codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0\"
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
-
>Sztem, aki ugy erzi, hogy neki ez igy nem jo, az tenyleg csinaljon egy rendes klant.
Én speciel azért nem csinálnék rendes klánt, mert annyira nem érzem magam jó játékosnak, tényleg csak hobbi dzinten jáccok, meg tényleg csak szabadidőmben, de ez a CSSürhe dolog még úgy gondolom, hogy beleférne.
>Namost ha x mellett döntünk akkor azért lép ki 10 ember, ha y mellett akkor meg azért
És ez baj? AKkor legfeljebb marad a végén 10 a 30-ból, aki mindenben teljesen egyetért.
>a szabály annyi volt, hogy ne légy bunkó, nagypofájú, csíter.
Ez ha minden igaz, így van most is, csak éppen még azon kell finomítgatni ugye, hogy hol van a bunkóság és a csít határa...
>ki akarja Borgot névleges főnöknek
Maximálisan támogatom az ötletet, kisebb fenntartásokkal! (paradoxon? :) ) Szóval egy csürhének ne főnöke legyen. Javasolnám inkább a "góré" megnevezést! Egyéb alternatívák: bandavezér, serif, diktátor, elöljáró.
>mert ha valaki [SG] előtaggal valami nagy baromságot tesz, akkor utána a többieket is >hozzá fogják hasonlítani.
Bingó! Ugyanezt akartam mondani! Amúgy nekem teljesen mindegy, ha esetleg csíterek ellen játszok, de a csapatban azért csak ne legyen!
Tehát a szavazataim:
Igen, Borg legyen a góré,
Nem, feltűnő színű skineket ne használjunk!
(A kultúráltan átskinnelt dolgok ellen nincs kifogásom, de ha a terror piros, a CT meg zöld, az már sok. Tehát én korlátoznám a dolgot, ha van még az igen-nemen kívül alternatíva.)