IGEN/NEM-el szavazzatok (aki még nem szavazott, vagy mint látjátok van aki csak Borg ügyében tette meg) hanem "Igen, engedem" ; "Nem,titlsuk meg"
  • azriel
    Próbáld az OBI-netest, a lemmingeket, a LAMA-t vagy a T.ERROR-t, vagy amelyiken látsz ismerős neveket :)
  • Zetorg
    melyik szerveren szoktatok mostanában játszani?
    az SGC végleg megszűnt?
  • tmate6
    A szabályozásnak
  • Borg
    2: a szabályozásnak, vagy a custom skinek használatának?
  • tmate6
    Nyíltan vállalom:

1. IGEN: Borg nagyon jól intézi a dolgokat

2. NEM: Nem értem értelmét
  • Zetorg
    szavaztam.

a skineket pedig kiveszem, nehogy botrány legyen belőle.
  • Kandurex
    Szavazás:

Igen. (nincs indok, amióta világ a világ, kell vezető, anélkül csak szétesne az egész)

Nem. CSÍT ! CSÍT! Fogjátok fel!
  • Wolwarine
    Megtörtént.
  • Borg
    Illetve -a megbékélés jegyében- javaslom egyelőre mindenki maradjon, senki ne lépjen ki. Se promi, se halálosztó, se mzperx.
    Várjátok meg a szavazások végét, vegyetek részt benne (talán nem túl megerőltető egy-egy PÜ-t küldeni) és ha a döntések közös meghozatala után sem tetszik valami, akkor távozhattok. Ennyi kompromisszumkészséget azt hiszem megérdemel a csapat fennmaradása.
  • Wolwarine
    Passz...
  • Tatyla
    de ha még se?
  • Borg
    Annyit még tégy hozzá, hogy nem én akarok vezető lenni, és az általam lebonyolított szavazásokban ÉN nem adok le szavazatot.
  • Wolwarine
    Szerintem alapból az
  • janos666 #12093
    Önkéntes, nem kötelező szavazás!

Szeretném ha Privát üzenetben elküldenétek véleményeteket az alábbi témákkal kapcsolatban (most nekem): (Nem ő akar vezető lenni, ezt én akarom, de szerintem nem vagyok vele egyedül, ezétz érdekel).

1: Szeretnéd-e ha Borg ([SG]csürhe tag és SG fórummoderátor) legyen a névleges vezetőnk? Vagyis hogy ő iktassa-e be a megszavazott szabájokat, tagokat? De semmi nagy privilégium: nem vonható felelősségre a szavazatokkal kapcsolatban, nem ő találja ki csak áldását adja rá... Továbbá meghalgatjuk minden kezdeményezését, ő bonyolítja a szavazásokat...
    Igen vagy Nem választ várok, indoklás úgyhiszem nem szükséges nekem, esetleg ide a topicba.

2: Azthiszem továbbra is kérdés még: Egységesítsük-e a costum playerskinek használatát? Azaz "szabad"-e, ha igen melyek...? Ha szeretnél skineket értelmes érveket hozz fel miért...
    Szintén Igen vagy nem, indoklás ide a topicba, vállald a véleményed, mások is lássák...